Hellooo geceniiz ışıltılı geçmesi dileğiyle 👄🥂🌺🕯 #KizlarSoruyor#KadınHakları 💫👼✨🤝💜🥂🍑en nefret ettiğim şey hani erkek yapar demeleri tam bir sinir kriziii... siz ne düşünüyorsunuz?
Evlenmeden erkeğin cinsellik yaşaması doğal görünürken kadınların seks yapması neden ayıp karşılanır?
Erkeklerde bir zar olsa eminim onlara da aynı baskı yapılırdı 🤣🤣 Doğanın saçma sapan bir sebepten yarattığı o saçma zara kim nasıl ahlak kodlaması yaptı bilemiyorum ancak tüm baskılar bu yüzden! Erkeğe mübah kadına günah sadece evlilik öncesi seks değil elbette. Lakin bu kafada yetiştirilen erkekler oldukça kolay kolay değişmeyecek. Dini yaptırımlar da üzerine tuz biber ekiyor tabii ki.
Erkek yapınca gurur verici oluyor , Kadın verince gururu namusu şerefi yerlerde oluyor. Bu onların tabiri, Yobaz bir toplumda yaşıyoruz ne demelerini bekliyoruz ki.
Sonuçta erkeğin ihtiyacı olduğu gibi kadınların da ihtiyacı var. Ve erkeklerden daha çok istek ve arzuya sahipler. Bunun önüne geçmek için ya kendi basının çaresine bakıcak ya da gerçeğini yapıcak. Kimsenin namusu bize düşmez. Kadın ve erkek eşittir bu konuda da.
Çünkü; kadın başka erkekleri görüp iyiyi kötüyü ayırt eder konuma gelirse evlendiği erkeğin de iyi mi kötü mü olduğunu görebilir. Bunu görmesin diye kadın seksi yaşarsa tu kaka diyelim ki kadın bizim ne halt olduğumuzu anlamasın demişler. İyiyi kötüyü bilmesin sadece tek kişiyi görerek yaşasın ve ölsün demişler. Falan filan işte bu konu çok uzun da özü bu. Erkek ezikliği.
Ayıp mayıp kalmadı git ne yaparsan yap sonrada yapmadım de gercek bu günahsa iki tarafada günah gencler bakirelik arar bulamayan kız olsa yeter zengin olan güzel fakir olan kimi bulursa beleş kadına sorulmaz altın isteyen kadına kızmı derler ehh millet işine geldigi gibi davranıyor salla gitsin kitabına uydur sende
Şu kadar basit bir cevabı var Türk insanları yani gerileşmiş artık üzeri toz tutmuş Türk zihniyeti yapısı başka bir açıklama yok çünkü erkekte aynı kadında aynı yani arada hiçbir fark yok ikiside insan ikisi de aynı organlara sahip yani ikisinin de kalbi var ve atıyor ikisi de beyni var ve düşünebiliyor Ama kadınları o kadar aşağılıyorlar ki toplumda yani o kadar küçük görüyorlar ki. #reda
Erkeğin elinin kişi kadının yüzünün karası demişler başta.. Dört kadınla yatan bir erkeğin çocuk kimden olursa babası odur derler.. Dört erkekle yatan kadının çocuğu kimden çatışma çıkarır derler.. Tabiki modern toplumda kimse bunlara bakmıyor.. Bizde kadın bir mücevher misali korunduğu için mantık bu..
Off saçmalama kadınla erkek bir mi erkek o yapar onun koruması gereken bir şey yok kızların yapmaması gerekiyor erkekler bu konuda kendini geliştirmeli.
Aşırı negatif yükledim ayy kendim okusam kendimi döverim ben böyle😄 böyle diyorlar kuzu neye dayanarak bilmiyorum ağızşarına çak bir tane de duvar sonra duvardan duvara oh miss
Evlenmeden bir kızın cinsellik yaşaması ayıp karşılanmaz, ciddi bir birlikteliği olduğunda hiç beraberliği olmadığını anlatması ayıp karşılanır. Kendini olduğundan farklı gösterme çabası bütün güveni bitirir, bir daha da o güveni kazanması imkansız bir hal alır.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Namus ve kızlık zarı ilişkisi adam 20 kişi ile beraberde olsa bi gizem kadın için öyle değil anlaşılıyor erkeklerin çoğuda kullanılmış mal gibi görüyor onun dışında saçma ama erkekler aralarında bu yatıp kalkmalarıda hep övünülesi bir şey gibi anlatıyor yani buda algıyı yönlendiriyor ama genelleme doğru olmaz ben herkezinde Erkekse normaldir diye düşündüğünü sanmıyorum dediğim gibi bu fark erkeğin bir şey kaybetmiyor oluşundan kaynaklanıyor
aslında kızlar kadınlar kaçamak yapıyor sadece erkekler gibi bunu her yerde anlatmıyor ben biliyorum masaja mutlu sona, bekarlığa vedaya hatta öğrenci evine erkek eskort götüren kızlar var bunları yapmasa bile kadınların kızların da tatmin olmak en doğal hakkı zaten bir yerden sonra hormonal olarak katlanılamaz hale gelir, nette bir sürü seks oyuncağı var alternatif çok yani
erkeğe doğal olduğunu nerden çıkardın erkeğe de haram kadına da haram, kadınların paralı erkek istemesi doğal görünürken paralı kadın niye erkeği istemez haa?
Aslında iki tarafta uzak durmalı. Evlenmeden yapmam demeli ama erkeğe özgüven aşılayan toplum kadına özgüvenini almaya çalışıyor. İkisi de eşittir ikisi de evlenince işini yapsın, başkasıyla değil eşiyle yapsın. NET
İkiside doğal değilki. Kim deiş erkeğin yaşaması doğal diye. Eğer erkeğin yaşaması doğal diyen biri varsa, başka bir erkeğin o doğal gören kişinin yakınındaki bir kadınla bu erkeğe bu şansı tanıması gerekmezmi?
erkek yapar da erkek kimle yapıcak erkek erkeğe yapmıycağına göre bir kadın lazım o zaman bir kadınla yapıyorsa bu paylaşımı kadınında hakkı oluyor. eğer bir grup kadına yasak başka bir gruba serbestse özgür olanlar yaşadı demektir :)
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Ayıp olduğu için olamsin anasını sktnz ayipn günahın her şey normal her şey doğal çok zoruna gidiyorasa sende yap ne umrundaki sanki. Normal bulanlarin kafa yapisini da ayrı merak ediyorum anneniz ablaniz baciniz karınız canım çekti yaptım ihtiyacim vardi altına yattım dese yobazsin gericisin Avrupa da serbest diye çıksa karşıniza normal biseymis gibi mi karsikacaksinz yoksa zaten öylemi
asla tasvip etmiyorum. bu yüzden kimseyle bir şey yaşamadım. bir erkek 20 kızla yatıp evleneceği zaman ben bakire kız istiyorum deme hakkına sahip değildir.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
erkeklerin cinsellik yaşadığı kadınlar kimler o zaman diye sorası geliyor insanın.
@İzmirgeceleri35 ikiside ayni kapiya çıkıyor, birisi kadini sinirliyorsa erkegide sinirlasin. Erkege yapabilirsin diyorsa ayni sekilde kadina da ayni ozgurluk verilmeli.. kadin kendi yapmaz o ayri.
Aslında kızlık zarının varlığının tek amacı, kız çocuğu ergenlik dönemini tamamlayana kadar vajina girişinde mikropların girişini engellemektir. Ve maalesef biz de kızlık zarına haddinden fazla anlam yükleniyor