Selamm❤
Dişini değdiren, ısıran sürekli canınızı acıtıp zevk yerine erotizmi yok eden partneri nasıl uyarırsınız?

Selamm❤
Dişini değdiren, ısıran sürekli canınızı acıtıp zevk yerine erotizmi yok eden partneri nasıl uyarırsınız?

Açıkçası böyle bir durumda önce hafifçe geri çekilip bir göz teması kurarım. Sonra gülümseyerek, “Yavaş ol, sana daha lazım olacak” diye bir uyarı yaparım. Ama işin şakası bir yana, gerçekten canımı acıtıyor ise nazikçe nasıl daha iyi olabileceğini anlatırım. Çünkü karşılıklı keyif almak önemli. Eğer ısrarla dikkatsiz davranıyorsa, o zaman da durmayı tercih ederim. Zevk almak için başladığımız bir şey acıya dönüşmemesi gerekiyor.
Dişi kırılmış kırılan taraf jilet gibi keskin olunca bir acı hissettim sonra uyarınca normale döndü ama sonra canım çok yanınca bir baktım ki boydan kesmiş dişi resmen heryer kipkirmiziydi 😐
Of çok kötü
Allah'tan Acı esigim yüksek olduğu için çok sorun etmedim. Doğru teknikle kanayarak devam ettirdim 😁
Merhaba,
Canı cehenneme canımı acıtıyorsa! 😅
Eğer öyle bir şey yaparsa ağzının üstüne terlikle vurarım 😂 🙈 işin ehli değilse yapmasın
EİG için teşekkür ederim 🙏❤️
Cevap
29Cevap
Ellerimle ellerinden tutarım yukarı çekerim öpüşmeye başlarım o arada oda kuşu yuvasına yerleştirir Olaya geçeriz büyük tepkiler vermem
Konsantrasyonumu bozduğu için zevk veremez. Onu cezalandırırım.
Neyle cezalandırırsın
ben canımın yanmasını severim tabi ki de hoşuma gider
Oral Seks Yaparken Canımı Acıtan Partneri Domaltip Ellerini Arkadan Tutarak Vajinasından Soft Başlayıp Seriyi Yakalayınca Hard Seks yapmaya Bayılıyorum bu sayede Kadın Üst üste Gerçek Orgazmları Yaşıyor Zevkten bilincini kaybedene kadar Hard ve Seri Seks yapmaya Bayılıyorum 😍 😍 😍
Aslında Cezalandıracak Çok Şeyler varda Sınırları burada Zorlamamak Lazım 🥰🥰
Aşırı acitirsa kızarım ama tatlı tatlı yapıyorsa sıkıntı yok ısırsin dişlesin zevk alırım
Partnerin konsantrasyonunu bozan birisi tat vermez. partneri uçuracak hareklerle birlikte uçuşa geçmek gerekir
2 elimle başını sabitleyip, ben ağzına git gel yapmaya başlarım. Daha hızlı ve sert bi şekilde!
Yani acıyı severim o sebeple yapıcağım tek şey başını ellerimle tutup kendim yaptırmak olur
Yok ya aman dhdhdhdhd aklıma kötü bir anım geldi dhddhdh
Yapmıyor daha çok bana yaptırıyor boğulacak gibi oluyorum kafamı bütün gücüyle bastırıyor 12 yıllık evliyiz...
toplarımı daha çok acıt diyebilirim mesela hehe :)
69 yapıyorsak parmagımı arkasına sokardım o yapıyorsa saçını çekerdim
Sokmam ağzına yansın dursun bakıp bakıp eğitim şart
Saçlarından tutup tüm gücümle ittiririm ağzına bir daha yapmaz
Egerki bilerek yaptiysa bende aynı sertlikte bı tepki veririm göğüs ucunu ısırma vs
daha dikkatli olmasını söylerim ki söylemişliğim var
Enseye tokatı yer
Genelde işi bilyorlarr
Cokkk baska bir hazzz o 😋😊
Farklı pozisyona geçerek 😂
aslında ısırılmayı ben isterim :))
Al kırdın kırdın 😂😂
Ne anladınn yurdagülll ne anladınnnn😅😅😅
Acıtsın, hoşuma gider
Öylesine cekilmez
bi daha ısır nolurrrrrrrrrr
Bence denemesin djdj