analdan yaparken sevgilim hep yan yatırıp yapıyor. Canımı acıtmak istemiyor, onun için mi yan yatırıyor? Çünkü daha çok pozisyon var sadece iki kere yaptık
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Muhtemelen sana girerken hem göğüslerini görmek hemde sana daha yakın olmak için yapıyodur :) En rahat domaldığın zaman girer :)
Peki sevgilinin penisi kalın mı?
yok küçük
ince uzun
o zaman daha rahat girebilmek için seni yan çeviriyor. Benim 17cm ama ona rağmen anal da tam giriş bazen zor olabiliyor partnerimin kalçasına göre değişiyor tabi.
küçük kalçada daha mi zor giriyor
Büyük kalçada biraz ayırmak gerekiyor küçük kalçada pek problem yaşamıyorum ben. Benim ki kalın olduğu için eğer delik darsa girmek zor oluyor. En geniş halini ise domalmış halde ya da bacak omuza da alıyorum. Yan iken daha zor bence girmek.
ama kiyafetle yaptik sonuncusunda vaktimiz yoktu annesi eve gelcekti goguslerimi gormek için yapmis olamaz
Anladım. Bakire olduğun için mi anal yapıyorsunuz?
yok korunamadigimiz icin
bide erekte problemi mi var bir kere yaptık bosaldi sonra uyuduk 2 saat sonra uyandık sevistik baya kalkmadi ben soyundum mastürbasyon falan yaptı yinede kalkmadi sonra 3-4 saat daha bekledik oyle kalktı acaba benimi begenmedi
Anladım. Peki kalın penis mi tercihin ince penis mi?
Seni beğenmekle alakası yoktur. Kondisyon problemi vardır. Beğenilmeyecek bir bedenin mi var?
yok ama korktum yinede
NEyden korktun?
ilk basta beğendi sonra bisimi buldu negenmicek diye
ins. tadan ekleyebilirmisin sakıncası yoksa tabi. ordan sohbeti koyulaştırabiliriz istersen
Sorun sende değildir için rahat olsun
eklerim
hunili89 benim hesap :) eklersen beklerim :)
şu an eklermisin?
eklerim uyumustum kb
yok yaa ne kusuru :) bende istek attım kabul edersen sevinirim :)
En güzel en az acı en çok zevk sırt üstü yatarken bacak omza şeklinde olsa gerek ya da koltuk başlığına bunu denedim
senın canın acıyormu?
yok çok kibar yapıyor
neden anal pekı?
evde falan olmuyo prezervatif gidip almakla uğraşmak istemiyoruz önden risk alamayız ondan
hımm keske senınle konusabılseydım
Kaşık pozisyonu candır
daha mi cok zevk alir oyle
Evet baya zevkli pozisyondur
Canim seni dusjnmez ancak krndini dusunur
daha mi cok zevk verir öyle erkehe
Evet canim Yan zor oluyormu arkadan sokmadi
Acımıyor mu peki o şekilde yapınca
acımıyor
Biz diz üstü yapıyoruz o şekilde de acımıyor siz öncesinde nasıl alıştırıyorsunuz
ilk önce girmiyor arasinda sürtünüyor rahatlatmak için sonra çok yavaş yavaş giriyor sona doğru hizlaniyor
Hmmm öncesinde oral yapıyor mu ya da parmak ile
yok
Kaç sefer boşalıyor çok uzun süre kalıyor mu içinde
kalıyor uzun süre
İçine boşalıyor mu
hayir
Zevk alıyormusun
kaşık iyidir pozisyonunn adı
bence anal her pozisyonda aynı acıyı veriyor ya
Alakası yok. O daha çok zevk alıyor olabilir
Anal yapma
nedej
Zararlı
acımıyor hiç ama bide evde falan olmuyo prezervatif gidip almakla uğraşmak istemiyoruz önden risk alamayız ondan
Nerede oluyor
markette falan olmuyor mu prezervatif evde olmuyor çünkü çok ani buluşuyoruz planlamadan
evde prezervatif olduğunda önden yapıyoruz olmadiginda arkadan
Haha yanlış anlamışım ya alın bir iki paket evde kalsın
ailesi görür kızar annesi dul zaten evde baska erkek yok saklamakla ugrasamaz
Koca evde her türlü saklar işi bilen adam
bide bilgili birine benziyosun erekte problemi mi var bir kere yaptık bosaldi sonra uyuduk 2 saat sonra uyandık sevistik baya kalkmadi ben soyundum mastürbasyon falan yaptı yinede kalkmadi sonra 3-4 saat daha bekledik oyle kalktı acaba benimi begenmedi
Sende onu soğutan bir şey görmüş olabilir o aralar stresli veya aç yorgun olmuş olabilir veya bu hep oluyorsa hormonlar zayıftır
yok soğutan bisi yoktu uykulu olabilir biraz ama hep olmuyor ama sogutan bisi olamaz yeni full ağda yapmıştım parfüm falanda sıkmıştım
Orası hiç belli olmaz sen farketmeyebilirsin
ama 3-4 saat sonra tekrar denediğimizde kalktı
Psikolojik bir şey zaten o
ama sogutan bisi olsaydi beni 3-4 saat sonra kalkar miydi ki yorgun olabilir belki cok calisiyor sabah 11den aksam 11e kadar işte ve yoğun bir iş aralıksız çalışıyor
Öyleyse o yüzdendir %90
niye acı versin
Bnce guzell