Selam. aci esigi düşmez. partnerinin daha sert olmasını istediğin anlar vardır sadece.
sert seks, partnerin canını acıtmak değildir.
sert seks, sert sekstir. sert olarak acıyla karisik zevkten inleteceksiniz, vurarak değil ! yani acıyı bu sananlara diyorum.
siz anlayın diye böyle yazıyorum. yoksa sevişerek. herkes için aynı değildir ancak erkeğin daha yöneten konumunda olduğu, giriş çıkışların daha hızlı olduğu, hep aynı tempoda olmayan hızlanıp yavaşlayan ama çok yavaşlayıp kadının uykusunu getirmeyen sekstir. ideal olan.
erkeğin kollarının güçlü olması lazım. belirli bir kas kütlesi olması, kavramasının güçlü olması lazım. sıkı tutmalı ama sıkmamalı. amaç can acıtmak değil. haz ve acıyla karışık sert seks yapmak. dövmek olarak anlamayın.
seks dediğin zaten hardcore olur. sonunda ter olur. biraz saç baş dağılır. dudakta ruj varsa kalmaz. karşılıklı oral seks olmadan bitmez.
tam yapılmalı. 5 sn de boşalıyorsanız hiç başlamayın. en az 10 şınav, çok squat, 10 barfiks çekemeyen de erkeğim diyip sevişmeye kalkmasın.
Bazı anlar var ki, o anlarda hakaret edilmesi, canının yanması, küfür yemen bırak ağrına gitmeyi, keyifli bile gelir. Zevk alırsın bundan. Hatta bunu talep edersin.. Seks de tam bu anlar içindir.. Başka yerde ve zamanda bu şekilde davranırsan farklı tepkiler alırsın ama yatak, farklı bir dünya..Hafiften tokat atmak, kolları ve bacakları iyice açıp bağlamak, gözlerini bağlayıp elleri kelepçelemek ve ağzı kapatmak, kırbaçla bazı bölgeleri kızartmak, göğüs uçlarına mandal takmak, saçları eline dolayıp abanarak çekmek.. Ve daha birçok yöntem daha..
Ben erkek yönünden değilde kadın yönündrn düşünürsek acı çekmek yani totoya çaplak tokat kırbaç vb şeyler vajinadaki acının yönünü değiştirip zevk almak amaçlı olduğunu düşünüyorum
0
0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
2
Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Saç çekilmesi ve boğaz sıkılması güzel olur gibime geliuor