Cinsellikte ne kadar zevk verirsen, o kadar zevk alırsın. Oral seks bir sanattır. Oral sekste dili etkili kullanmak büyük beceri ister. Partneri dil dansıyla orgazma ulaştırmanın tadı bambaşkadır. Oralın verdiği hazzı anlatmaya lüzum yok, ağzının tadını bilen kişi için vazgeçilmez bir lezzettir.Size hiç bıkmadan oral seks yapan partnerinize karşı duygularınız değişir mi?
benim en çok sevdiyim kadinimin saatlerce bikmadan penisimi yalamasi acayip hoşuma gider, ve orali her kadında iyi yapamiyor, ve dediyin gibi oral seks bir sanattir, iyi y*lamak tecrübe ister, hele birde hizli şekilde hepsini agzina sokup çikardimi ve boşalirkende dibine kadar bogazina sokup o şekilde direk midesine boşalmak, yutmasina gerek kalmaz 😍😋
Daha çok isterim ve daha çok bağlanırım, çünkü oral seks benim vazgeçilmezimdir. Yapmayı da yaptırmaya da bayılıyorum. Kadınımın tatlı boncuğunu dillemek, onun inlemeleri ve kıvranışını yaşamak beni benden alıyor.
Aksine bunun heyecanı öldüreceğini düşünüyorum. Her şeyin fazlası zarar özellikle sekste kendini tekrar eden şeylerden uzak olmak lazım. Her gün her dakika bunu yaparsanız başta aldığı kadar zevk alamaz insan.
Kasıklarımın arasından çıkmak istemeyen adam candır, işi biliyordur ve en önemlisi istediği için yapıyordur. E tabi karşılığını muhteşem bir deep seansı ile alacaktır
Benim duygusal olarak yakınlık duyduğum kişi ona oral seks yapmama izin verse onun duygularının bana olumlu yönde değişeceğine eminim jdjdjd ama bana yapan biri duygu değiştirmeme sebep olur mu tartışılır
Partner demiyelim de yani eğer ilerde evlenirsem asla karıma böyle birşey yaptırmam yapsada izin vermem hem dinimizce pek doğru değil hemde kadın bir emanettir önümde diz çöküp oral yapması Yanı kısaca hiç bir kadın yapmamalı kadınada yaptırılmamalı.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Süper bir soru ben eşime çok iyi yapıyorm oda çok beğeniyor. Ama sanki o istemeden bile yapmam artık heycanı yok etti ben yaklaşmasam Seksi özlediği bile yok pek umursamıyor sanki.
Seks sevginin nişanesi değildir. Bu sebeple sevgi olmaksızın yaşanan bir birliktelik sadece hizmet odaklı algılanır ve duygular değişmez. Çok iyi bir lokantada yemek yedikten sonra aşçıya aşık olmama sebebimiz budur.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Partnerime yapmayı çok istiyorum. Ama becerirmiyim bilmiyorum
Eğer "hiç bıkmadan oral seks" derken, her defasında oral seksi kastediyorsan, tabi ki daha çok mutlu olur, partnerimin beni mutlu etmek için elinden geleni yaptığını düşünürüm. Oral, olmazsa olmazlarımdandır. Ama, eğer saatlerce oral seks yapmayı kastediyorsan, pek mutlu olamayacağımı söylemeliyim. Her şey dozunda güzeldir. Tahriş etmenin de anlamı yok.
Ben hiç bir zaman ne yapmasını ne yapmamasını sorun etmem ancak ben doya doya yapmalıyım mani olmaya kalkarsa çok üzülürüm.. Dişiliğini tam anlamı ile yaşamaliyim doyasıya...
Oral seks kaliteli ise zevki zirveye çıkaran bir güzelliktir. Bunu kusursuzca ve sorduğun gibi sürekli yapan bir kadına tapılır. Tabi herkes bunu yapmak istemeyebiliyor
Belki bir tık daha artar duygum da çok da önemli bir şeymiş gibi hissetmiyorum
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Tamam yapıyoruz eyvallah daaa saatlerce neee. Ona ağiz dil mi dayanir yaaa. Herseyin de bir dozu var. Daha cok zevke gelmesi için yaparken biktirmiyalim adami 🤣
Duygularım sekse ya da olaylara göre değişmez sevmediğim günü birlik kişiler olmayacağına göre zatenn sevdiğim insanla daha fazla hazzın keyfini çıkarırım
En İyi Cevaplar