24 yasima yeni girdim. Daha önce 1 tane sevgilim oldu. Onunla sevistik ama ben anladim ki 13 cm ve asagisi yetmez abi. Kizla evlenip onu bir ömür ac birakmak insanlik mi? Onun da doymaya hakki yok mu. Vajinasi acilacak genisleyecek zaten bir zaman sonra. Ama penis hep ayni. Bekar ve tecrübesiz kizlar aşktan duygudan falan bahsediyolar (ben de odun degilim ask insaniyim emin olun sevince baglanirim duygusuz seks yapmam) ama evlenince iliskiye girince bir zaman sonra bence pisman olurlar o erkekle evlendiklerine. Bu sekildeki beyler biz hic evlenmesek en dogrusu bence
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır kesinlikle öyle düşünme vajina 8 cm ye duyarlı zaten 13 hiçte sorun değil bence teknik bildikten sonra her halukarda doyurabilirsin bir kızı ben çok üzüldüm Şu an böyle düşünmene. İnsan aşık olduğu biriyle yaşadığı beraberlikten her şekilde zevk alır bence eğer bu gerçek aşksa tabii. Ama bence bu konuda çok yanlış düşünüyorsun nice 20 cm ler odun gibi gisip geliyor bacak arasında bir halt bildikleri yok seks hakkında ama kadınına nasıl zevk vereceğini bilen bir erkek onu her halukarda memnun eder insan sevdiğinde takılmaz bu uzunluk kısalık mevzuuna ama dediğim gibi 8 cm den azı fizyolojik bir engel zevk almaya
713 Yorumla
Soran+1 yılAllah seni inandirsin. Sinirden agliyorum su an ya. Yazdiklarin icin sagol. Ama ben hala ayni fikirdeyim. Acaba nasil degisicek bu fikrim
Cevap sahibi+1 yılBence bu kuruntunu yenmelisin kesinlikle bir kadın için yeterlisin inş. Güzel bir evliliğin ve çok güzel çocukların olur şu an bende cidden çok üzüldüm toplumuzda nasıl bir önyargı varki böyle seni evlilikten soğutmuş ama sen kendine bakar vücudun la hareketlerinde çekici arzulanan bir erkek olursan memnun edemiyeceğin kadın yok.
Soran+1 yılDuygularla memnun edebilirim duygusalim. Ama ben vajinal seksten korkuyorum. Yani 16-17 cm in verdigi zevkle 12-13 cm in verdigi zevk ayni olmaz sanirim
Cevap sahibi+1 yılİyi kullanırsan aynı zaten vajina için 8 cm den sonrası aynı büyük olması sadece daha fazla acıtır
- +1 yıl
Görüş son derece açıklayıcı.. Aklımda olan bir çok soruyu da bu sayede geçmiş oldum demek isterdim. Ancak öyle değil. Soruyu soran arkadaş ile hemen hemen aynı fikirdeyim. Bende onun düşündüğü gibi düşünüyorum. Bir başka insanın hayatını karartmamam gerek diye düşünüyorum. Ve bu yüzden bende pek evlenebileceğimi düşünmüyorum. Hatta kendimde bir eksiklik olarak görüyorum bu durumu. Bu yüzdendir ki bu işin üstesinden gelebileceğimi hiç düşünmüyorum. Buna benzer bir soru da ben sormuştum biraz önce. Mantıklı cevap verebilecek birilerinden yorum bekledim. Siz açıklamayı yapmışsınız ancak , soran arkadaş ve benim gibi düşünen nice insanlar var. Ki bu mevzusu benim gibi takıntı haline getirmişler. Ve hayatlarını bu yüzden karartıyorlar. Bende dahil.. +1 de benden geliyor. Keşke +100 verebilme şansım olsaydı. Yaşınız eger orada yazan ise , gerçekten bilgili oldugunuz , akıllı ve aklı başında biri oldugunuz kanısındayım. Tebrik ederim. Çok güzel ifadeler kullanmışsınız.
Soran+1 yıl@theatre napalim dostum isyan etmiyorum. Buna da sükür diyorum. Ama evlenmesem günah olmaz insallah. Bayan arkadasimizin her cümlesi dosdogru...
Sagolsun.
Cevap sahibi+1 yıl@theatre yaşım 21 teşekkür ederim yorumunuz için. Yazdıklarım sizin içinde geçerli bence bunda kuruntu yapılıcak hiçbirşey yok bunlar çok kalıplaşmış düşünceler toplumumuzda sonuçta her boyu yeterli olan insanda eşini tatmin edemiyor. Bu tamamen sizin kendinizi geliştirmenizle ilgili bir şey yeterki kadınınıza zevk vermek isteyin ve aşkla yapın o zaman karşılıklı ne kadar zevk aldığınızı görüceksiniz bence kesinlikle evliliktende soğumayın bu sebepten.
- +1 yıl
Doğruluğuna sözüm yok. Gerçekten çok açıklayıcı konuşmuş. Kendisi gibi düşünen insan az oldugundan dolayı biz bu şekilde takıntı haline getiriyoruz. Benim bu yaşıma kadar herhangi bir tecrübem de olmadı. Bundan sonra da olmayacak. Çünkü benim kararım net.. Ben kendi hayatımı doğru dürüst idame ettiremezken , kendi kendime yeterli bir psikolojiye sahip değilken , tutup bir başkasının hayatını karartamam. Bende halen aynı fikrimdeyim. Yani bu durum düzelir mi , düzelmez mi bilmiyorum. Mahrem şeyler elbette fakat konuşulmadan , akıl danışılmadan , aklındaki sorulara cevaplar bulmadan olmuyor. Bayan olaya bilimsel bakmış. Ben kişisel ve psikolojik açıdan bakıyorum. Sanırım beni de üzen nokta burası. Çünkü açıklayan arkadaş gibi bilimsel düşünen hemcinsi çok az. Ki onlar istedikleri gibi düşünmekte özgürler. Yeter ki ben hayatlarında olmayayım. İsyan değil ama ben eksiklik olarak görüyorum. Bu benim görüşüm elbette.. Herkes benimle aynı fikirde olmayabilir. Gerçekten büyük eksiklik hemde..
Cevap sahibi+1 yıl@theatre niye böyle bu hemcinsleirm yaaa benide ağlatıcaksınız şimdi gerçekten anlam veremediğim bir şekilde çok Üzgünüm şu an :(
- +1 yıl
Hanımefendi çok güzel söylüyor çok güzel telkinler veriyorsunuz. Hatta şunu açıkça dile getirmeliyim ki aklımdaki soruların bir kısmına , yüzdelik oranda cevap verecek olursam %75 lik kısmına çok hoş cevaplar verdiniz. Evlilikten soğumak değil. Sadece karşı cinsin problemlerini çoğaltmak istemememden kaynaklı bu durum. Ben sanırım kompleksi bir insanım.. Yani sizden akıl alıyorum. Uygulayayım diyorum ama bu durum bende hep engel oluyor. İnanır mısın. Sırf bu tür takıntılarımdan dolayı karşı cinsimle pek aram bile yoktur. Çünkü her zaman dalga geçilme , alay konusu olmaktan korkarım. Ve hayatta neden korktuysam hep başıma geldi. Evliliğin neticesinde de böyle bir durum olmasından korkarım. Gözlerin üzerimde olması beni hep sıkıntı haline bürür. Bu yüzden bu korkumu yenmem için uzun uzun , hatta baya uzunca zaman (Muhtemelen ölene dek) kendi içimde bu problemimi halletmeliyim. Ama maalesef.. Son durakta son bulacak..
Soran+1 yılBu sitede kizlardan duyuyoruz hep 18 i arkamdan sinuna kadar aldim diyo. Hem de arkasindan...
Kimisi 21 cm i vajinama aldim bastan acidi ama sonra aci sirf zevke dönüstü diyo. Kimisi sevgiliminki 17 cm sizce yeterli mi diyo. Bunlarin hepsi yalan ve düzmece olamaz demi :-(
Cevap sahibi+1 yılYani biraz çok açık olucak ama benim eşimin kide 20 cm tamamını almak çok zor ve acılı oluyor açıkcası biraz daha küçük olmasını tercih ederdim ama bunların bir önemi yok bence mesela benim eşiminde benden önce birliktelikleri olmuş ve bir kız arkadası korktuğu için onula ilişkiye girmeyi reddetmiş oda benim korkucağımdan endişeleniyordu ama dediğim gibi aşkın olduğu yerde uzunlukların lafı olmuyor.
Soran+1 yılSagol kardesim. Ne dediysen haklisin. Allah evliliginizi cok mutlu etsin. Su ankinden daha mutlu etsin
En İyi Cevaplar
Boyle bir sey düsundügüne gore seninki kücük. boyu degil kalinligi önemli. yani ince ve 10 cm penis bir kadini malesefki mutlu etmez o vajinanin genisligiyle alakali bir durum degildir. normal bir kadinda vajina genislemez. esnektir ve surekli ayni yapida durur. yani dedigin gibi bir kadini sekste mutlu etmek ne yazikki penisin yapisiyla cok alakali. ama bunun yaninda ask ve sevgi diye bir sey var. penisi olmayan biriyle bile sevgili oluruz ask varsa. yani kafana cok takma. aska sevgiye odaklan. cinselligi ikinci plana at.
03 Yorumla
Soran+1 yıl12 cm ve normal (standart) kalinlik benimki. Belki vücudumdan alinan yagi oraya enjekte ettiririm. Bunu yapiyolar
Soran+1 yılSen bunu yasadin mi. Tecrüben var mi? Aslinda bana sadece tecrübesi olanlar yardimci olsun diye ekleyecektim detaya.
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok Yanlış düşünüyorsun belli bir süre sonra genişliyor diyosun doğru kolunu soksan girer kartılaştım öyle biri ile 13cm doyurmaz diyorsan o kadına kafanı soksanda doyurmaz 20 cm de doyurmaz 30 da önemli sen onlara takılma ver odunu :d güzelde bir muamele oh miss
11 Yorumla
Soran+1 yılHocam iyi diyosun da. Afedersin yalamak emmek opmek kadina genel bir zevk verir. Vajinadan alacagi zevk icin uzun ve kalin bisey gerekli. O da yok bizde yani.
Yanlis dusunuyorsn kardesm boyle olmayan milyonlarca kiz var zevkin dibi yokdur onemli olan sevgi sadakat
23 Yorumla
Soran+1 yılKardesim öyle deme. Ask ve duygu da cok önemli tamam asiri derecede önemli. O yoksa 20 cm olsa neye yarar. Ama hem ask ve sevgi hem 15-16-17 cm olsa daha mantikli daha güzel olurmus bence
Soran+1 yılSagol kardesim Allah senin de gonlune gire versin. Tam istedigin gibi birini.
Ama ben sogudum evlilikten ya. Karima yetebilecegimi sanmiyorum. Allah seni mutlu etsin 2-3 tane de saglikli cocuk nasip etsin :-)
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
19Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılhayır yanlış düşünüyorsun ben eş cinselim ve bir çocukla kaçamak yaşadım çok yakışıklı uzun boylu neyse evine gittik zaten nüne gelenle birlikte olmam neyse çocuğunki tabiri yerinde eminim 13 cm. den daha küçüktür bamya diyorlar ya hakikatten bamya kadar yani ama onun verdiği zevki 16 17 18 cm. li erkekler verememişti bana önemli olan cm. uzunluğu değil önemli olan ten uyumu duygusal yaklaşım bence.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTatmin etmenin çeşit yolları var, eğer erkek kadınını mutlu etmek isterse tabi. Kendi işini bitirip kıçını dönüp uyuyanlar da var unutmayalım 😃 bence cm çok fazla kafa takmamalı
21 Yorumla
Soran+1 yılTecrüben yoksa bilemezsin...
sorun nasıl olur biliyomusun karşındaki kişinin çok seks deneyimi varsa secivci olur o zaman sorun olur sende belden bağlamalı kullanırsın
12 Yorumla
Soran+1 yılToplamda 7-8 defa sevismis eski sevgilisiyle
+1 yılvurmasını bilirsen 13cm de yeter 10 da :) neticede petrol aramıyorsun yeraltında ;)
13 Yorumla
Soran+1 yılTecrübeli abi dogru diyosun da kadin artik tecrübe kazanip 5 yillik evli ev hanimi olunca napicaz. 5 yil önceki yeni şey görmüs gelin gibi olmicak yani artik.
- +1 yıl
arkadaşım, kutu aynı kutu işte. Sen tadında vurduktan sonra kaç senelik ev hanımı olduğu farketmez, sıkma kendini büyüklükle alınan keyfin ilintisi yok. Aksine attarağı gibi büyük olunca canı yanar.
Soran+1 yılEyvallah hocam cok sagol
yanlış düşünce bence boyun alakası yok kızlarında çoğunun vajinası şekilsiz dudaklı etli eğer o kızlarda senin gibi düşünse evde kalırlar ufak tefek sorunları kafana takma bence seni gerçekten seven bir kzla evlen
11 Yorumla
Soran+1 yılSagol abi. Cidden haklisin. Onlar da harika degil . Sogudum evlilikten ama ya.
Gizli Üye(30-35)+1 yılKardeş sitelerde egzersizi var 8 10 cmte kadar büyür. Penis egzersizleri var onları uygula umutsuz olma
17 Yorumla
Soran+1 yılAbi 1 sene arastirdim ben bunu. Tam 1 sene. Dünyadaki hangi egzersizi ne kadar süre yaparsan yap 1 cm den fazla uzatmiyor. Kalinlastirma zaten yok
Cevap sahibi+1 yılVallahi benimki kalınlaştı yaptığın egzersizle içindeki kan dolan sünger tabakası artıyor bu artışla penis kalınlaşıp büyüyor
Soran+1 yılAbi yalan söylemezsin biliyorum ama inandirici gelmedi bana kusura bakma. Yani hadi olsun olsun en fazla 1 cm uzama yarim cm de kalinlasma olur tas catlasin
Cevap sahibi+1 yılKaslı bir vücut bile hemen olmuyor 1, ay sonra etkisi başlıyor denedin mi? Denemeden anlayamazsın başka şansın yok?
Soran+1 yılBen 1 ay denedim bir fark görmeyince biraktim. Penis pompasi düsünüyorum ama o da basinctan dolayi kilcal damarlari catlatip penisin kalkmasini engelliyomus diyolar. Ama bazi kisiler yorumlarda hicbi zararini görmedim diyolar. bir doktora sormak lazim aslinda
Cevap sahibi+1 yılPompadan daha etkilidir egzersiz tam anlamıyla yapamıyorsundur... Ve bazılarında 1,5ay gibi etki yapar Kalınlaşmadı mı hiç
Soran+1 yılYok ayni hala
+1 yılHocam 1000 tane bilimadami bir araya gelse kadını mutlu etmenin kesin sonucunu sana veremez.. Takma kafaya
14 Yorumla
Soran+1 yılKardes hic gülecegim yoktu iyimis bak bu. Dogru söze ne hacet
- +1 yıl
Gulunecek bir durum mu bilmem. Lakin kadini zikiyle mutlu edebilecegine inanan insan boş pompadir gozumde.. Kadin sadece mikebilecegin degil dunyanin en narin en duygusal en nayif varligidir.. Zikle olacak isler degil onlar
Soran+1 yılHaklisin kardesim. Ama vajinasindan alacagi zevki kastettim ben. Tabiki 24 saat seks yapicak halimiz yok. Evlilik sadece seks demek degil. Fakat sekste olacak illa. E oldugu zaman bu kadin vajinasindan nasil zevk alacak? Alamayacak...
- +1 yıl
Hocam bak simdi vajina 8000 sinir hucresine sahip bir cinsel organdir bizde bu sayi yarisi kadardir. En ufak bir temastan hatta temasi gectim bacaklarinin birbirine surtmesindrn bile asiri tahrik olabilir kadınlar. Is burda erkekte bitiyor dokunmayi bileceksin kadinini taniyacaksin ve on sevismeyi uzun tutacaksin. Iste o zaman kadin icin hic bir onemi kalmiyor santimin emin ol..
+1 yılBenim 18,5 ama hayatın anlamı yapmayın sunu kanka :/
15 Yorumla
Soran+1 yılSenin doyuramayacagin kadin yok kanka. Rahatsiz tabi
- +1 yıl
Ya işte gıcık oluyorum buna.. Sanki seks sadece ve sadece bundan ibaret.. Bu sende özgüvensizlik yaratmasın kendi performansına odaklan sen..:)
Soran+1 yılHahahh kanka kendi performansim penisten baslar bence. O da kisaysa bu is baslamadan bitti demektir :-D
- +1 yıl
Lanet olası pislik.. yaşamayı hak etmiyosun, çıkar ılıcını ve kes kendi penisini jkshfkjshdfjjdfgkjfd
Soran+1 yılHaklisin kardesim
Haklisin...
Ciddi diyorum haklisin
Değişik bir saptama, olmus.
Ne diyecegimi bilemedim kardeş18 Yorumla
Soran+1 yılAbi yanlisim varsa söyle gozunu seveyim
Soran+1 yılBunlarin cok fazla etkisi var tabiki. Fakat genel manada etkisi var. Yani seksin genel tadini etkiliyor bunlar. Yani vajinal orgazm edemeyiz biz bir kadini. Ben kadinin vajinasindan aldigi hazzi kastettim. Coknaz bir zevk olacak yani
- +1 yıl
Penis byütme konuları zaten hikaye, biliyorsun..
Onlara aldanıp saglıgını tehlikye atma. Bahsettigim zevki arttıran etmenlerin faydası var tabiki ama '' vajinal zevk konusunda ne kadar yardımcı olabilir ki '' diyorsun.
Haklısın.
Bence bunu özellikle bayanlara ve penis boyu belirli olan partnerleri ile nasıl ilişkilerini yürütüyorlar şekilnde sitede bikaç defa sor, mantıklı cevap illaki bir iki çıkacaktır.
Bunlar sana fikir verebilir
Soran+1 yılAbi cidden söylemiyolar ya. Gizli kullanici olarak bile cevap vermiyolar. Kizlar cok bencil ve cok kibirliler. Hic yardimci olmuyolar. bir kiz soru sorsun yardim istesin 60 tane erkek cevap yazar yardim eder. Bir erkek sorsun 2 tane kiz cevap verir onlar da dalga gecer. Ben bunu gordum
Soran+1 yılEyvallah sagol
Gizli Üye(25-29)+1 yılSacmalama önemli olan ask penisemi bakior arkads dildo alirsn onla bosaltirsin
25 Yorumla
Soran+1 yılDildo mu :-/ . Baska birseye gerek duyduktan sonra ben niye erkek diye ortalikta dolasayim ki. Bir erkek icin karisini bosaltmak icin dildo kullanmasi ne demek biliyomusun. Kimse gururuna yediremez bunu. Erkek olmayan bilemez bunu
Cevap sahibi+1 yılAbiscm senide ögle kabul etmeli ask herseye deger o sadece bir tavsiyeydi
Soran+1 yılKabul etmesine eder ama sonra doymayinca üzülcek :-( . O doymayinca ben de üzülücem
Cevap sahibi+1 yılDoyar merk etme doymazsa parmaklari ne güne duruor
Soran+1 yıl:-D. Güldürme beni halim yok :-D
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaçmalamışsın. Önemli olan senin hayattan ne istediğin. Karşındakini düşünerek bu dünyada yaşanmaz.
13 Yorumla
Soran+1 yılKardesim sekste bencillik olmaz. Her iki tarafta birbirini düsünmek zorundadir. Her iki tarafta birbirini mutlu etmeye calismalidir
Cevap sahibi+1 yılİnsanları mutlu edemezsin hele bir kadını hiç mutlu
Edemezsin
Soran+1 yılHeh iste bak bu eig olacak söz oldu... Ama senden önce sectim eig. O kardesimiz de cok mantikli konusmus. Haklisin kendi zevkimize bakmaliyiz ama evlenmeden...
Eskiden de bu kadar saygısız bir toplum muyduk çok merak ediyorum.
03 Yorumla
Soran+1 yılBurada ne saygisizlik gördün?
Soran+1 yılKardesim bana katilmayabilirsin. Ama katilan erkekler de varmis bak gördük. Sagolasin gorusun icin eyvallah. Ben kendime haksizlik ettigi dusunmuyorum. Bir kadini doyurabilecek bir penise sahip degilim hepsi bu
Gizli Üye(30-35)+1 yılTek derdiniz 2-3 cm lik et parçası olsun boşverin şu işleri
30 YorumlaMuhim olan boyu degil islevi desem cok mu klise olur.. yanlis dusunuyosun bence
19 Yorumla
Soran+1 yılSoyadin benimkiyle ayni. Eger düsündügüm soyadsa. Islevinde problem olacagini hic sanmiyorum. Cok istekli ve fantezi doluyum. Yerine gòre cok hizli yerine göre slow yapabilirim. Ama ne kadar derine o kadar zevkine demisler. Yanlis mi bu
- +1 yıl
Ne kdr derine o kdr zevkine diyen yalan soylemis bence kandirmislar seni😀 bak ne guzel ozetlemissin kendini yerine gore soyleyim boyleyim diye. bir bayan erkeginin ilk once cinsel egilimine degil sevgisini saygisini ister cok ister hemde.. cinsellik te onemli tabiki ama sonucta elde olan bu oyle degil mi cok uzun olsa kizlar korkuyo felan diyecektin bu seferde.. olanla yetinmeyi bilelim lutfen
Soran+1 yıl15 olsaydi fena mi olurdu. Standart uzunluk :-(
Soran+1 yılHayir baska bir durum. Erkekler kendi aralarinda penis boylarini asla konusmazlar. Penis muhabbeti bile acilmaz Daha kötü :-(
Soran+1 yılBosver :-(
Soran+1 yılSana özelden yazardim bu konuyu ama beni tanimis olursun penisimin kisa oldugunu anlarsin :-(
Gizli Üye(30-35)+1 yılKesinlikle evet evlenmeden yapmayalım dedik evlendik bamya çıktı
18 Yorumla
Soran+1 yılHer kiz ayni düsünmüyor iste hakliymisim...
Kac cm kocaninki?
Cevap sahibi+1 yılOniki
Soran+1 yılKalin degil mi?
Cevap sahibi+1 yılSayılmaz
Soran+1 yılMemnun degilsin anlasilan. Hani diger kizlar diyolar ya. Aşk varsa sevgi varsa duygu varsa kadin penise bakmaz. Her türlü zevk alir. Kadin erkegine tam baglanir erkeginin her hareketinden zevk alir. Seven kadin penis 8 cm olsa da sorun etmez falan diyen var. Sen bu konularda ne düsünüyosun
Cevap sahibi+1 yılBekarken bende öyle derdim 😉
Soran+1 yılKonusabilirmiyiz özelden. Niyetim kötü degil. Gercekten senden cok fazla bilgi alabilirim
Cevap sahibi+1 yılGerek yok ve yapacak bişeyin de yok sağlığına sıhhatine şükret
Gizli Üye(36-45)+1 yılKesmek lazım o çükleri!!!
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen hocam kesip kurtulalim
Gizli Üye(36-45)+1 yılbuyutme hapları falan kullan
11 Yorumla
Soran+1 yılOnlar sahte. Ve zararli. Dünyadaki hicbir doktor önermiyor. Hepsi para tuzagi
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimki 17 cm , eksik olana yardım. Edeyim
11 Yorumla
Soran+1 yılSagol kardesim hayrini gör
çok yanılıyosun
13 Yorumla
Soran+1 yılNeden abi?
Soran+1 yılŞiir gibi yazmissin hocam. Manasi da derin. Tesekkürler. Cidden cok mantikli
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence sen öl.. Yetiyo okadarı..
111 Yorumla
Soran+1 yılArkadasim yapma bunu yaa. Hic inandirici degilsin. Tecrüben var mi senin
Cevap sahibi+1 yılsenin tecruben yok anlasılan ;)
Soran+1 yılNe alaka yazdim zaten soruda detayda. 1 sevgilim oldu onunla yaptim. Ilk baslarda hep yetti hep doydu. bir zaman sonra eski inleyisleri ve zevk alisi yoktu. Göremedim. Sevgisi falan degismemisti ayniydi. Sadece vajinasi genislemisti bence kanimca
Cevap sahibi+1 yıltek bir kişiyle ölcemessin düşünceni penis boyu sorun degil takma kafana
Soran+1 yılSevgilininki kac cm
Cevap sahibi+1 yılsanane ulan :D
Soran+1 yılSenin karsinda sapik yok. Seks muhabbeti yapmak isteyen de yok. Sen yetiyo dedin ben de acaba kac cm ki yetiyor diye merak ettim. Madem yardimci olmak icin geldin bence tam yardimci ol. Sapik degilim ben baskasinin seyini merak etmiyorum. Sen yetiyo dedigin icin acaba kac cm diye merak ettim
Cevap sahibi+1 yılsapık demedimki
Soran+1 yılSanane lan demek biraz o anlama geliyo. Ben yardimci olmani istedim sadece. Tesekkürler cok sagol
Cevap sahibi+1 yılOfff söylemek istemedim şakaya vurdum illaki . böyle konuşmak zorunda degilsin yaa
Soran+1 yılBisey demedim ki tesekkür ettim sana sadece. Gercekten sagol
+1 yılBoyuta bakma
14 Yorumla
Soran+1 yılBen bakmiyorum abi ama her kadin bakar...
- +1 yıl
Hyr ya islev aslanim
Soran+1 yılAbi kizlar diyo ki 15 cm olsun islevli olsun.
11-12-13 olsun islevli olsun diyen görmedim ben- +1 yıl
Kafayi yemisin sen
Gizli Üye(30-35)+1 yılKatılıyorum.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılcanımsın salak
01 Yorumla
Soran+1 yılDiyosun. Seninki 15 ten büyükse beni anlamazdin zaten
+1 yılMuhabbete bak..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoyu degil işlevi
03 Yorumla
Soran+1 yılBu bir yalanmis. Yani yalan degil de eksik...
Dogrusu : "HEM BOYU HEM IŞLEVI"
Cevap sahibi+1 yılArkadaşım saçma sapan konuşma 1 tane kızla beraber olmuşsun konuşup duruyorsun 20 cm penis var çoğu kadın memnun kalmadı acı çekti bırak bu işleri 8 cm duyarlı zaten vajina hem biriini gerçekten sevdigin zaman bunlar önemsiz böyle gereksiz şeyler için kafanı karıştırma
Soran+1 yılSagolasin tesekkürler
Devamını Gör(10)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Bence penisi 13 cm ve aşağısı olan erkekler evlenmemeli. Ben de dahil... Haksizmiyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler