Bu soru sadece erkeklere özel değil. Çünkü erkeklerde dişlerini değdirebilir. Tüm uyarılara rağmen dişlerini değdiren partnere tepkiniz ne olur?Oralı bulduk dişi kaldı dediğinizi duyar gibiyim :)#whisky 🥃
Oral seks sırasında sürekli dişini değdiren partnere tepkiniz ne olur?
Bence erkek uyarırsa kadın daha dikkatli olur bu konuda şayet bi ara başıma gelmişti uyarmıştım sonrası harikaydı Kadında ise tamamen dil meselesi 👅🙈
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
bilerek yapmak ve kendini akısına bırakmak arasındaki farkıda göz önünde bulundurmak lazım kısaca bazılarımız kendini zevke teslim edip elinde olmadanda bunları yapabiliyor örnek boynumu öperken beni ısıran bir partnerim vardı elinde olmadığını söylemişti hoşgörü şart bu yüzden
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Oral seks sırasında diş değdirilmez tamam, ama bazen de sırf dişleri hissettirmek lazım. Tabii ki tatlı tatlı... Gözlerinin içine bakıp... 'Böyle eritirim o dominant adamı' diye bakışlar atarak...
Tabi y*larken dişlerini deydirmesi bana rahatsizlik verir, yapacagim şey ise tutarım kafasından agzını açmasını söylerim dilinide dışarı çıkarmasini, ben partnerimin agzına giriş çıkış yaparım
Erkeklerde yara yapıyor bir de can açısı yapıyor Kadınlarda şimdiye kadar bir sorun olduğunu duymadım görmedim Belki büyük etli vajinalar da yara can açısı yapabilir Yapıyorsa yorum yapabilirsiniz
yavrucuğum derim. hiç dondurma yalamadın mı? gürgen ağacı değil ki o yontmeye çalışıyosun. biz sünnette ona son halini verdik bebeğim. rahat bırak çocuğu. yalıyosan yala yalamıyosan kaldır. üstüne falan oturmasınlar :)