Benim cevaplayabilecekim herhangi bir şey yok ortada🙂 Bu seks yapan insanlar düşünsün beni ilgilendiren bir şey yok🙂
Yine de görüşler için teşekkürler

O partnerin tadından yenmez. Duygularını , hissettiklerini çekinmeden yansitabilen partner ideal olanıdır. Türk erkekleri (bir çoğu) sesi çıkmasın diye dişini sıkıyor , bunu bile erkeklikten saymalari 🤦♀️sadece kadına özgü zannetmeleri 🤦♀️ çok sıkıcı
Partner kendinden geçmeye devam eder. Dur demeye gerek yoktur zaten oral yapanda ki amaç zevki, hazzı sonuna kadar yaşatıp en güzel şekilde zevki vermektir. O an hiç bitsin istemezsin partnerin adına zevkin doruklara çıktığı cinsel hazza ulaşmıştır. Tatminlik tavan yapmıştır o zevk veren dakikaların bitmemesi adına partner tempoyu iyi ayarlamalı ve hazzın doruklarına çıkarmaya devam etmeli
Gözlerin içine bakarak onu izlemek kadar keyif verici bir şey yoktur
Teşekkür ederim perso 😊😎
Tam tersi durma devam et derim 😂😂
Cevap
84Cevap
Selam gadası 🙃
Benim başıma bir kaç kez gelmişti. Hem ben hem partnerim oral yaparken uzun saatler boyunca hiç ordan kafayı kaldırmadan yapmıştık. Ne partnerim ne ben bu durumdan şikayetçi olduk. Aksine her ikimizde oral seksle bile birbirimize yeterli olduğumuzu görmüş olduk. Kısa anlarda oralın bize yeterli geleceğini test etmiş olduk.
#gadası
Biseksüelim ve bazen kendimi kaybettiğim oluyor. Hiç dur diyenini görmedim. Bana yapılırken ise hep kaybetsin kendini. En sevdiğim hareket kafasından tutup ağzını yapıştırmak.
Ben orgazm olurken genelde daha hızlanıyolar yüzüme bakarak orali hızlı yapıyolar
Bundan rahatsız olacak biri yoktur bence. Ne kadar çok kendini kaybederse o kadar çok zevk verir.
bence tatmin olduğundandır gayet normal hatta mutlu olurum 💭💫🌺👼
Bacaklarımın arasındayken ayaklarımı omzuna koyuyorum saçını çekiyorum içime gir diye yalvarırken
Valla bende o zaman ruhumu teslim etmiş gibi olurum. Haz iki taraf içinde olması gerekir. Öbür türlü eziyet gibi gelir. Bitsede gitsek der gibi
Bayılırım öyle partnere. Sadece oralda değil seks yaparken zevkten kendinden geçen bir partner bulmak kolay değil. Onun hem kıymetini bilirim hem de yeterince doyururum
Oral seks yaparken kendini kaybedip gözlerindeki bebeği ve kendini kaybederken o ifadesine bakış açım işi iyi yapması
Bende genelde iyi bir oralda kendimden geçerim ama partnerimin ilk orgasmını oralla yaşatıp titremesini izlemek ayrı bi hoşuma gider dur desede durmam
Bayılırım, böyle ateşli ağzına alan hanımefendiler kalmadı artık, eskiden keyifli olurdu, şimdi olsun bitsin kafası
Asla dur demem.
Yavaş lan kıtlıktan mı çıktın her gün ağzında zaten derim 😂
Kendimi kaybederim , kendini kaybeden bir partner isterim açıkcası.
Asla dur demem☺️☺️☺️ ben yaparken de mümkünse dur demesin☺️
Kural koyarım
1 Çiğnemek yasak
Bütün kural bu!
istediğin kadar emebilrisin
Hoşuma gider ısırıp koparmasinda ne yaparsa yapsın saatlerce yapsın hiç sorun değil
Canımı acıtmadığı sürece kendini kaybedebilir, sıkıntı yok. Acıtırsa da nazik bir şekilde uyarırım.
Güzel olur aslında ya. rak hastası demek severim :D
öyle bişey olursa ona bişey demem kontrolü ele almaya çalışırım herhalde
Oral seks yaparken partnerimi bağlarım ve squirt olayı yaşanasıya kadar da çözmem😊😊 kendimi kaybetsem bile hiçbir şey yapamaz ama aldığı zevk de hayal edilemez😊😊
Tahrik edici en son dayanamıyorum diyip oturdu üstüne
nıye dur densın onu anlamadım . dur baska etapa gec denebılınır anca.
Dur demek isteyeceğimi düşünmem öyle bir durumda 🙂
34 bedenli ateşli gari bulduk da
Girbaclamasi kaldi
Peh
Eğer kadın kendini kaybediyorsa süper. Ama erkek kaybediyorsa kadın için baya acılı olur
Yeterki kaybetsin kendini bundan daha güzel bir şey olamaz ki
Farkli tarafa yonlendirerek ama hic gerek yok birak aksin film
Hiç yapmadım yapmam da. Kimse normalini yapmayı bilmiyor daha, orali mi kalmış?
Daha tahrik edicidir ve akışına bırakıp devamını gelmesini isterim
Bekkide kendimi en hırçın hissettiğim an oral olabilir kendimi her defasında avını parçalayan bir aslan gibi hissediyorum çeneden süzülen sıvılara baya kapılıyorum
Asla dur demem dewam daha hızlı bebegim der dahada azdırir istekli yaparim ve onun gibi sözler derim
İşinin ehli
Ne istediğini iyi biliyor
Zevk almasını - vermesini iyi biliyor
Rahat takılıyor
Muhtemelen o anda bende aynısını yapıyorumdur... :D
Aradığım kadındır. Bana yaparken kendini kaybetmesi ah ah diyorum
Dur demek isteyen kim🙈
bizim için sorun değil bitince bitiyor yani bittiğini anlar karşı taraf :D
Yaptığım kişi kendini kaybediyorsa sonuna kadar gider güçten takattan düşürene kadar devam ederim.. bu durum banada gaz verir
Orgazma kadar yolu var zaten dur demeye gerek yok ki. 😁
içime gir diye yallvarırken kafasını bastırıyorum
Gole hazırdır derim kaleye gönderirim topu 😂
Neden dur diyim ki? Aksine aşırı tahrik edici
Hiç cinselik yaşamadım ki bilmiyorum
böyle bi zevkten kim rahatsız olur rahatsız olanda bi sıkıntı vardır
Kesinlikle tahrik edici
Zevk almaya devam ederim:))
Öyle biri denk gelmedi
Seks Manyakları Kendini Kaybeder
Konusan çok ama işte konuşmakla olmuyor.
İstediği kadar edebilir
Dur desede durmam yalvartirim
Koparmasa bari derim ne diyeyim başka
Benim için tarif edilemez bir haz olurdu.
Kendini kaybetmesini normal karşılarım
nasıl bi kendini kaybetme bu
Fazla abartmak olarak görürüm
Boşalıcam, oahhh , çek ağzını !
Dur demem sanıyorum 🥺
taş yağacak başımıza 😂😂
Dilime teslim olan kadın muhakkak kendini kaybeder
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?