Birisi bana seks sırasında zevk alırsın demişti. Doğru mu? Doğruysa da pek olumlu bakmıyorum ama merak ediyorum. Sadece kırbaç değil can acıtan diğer seks oyuncakları da olabilir.
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılHer bayan isteklidir😄😄 ayrıca kontrolün erkekte olup, biraz sert sekse karşı koyamazlar. Erkeğin blraz sert olması, kadının hareket edememesi bayana daha fazla haz verir. Ciddi orgazm sorunun var ve biran önce evlenip kendini eşine Sunmak istiyorsun değil mi? O herşeyi yapabilir, ona serbest
130 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAslında şu an ciddi orgamz sorunun var ve bunu biran önce bastırmak istiyorsun değil mi? Şu an isteği kontrol edememeye başladın, belli
Soran+1 yılAlakası yok çok istekli birisi değilim 18 yaşındayım ve bu zamana kadar en fazla 20 kez mast yaptım ve kızlık zarımı bozacak kadar istekli değildim aslında evlendiğim kişi bozsun istiyorum biraz da ondan bozmadım
Cevap sahibi+1 yılZaten onu erkeğe bırakman lazım 😄😄
Ama mast ile tam orgamz olabiliyormusun
Yani mast en az 15 dk sürecek ve
Bacaklarda çok yoğun uyuşma
Vücutta çok şiddetli titreme
Vajinanın kalp atışı gibi yoğun kasılması
Ve geçici bilinç kaybı olması lazım 😄😄😄
Soran+1 yılEn fazla 10 dk sürüyo ondan sonra sıkılıyorum
Cevap sahibi+1 yılTam boşlama olmuyor belli. yeterli uyarılma olmadığından dolayı. Biraz geç boşalma sorunun var belli
Soran+1 yılBen sadece okşuyodum başka bir şey yapmıyodum orgaz olamamam normal bence
Cevap sahibi+1 yılAaaa büyük sorun bu.
Kullandığın mast tekniği hatalı. Çok yönlü uyarılma sağlayan çok etkili mast teknikleri var. Onları kullanmanı tavsiye ederim 😄😄
Soran+1 yılEşimle beraber yapmayı tercih ederim😊
Cevap sahibi+1 yılHer bayanın evlenmeden önce mutlaka mast ile önce orgamz olma alışkanlığı daha sonrada kısa sürede orgamz olma alışkanlığı kazanması lazım. Aksi takdirde çok ciddi orgamz sorunu olarak sana döner malesef. eşinede bol sabırlar 😄😄😄
Soran+1 yılNeden sabır diledin ki😊
Cevap sahibi+1 yılBayanların en az % 80 i orgazm olamıyor ve suçu malesef bize atıyorlar. Bundan dolayı
Soran+1 yılZevk verin siz de😂
Cevap sahibi+1 yılMalesef sorun bizde olmuyor 😄😄
Eğer ön Sevişme süresi ve penisin içinde kaldığı süre yeterliyse sorun bayanda demektir. Genelde de bayanda oluyor ama suçu erkeğe atıyorlar. Erkek o durumda hiçbirşey yapamaz. Evli olsa bile bayanın bu sorunu kendi çözmesi lazım.
Soran+1 yılİçinde kaldığı süre uzun mu olmalı kısa mı
Cevap sahibi+1 yılUZun olmalı misal 10 dk falan ama senin hazır olman lazım. Yanii kendimi kasmaman lazım😄 işte sorun bu? Şöyle düşün😄😄
bisiklet Binmeyi ilk öğrenirken bilinçaltın devamlı sana şimdi düşeceksin , şimdi düşeceksin , şimdi düşeceksin diye olumsuz telkinlerde bulunur. Kendini kasar ve düşersin sonra bilinçaltın sana , ben demedimmi der ne zaman bisiklet sürmeyi öğrendikten sonra yani bilinçaltına sürdüğünü ispat ettikten sonra bir daha daha düşeceksin diye telkinde bulunmaz
Sanırım anlatabildim
Eğer bu önyargılardan kurtulmak istiyorsan cinselliğin çok zevki bir şey olduğunu bilinçaltına ispat etmen lazım
Tabii evlilikte ciddi orgamz sorunu yaşamak istemiyorsan
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılPeki ne yapacağını biliyormusun 😄😄😄
Cevap sahibi+1 yılEvet gizlicik cik cik 😄😄😄😄
Cevap sahibi+1 yılOrdamısın 😄😄
Soran+1 yılMast mı
Cevap sahibi+1 yılEvet mast 😄😄 ama çok etkili 😄😄 normal olmaz
Soran+1 yılNapabilirim mesela
Cevap sahibi+1 yılÇok etkili bir teknik tavslye edebilirim burdan
Bu gece denersin okey se yazacağım😄😄😄
Soran+1 yılNasıl yazcan
Soran+1 yılMesajdan mı burdan mı
Cevap sahibi+1 yılİster burdan ister daha rahat olmak istersen mesajdan 😄😄 karar senin gizlicik 😄😄
Soran+1 yılBurdan yaz
Cevap sahibi+1 yılAma çok muhtehşen Benden demesi
Cevap sahibi+1 yılOkey başlıyorum
Uzun bir yazı. Önce mastta yapılan hatayı yazacağım 😄
Cevap sahibi+1 yılKısa bir süre açtım bekliyorum
seks sırasında kadınlara sert davranman hoşlarına gidiyor kırbaç kullanmadım ama el konuusnda uzmanlaştım
13 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
16Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayvan gibi davranirsa hoş değil ama normal sertlik iyidir. Kelepçe, kırbaç biraz daha deli eder kadını ve erkeği yani ama önce sert sevip sevmediği önemli kadının sevmiyorsa bu tip şeylere gerek yok
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ben seks yaparken kalcsya yapistgmda tokt atmaya bayilrm kalcsya
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılilişki anında kalçalarına tokat atılsa hoşuna gider mi mesela? çoğu kadın bundan hoşlanıyor ve kırbaç gibi şeylerde farklı fanteziler işte :))
10 YorumlaZincirle vurmasin hafif bir kemerler yavas yavas vurdur bak nasil zevk aliyoesun
11 Yorumla
+1 yılSanki ziken engizisyon yargıcı.. Ne enteresan adamlar var
00 YorumlaAcı veren birşey niye zevk versin ki saçma.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılZevk alırsın ama tatlı sert şekilde olursa eğer
10 Yorumla Normalini bir yapda kırbaç eksik kalsın
00 YorumlaHic iliskiye girdin mi
06 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Soran+1 yılErkeğin söz geçirmesi daha doğru değil mi
Soran+1 yılAnladım
+1 yılAcitabilir
10 Yorumlaçok fena kırbaçalrım :)
00 Yorumla
+1 yılBdsm denemelisin
00 Yorumla