sen buradaki kezbanlara bakma. Bir kadın 13. Cm yi bile her pozisyonda rahat rahat alamaz
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Vazgeçin oğlum şu onaylanma ihtiyacınızdan, azıcık erkek olun. Kadının bu anlamda mutlu olması en başta zihinsel olarak sana saygı ilgi ve sevgi hissetmesi ile geçer. Fiziksel anlamda 2-3 cmlik bir derinlikten zevk alır. Kafayı cinsellikle bozmamış sağlıklı bir kadınla evlenirsen gayet mutlu edersin.
La neye rezil olacan p*rno yıldızı mı olacaksın da ekmeğini bundan mı kazanacaksın? Kime neyi ispatlayacaksın? Sanki buradaki tüm kızlar dalga geçse duzeltebilecegin kendi seçtiğin bir şeymiş gibi davranıyorsunuz bi de. Bak paşam ben 32 yaşındayım penis boyumda seninkinden yarım santim kısa. İnsan kendi vücudundaki hücrelere bile hükmedemiyor kanser olduğunda. Senin kendi hücren senden habersiz kafasına göre çalışıyor. Bu örneği niye veriyorum sana karşındaki kadın sen ne yaparsan yap seni aldatacaksa aldatır yetersiz bulacaksa bulur. Bunu senin kontrol etmen duzeltebilmen mümkün değil çünkü daha kendi vücuduna bile sözün geçmiyor sen başka bir bedeni bu şekilde kontrol etmeye cabaliyorsun. Azıcık mantıklı ol kendine güven. Düzenli cinsel hayatın olduğu zaman zaten bu söylediğim her şeyi yaşayarak anlayacaksın.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Fazla büyük değil ama fazla küçükde değil bence birini tatmin edebilmek için gayet yeterli
Soğumaz mısın sevgilininki bu kadar olsa
Soğumam seviyosam boyu önemli değil
Peki sağol
Ne demek
Fala p*rno izliyorsunuz
14 cm 185 ladını bile uçurmaya yeter
sen buradaki kezbanlara bakma. Bir kadın 13. Cm yi bile her pozisyonda rahat rahat alamaz
Vazgeçin oğlum şu onaylanma ihtiyacınızdan, azıcık erkek olun. Kadının bu anlamda mutlu olması en başta zihinsel olarak sana saygı ilgi ve sevgi hissetmesi ile geçer. Fiziksel anlamda 2-3 cmlik bir derinlikten zevk alır. Kafayı cinsellikle bozmamış sağlıklı bir kadınla evlenirsen gayet mutlu edersin.
Doğru ama sonra rezil olmayalım diye
La neye rezil olacan p*rno yıldızı mı olacaksın da ekmeğini bundan mı kazanacaksın? Kime neyi ispatlayacaksın? Sanki buradaki tüm kızlar dalga geçse duzeltebilecegin kendi seçtiğin bir şeymiş gibi davranıyorsunuz bi de. Bak paşam ben 32 yaşındayım penis boyumda seninkinden yarım santim kısa. İnsan kendi vücudundaki hücrelere bile hükmedemiyor kanser olduğunda. Senin kendi hücren senden habersiz kafasına göre çalışıyor. Bu örneği niye veriyorum sana karşındaki kadın sen ne yaparsan yap seni aldatacaksa aldatır yetersiz bulacaksa bulur. Bunu senin kontrol etmen duzeltebilmen mümkün değil çünkü daha kendi vücuduna bile sözün geçmiyor sen başka bir bedeni bu şekilde kontrol etmeye cabaliyorsun. Azıcık mantıklı ol kendine güven. Düzenli cinsel hayatın olduğu zaman zaten bu söylediğim her şeyi yaşayarak anlayacaksın.
Vajinanin ilk girişten itibaren 8 cm kısmı zevke duyarlı, 14. Santimlik yeter de artar.
Bilemedim çekiniyorum işte
Neden çekiniyorsun ki.
Rezil olurum diye hayvan gibi kaslıyım ama küçük gibi duruyor
Öyle herkesin atıp tuttuğuna bakma :) ortalama bir boyu var
Ne bilim çekiniyorum
Çekinme, seni seven ona takılmaz yeter ki performansın iyi olsun
7 8 senedir spor yapıyoeum kas boy tip iyi meslek hepsi var işte
Onu kastetmedim partnerini performansın ile mutlu edebilirsen sıkıntı yok demek istedim
Yaşarsak inşallah evlenince
Bilimsel olarak yeterli diye biliyorum
çinliler napıyor hep merak etmişimdir sinek sokması gibi vız vız
Bilimsel olarak tamamda diğer türlüsü var birde kadınlar bilimsele bakmıyor
bizim ülkede kadın mı var ki onların ne dediğine pek takma dünya en çöp kadın türü bu ülkede
Benimki de öyle sıkıntı yok kanka 😂
Emin misin😅
Eminim
Büyük diye mi çekiniyorsun küçük diye mi. Benim 20 cm nasıl girecek diye çekiniyorum
Gayet ideal
Yeterli
Kalınlık ne kadar. Çevresi yani
Kalın ya 3 parmağını birleştir o kadar
O zaman süper çok can yakarsin sen yemin
Yok artık niye
3 parmak diyorsun hemde erkek parmağıyla kalın yani uzunluk değil kalınlık zevk veriyor
Öyle mi bilmiyordum
İnşallah öyle olur
Vicdansız
Yahu o manada demedim canı yanmaz bence
Hayır. Neyse ya boş ver
Ne hayır
Neyse
Yaşamazsın ya
Nerden biliyosun
Bişey olmaz
Eşine göre değişir
Bende 17 var kanka