Arkadaşlar merhaba. Direk konuya giriyorum. Penis boyum 13 cm. İnanılmaz özgüven düşüklüğüm var. Bir sürü kız arkadaşım oldu ama hiçbiriyle cinsellik yaşayamadım hep utandım yanaşmadım. Şimdi bir kız arkadaşım var hiç cinsellik yaşamadık ikimizde. Yaşım 27. Kız arkadaşım 25. İkimizde memuruz işimiz gücümüz var. Ancak ben hep bu yüzden erteliyorum. 13 cm bir penis utanç kaynağı mıdır? Yetersiz midir? Kafayı yemek üzereyim.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
elde olan o maalesef kabullenmen lazım yoksa ömür boyu sorun olur sana sadece boyu değil önemli olan cinselliğe az önem veren bir kadın bul madem öyle. her kadın cinsellikte çok arzulu olmuyor yani öyle birinin senin penis boyunu takacağını da sanmam. ama tutup yetinmeyi bilmeyen bir kadınla evlenirsen ona yeter bu arada 13 santim gayet yeterli orgzm olabilmesi için ama sen kendin yetemediğini düşünürsün bu yüzden daha az cinsel hayata önem veren biriyle birlikte ol ya da kendini kabullenip sevmeyi öğren...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Yetersiz kalmazsın kardeşim söylenenlere kafanı çok takma. Hakkında en çok yalan söylenen konuların başında gelir cinsellik. 100 kişiye sorsan 99 u 18 ve üstü söyler, aralıksız 5 posta atıyoruz bilader falan gibi cümleler kurar vs. Cinsellik sadece penisin vajinaya girip çıkmasından ibaret değil. Penis kalınlığı boyundan daha önemlidir o konuda sıkıntı yoksa gerisi sevişme becerine kalmış ki bu da geliştirilebilecek bir konu.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
4Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı. 8-10 cm olup özgüven problemi yaşayıp benzer şeyleri yazanı gördüm burada ama 13 cm içinde buna gerek yok. Kendini boşu boşuna kısıtlamışsın bunca zaman. Benim sevgiliminki 14 cm. Gayet yeterli geliyor. Her şeyi yapabiliyoruz öyle küçük falanda durmuyor. Nasıl kullandığın daha önemli.
313 Yorumla
Soran+1 yılBeni bu düşünceye iten bazı sebepler var. Öncelikler her yerde duyduğum ve karşıma çıkan şu konu. Erkek erkeğe muhabbet esnasında herkes maşallah 18 üstü. Kızlar hep büyük istiyor. Bunları duydukça demeye başladım bende bir gariplik var diye. Normal mi diyorsunuz?
- +1 yıl
Araştırırsan 12 ve altı küçük, 13-15 standart, 16-18 iyi ve 18 üstü fazla olduğunu görürsün. Sen o diyenlere bakma. Ona bakarsan bende buradan sordum maşallah 18'in altı yok hakikaten ama Türkiye ortalamalarına bakarsan 14 görürsün. Nerede o zaman bu insanlar? :D Erkek ortamında bununla hava atan adamlara tuvalette bak yan pisuvardan olmaz mı? İnikte olsa anlaşılır bence 18 üstüyse. :D Kadınlar büyük ister ama belli bir yere kadar. 18 ve üstü olup cinsel ilişkide kadının çok acı çekmesinden kaynaklı olarak problemler yaşayıp asla tamamını sokamayan zevki yarım kalan adamlar biliyorum. Zaten sevdiğin kadın aldırış etmeyecektir.
Soran+1 yılOnu araştırmıştım o boyutları gördüm ama inan bunu kendime kabul ettirmek çok çok zor. Doğru söyleyende vardır yalan söyleyende onu ben bilemiyorum ama niye yalan söylesinler onu da düşünüyorum. Ben mesela söylediğimde gülen, geçmiş olsun diyen, çay kaşığıyla geziyorsun falan diyen var. Hadi arkadaş ortamında bunlar makara gülüp geçiyoruz birbirimize sarıyoruz ama eve geldiğimde düşünüyorum haklılar diyorum üzülüyorum. Bu hep böyle içimde büyüdü. Özgüvenim kalmadı.
Soran+1 yılZaman zaman o boylara ulaştığı oluyor herhalde istekle alakalı genel olarak 13. Ama sen memnun olduğunu söylemiştin :D
Soran+1 yılBak gördün mü kendin söyledin daha iyi olurdu diye :D Demek ki bir yetersizlik var
Soran+1 yılBekar kalıp kimseyi mağdur etmemek en mantıklısı
Soran+1 yılŞimdi o farklı bir konu. Silikon yaptırılıp büyütülebilir. Göğüs çok etkili değil bana göre. Görsel bir şey sonuçta.
Soran+1 yılÖyle ama yani ikisi farklı bence
+1 yılKardeş boyu sıkıntı yok yetrrki hergun kalksın kadınlar onu ister merak etme boyundan dolayı ama bence islevinden merak duy inşallah erken bosalman yoktur. Varsa söyle şimdiden yapacaklarını söyleyeyim
14 Yorumla
Soran+1 yılÇok istekli birisiyimdir. Hatta her gün 2-3 kere mastürbasyon yaptığım zamanlar bile oldu.
Maalesef erken boşalma problemim de var.- +1 yıl
Çok mastürbasyon yapman iyi degil
Soran+1 yılSayıyı düşürdüm haftada 2 kere falan anca
- +1 yıl
Şimdiden istersen egzersizlere başla derim. Ozl gel sana bir kaç önerim var
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılAllah başka dert vermesin kardeş
11 Yorumla
Soran+1 yılşu an derdim bu
+1 yılalakasi yok 10 cm yeter
12 Yorumla
Soran+1 yılKime göre neye göre.
- +1 yıl
arastirmalara gore
sen kafayı mı yedin kardeşim.
13 Yorumla
Soran+1 yılSanırım yedim.
Bilmiyorum bu sitede bile gördüğüm sorularda herkesin büyük. Kızlar hep büyük istiyor. Yetersiz kalırım korkum var yetememe korkum var.
Soran+1 yılÖyle tabi ama ne bileyim kendimi eksik görmeye başladım. Evliliğimi erteledim ben sırf bunun için her şeyim hazır saçma saçma bahanelerle evliliğimi erteliyorum utanıyorum.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne