Acıtıyor mu? Acıtacakmış gibi geliyor delik küçük nasıl olacak acımadan korkuyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İlk ilişkide uzun süreli oral yaparak iyice sulandirip aleti dudaklarına sürmeden önce oralla ıslatıp ya da partner tükürükle ıslatıp dudaklarına sürüp iki dudak arasında suyun geldiği yöne istemeyince ora esner açılır misafire büyür eder sonra engeli aşıp ysg gibi suyun kaynağına varınca içinde bir iki dakika kendine gelsin iyice esneye bölge wleti kavrayıp misafirin hoşgefin deyi sıkıca sarmalasin. Seninki misafiri hissedip saha çok sulanarak kayganligi wrtitinca gitgel yaparken sen hafif acıyla birlikte en büyük keyfi alırken partnerinde daracık yerde sıkıca kavrayan yerde sanık kalp atışını duyarken kasların çalışıp hem kendin hemde partner o sıcak fırında keyfin doruğuna ulaşınca final başlar. Bol keyifler
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAcıyıp acımaması biraz sana bağlı. Acıyacak diye kasarsan senin için sıkıntı karşıdaki için hazzın doruğu olur. Sıkma kendini hiç sıkıntı olmaz. Zevk almaya bak.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
18Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet delik küçük. Sonuçta bakiresin. Ama ilk girdiği andan itibaren büyüyor. İlk an sadece bir saniyeliğine acıyor. Ama dayanamayacağın bir şey değil merak etme. İçine gireceği zaman kendini kasma. Sadece zevk alacağım gibi düşün. Partnerin içine girdikten sonra durdur onu. İçinde beklesin biraz. Birkaç dakikaya varlığına da alışacaksın ve acı gidecek. Gel-git ile birlikte de kalan acı çok büyük bir zevke dönüşecek. Korkmana gerek yok.
78 Yorumla
Soran+1 yılO zevk alır mı ilk seferde
Cevap sahibi+1 yılİlk seferin olacağı için kendi zevkinden çok düşünmesi gerekiyor seni. Fazla hızlı olmamalı ve fazla uzun sürdürmemeli. İlk kez yapacağın için keyif alacak. Dar da olduğun için zevk alacak. Önerim prezervatif kullanmamanız. Önsevişmeyi de olabildiğince uzun tutun. Böylece senin aldığın zevk daha fazla, acın daha az olur. Sabahında birtakım ağrılar olabilir. Ama bence ağrının ve o acının tadını çıkar. Bir daha olmayacak ve sadece zevk alacaksın.
Soran+1 yılBen çok ıslanıyorum libidom da aşırı yüksek 1 bu rahatsız eder mi 2 sen nasıl bir ilişki yaşamadın yalan söylüyorsun der mi
Cevap sahibi+1 yılKanka ıslak olmak da libidonun aşırı yüksek olması da erkeği aşırı azdıran şeyler. Senin istekli olman onu gram rahatsız etmez aksine daha fazla zevk almasına neden olur. Ve sulanmakla libidonun yüksek olmasıyla daha önce cinsel birliktelik yaşamanın birbiriyle alakası yok. Ben daha hiç birlikte olmamışken günde bazen 4 kere bile mastürbasyon yapabliyordum. Bunları öğrenince partnerimin aşırı hoşuna gitti tabii. İlişkii yaşamazken daha fazla yükseliyorsun bu arada. Cinsellik tam olarak hayatına girince biraz duruluyorsun. Rayına oturuyor her şey. Korkma, çekinme. Cinsellik utanılacak bir şey değil. Doğamızın özünde bu var.
Soran+1 yılAşırı ıslanınca kanama olmaz derler korkuyorum sen bakire değilsin diyecek diye biriyle birlikte olmadım ama mastürbasyon yapıyorum kendim
Cevap sahibi+1 yılIslanmakla gelen kanın alakası yok. Bakirelik de o kanla belli olmaz zaten. İçine girdiğinde normalden daha dar olacaksın. İlla ki ilk seferin olduğunu fark edecek. Ki çoğu erkek bakireliği takmıyor.
Soran+1 yılSen sanırım büyük şehirlerde doğup büyüdün bende öyle ama bana denk gelen eski kafalı oluyor kan gelmese bile anlaşılır diyorsun yani
Cevap sahibi+1 yılAnlaşılır. Merak etme. Senin hareketlerinden de anlar zaten. İlk kez yapacaksın sonuçta. Kafana çok takma. Olumlu düşünmeye çalış. Sonuçta beden bizim bedenimiz ve onu farkında olmasak da kontrol edebiliyoruz. Kan gelmeyeceğinden çok endişelenirsen, kendini çok kasarsan gelmeme ihtimali yükselir. Akışına bırak.
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. yahu neden acıtsın.
insanlar zevk alıyor ki bu işin peşine düşüyor. acıtacak olsa onca kadın ilişki yaşar mı. hatta yetmeiyor kocasını sevgilisini aldatıyor seks uğruna.00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılZıkkımın kökü , çiftleşme sende o zaman , derdine bak ya
10 Yorumla
+1 yılDelik büyür zamanla tatlım. Merak etme sen acımaz 😉🔥
00 YorumlaKorkma ıslanınca genişler. Nasılki
Penis büyüyosa isteklenince kadında isteklenince genişler00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDüğün var galiba yakında korkma acımaz o kadar fazla ya
00 Yorumlaİlk açıyor kim ne derse desin penisin girip çıkmasına alışınca duzeliyor
00 Yorumlabazen bacıyo bazen acımıyo...
40 Yorumla
+1 yılSn istedikten sonra :)) gerisi gelir
Sinek ısırığı gibi, 🤪00 Yorumla
+1 yılSon yorum da güzel anlatım olmuş tebrik ediyorum
30 Yorumla
+1 yılRayka Kumru izle
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Karşındaki kişiye göre de değişir
00 YorumlaBimedigin denemedigin icin korkuyorsun.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılAcıtmaz merak etme iğne batması gibi
00 Yorumla
+1 yılGenişliyor şekerim o, acıtmaz her zaman
00 Yorumla
+1 yılKremleyip yapın acımaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendini sıkarsan kasarsan acıma ihtimali yüksek
20 Yorumla
+1 yılBüyük bir acı sonrası sonsuz haz yaşayacaksın
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÖnceden dene noluyo diye.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 342 cevap paylaştı.
+1 yılAcitmadan yapilmasi lazim..
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. biraz acır sonra alısır
00 Yorumla
+1 yılHayır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Dene
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri