tm sımdı havalar soguk etek gıyemezsın dar pantolonun varsa gıy guzel bı yuksek taban spor ayakkabın olsun cekıcı ve seksı birde erkegı asık eden parfumler var onlardan sıkcaksın uzerıne yakınından gecıceksın aralıklarla yakınına oturucaksın mesela bacak bacak ustune atıcaksın ne bılıyım hanı ıstıyorum dermıs gııb hısettırcen hafıf sakız patlat bıde bunları yaparsandelı gıbı olur ahada gör cunku bı kız bana yapmıstı
rica ederım bacak bacak uzerıne falan at salla ıste tahrık edıcı hareketler parfum kokusuyla bırlesınce etkıler bırde boyle sert kız gıbı ol nası desem acımasız ruhlu oluyolar ya nasıl anlatsam mesela bana boyle yapan kız yerdekı bı bocegı ezmıstı boyle sertce basarak benı tahrık etmıstı erkekler boyle kızlara bayılıyor gızlı sırdır bu bocek falan ez ezer gıbı yap ya da admın ıcındekı fetısh ruhunu tahrık eder cıddıyım bak knk
Sana yazmamda amacim abazalik yapmak degil. Digerleri gibide seni ozele cekmeye calismiycam eger kendin istersen ordan da arada konusuruz. Demek eger realde etkileyeceksen, mesela yan yana oturdugunuzda diyelim bir kalem kalemi at yere , sonra erkegin pantolonun şeyinin yanına doğru eğil öyle al ağzın oraya taraf gitsin ama tam gitmesin, ya da mesela bir şey alırken kolun orasına anlık 1 saniyelik değsin, göğüslerinide onun kollarına değdire bilirsin mesela. Bana yapildi bunlar o yuzden biliyorum boyle 😂
Bilmem hakkinda ne dusumesini istedigine bagli. Eger cok fazla acik giyimde foto koyarsan herkesle pylasiyor ortak mali gibi diye yanlis dusunur. Eger istersen detayli konusup durumu anlarsam bir yollar tabsiye ede bilirim. Ve bu arada benimde bir tavsiyeye ihtiyacim vaarrre yardimci olur musun
Yok ayni unideyiz. Sadece kizi … kten sonra 4 yil yuz yuze gelicez. Benim sevgilim falan olursa kizlara gider beni skti falan soyler diye korkuyorum. Yoksa ne fark eder bana. Bu isler biraz sakattt
Ben universitede boyle havali tiplerdenim. Kiz benim bir arkadasima falan yazmis bayiliyorum ona falan diye. Ama bu kiz bir ara benim arkadasima vajna gogus falan acik acik fotosunu cekip atti yani. Benim arkadasimda diyor ki senle yatmak istiyor kiz. Bende hiss ettim aslinda surekli hikaye yaniti veriyor falan ama ben pek cabalamiyorum konusmak icin pek umrumda degil. Basima bela almak istemiyorum kisacasi. Konu ortaya cikar , sonra kiz üstume kalir ondan pek rahat degilim. Sanal olarak konustugum yaptigim kizlar oldu ama hepsi Turkiyedendi ben yurtdisindayim. Bu kizla sanal yapmam mesajlari ss falan alir gider tehdit eder 😂
Peki niye yapasın ki eğer zevk almayacaksan.. ben kolay kolay etkilenmem mesela bu kızdan da etkilenmiyorum itici geliyor. Erkeğe de bağlı biraz bazısına meme vajna olsun yeter diyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
göster ama elletme taktiği yapa yapa kudurttunuz bu gençleri.
sende var ya hem ayranım dökülmesin hem gtum skilmesin derdindesin.. çok saçma
Dalga mı geçiyorsun ilerisi olmadan kendine tecavüz mü ettirmeyi düşünüyorsun
yanı cınsel yonden kendıne daha kuveetlı sekılde tahrık edıp baglamakmı ıstıyosun taktık verıyım?
Olur insra cae mı
ney hıc bı b. ok anlamadım
İnsta var mı
ınan kullanmıyorum ama buırdan tavsıye verıyım etkılı tavsıyeler var tam amacın kudurtmak mı tahrık edıp pesınden kosturmak asık etmekmı nasıl yanı?
Hepsi birarada olmaz mı
olur ama ıntıkam almaksa yapma bence kotu asık olur acı ceker sevıyosan eyvallahda
Yok o kadar intikam filan degil etkiekeycem yani
anladım sadece bana asık olsun bana kalksın :D tm sırrın verıcem sımdı
Soyler misin
tm sımdı havalar soguk etek gıyemezsın dar pantolonun varsa gıy guzel bı yuksek taban spor ayakkabın olsun cekıcı ve seksı birde erkegı asık eden parfumler var onlardan sıkcaksın uzerıne yakınından gecıceksın aralıklarla yakınına oturucaksın mesela bacak bacak ustune atıcaksın ne bılıyım hanı ıstıyorum dermıs gııb hısettırcen hafıf sakız patlat bıde bunları yaparsandelı gıbı olur ahada gör cunku bı kız bana yapmıstı
Tesekkur ederim
rica ederım bacak bacak uzerıne falan at salla ıste tahrık edıcı hareketler parfum kokusuyla bırlesınce etkıler bırde boyle sert kız gıbı ol nası desem acımasız ruhlu oluyolar ya nasıl anlatsam mesela bana boyle yapan kız yerdekı bı bocegı ezmıstı boyle sertce basarak benı tahrık etmıstı erkekler boyle kızlara bayılıyor gızlı sırdır bu bocek falan ez ezer gıbı yap ya da admın ıcındekı fetısh ruhunu tahrık eder cıddıyım bak knk
son dedıgım sacma geldı galıba bcek ezme fetısh ruhu flan ama gercek knk cıdden yapabılırsen yapabılırmısın bılmıyorum :D
Yok kiyamam ben onun da canı var
anladım ama basarmıs gıbı yapabılırsın uzaktan taktık ıcabı :D ;)
Giyim fizik ve dekolte ayrıca öyle çok kıza victoria secret ten sutyen aldım
Niye pahali degilmi
Bende paradan yana sorun yok yine alırım
Fabrikator falan misin😂
boş ver ama gelirim iyi 14 bin alıyorum
Ne guzel
Beğendiğin model var mı
Victorianın çoğu modeli iyi
Hediye alabilirim takım sutyen veya jartiyer
İhtiyacım yok tesekkur ederim
Neden
İstemiyorum
kardes kız ıstemıyo zorlama senın bıldıgın kızlardan degıl bellıkı uzatma ısıne bak
Kendine dokundurmicksan çok basit, amacın ne söyle ona gire taktik veriyim
Süründürmek
Etkileyeyim derken verirsin ben sana söyleyeyim 😉
Yardimci olmami istermisin misin
taktik verebilirim detaylı konusalım
İnsta var mı
burdan yazsana instaya gerek yok
Buranın msjı kotu
o zaman yapacak bir sey yok :D
yazarsan burdan yazabilirsin
Milyon detay var knka
Söyle knk
Fazla derin detay iş alırız başımıza 😀
İnsta var mı
Var aynen
Cakmaysa ver silerim sonra
Dm at önce istersen
Oral yap
Boşaltmak mı?
Hayır etkileyip bırakcam bana ulaşmadan
etkıleyıp kudurtup bırakcanmı asık olsun dıye
Sana ulaşmadan derken
@Guzeladam00 evet
tm taktık vercem ama delı edersın söyliyim kudurur asık olur cıddıyım ayaklarına bıle kapanır öper inan böyle istersen tabi :D
bacak bacak ustune atıp bacaklarını sallamak saclarını topuz yapman lazım ama acık olmasın sakın ;) sakız cıgne falan bunlar delı eder baglar bu ıslerın kurduyuz :D
tahrık eder dırek ıcten ıce adamınkı kalkar etkılendıgı ıcın kaldırırsın adamın canavarı :D
ciddiyim bu konuda
@Guzeladam00 tesekkur ederim
rıca ederm bı kadın ısterse ıstedıgı erkegı asık eder onu kendıne baglar kımseye kaptırmaz sadece kendıne guven cesaret vermek istedım ıyı aksamlar
Yani sadece kalksın mı istiyorsun?
Evet
Sana yazmamda amacim abazalik yapmak degil. Digerleri gibide seni ozele cekmeye calismiycam eger kendin istersen ordan da arada konusuruz. Demek eger realde etkileyeceksen, mesela yan yana oturdugunuzda diyelim bir kalem kalemi at yere , sonra erkegin pantolonun şeyinin yanına doğru eğil öyle al ağzın oraya taraf gitsin ama tam gitmesin, ya da mesela bir şey alırken kolun orasına anlık 1 saniyelik değsin, göğüslerinide onun kollarına değdire bilirsin mesela. Bana yapildi bunlar o yuzden biliyorum boyle 😂
Bu kadar yaklasamiyosan napabilirim
Bilmem hakkinda ne dusumesini istedigine bagli. Eger cok fazla acik giyimde foto koyarsan herkesle pylasiyor ortak mali gibi diye yanlis dusunur. Eger istersen detayli konusup durumu anlarsam bir yollar tabsiye ede bilirim. Ve bu arada benimde bir tavsiyeye ihtiyacim vaarrre yardimci olur musun
Hangi konuda
Bu tarz bir konu var bendede. Bir kiz beni yataga atmak istiyor ajeushdh ama ben cekiniyirum sonra problem yaratir diye
Niye bakiremi
Yok ayni unideyiz. Sadece kizi … kten sonra 4 yil yuz yuze gelicez. Benim sevgilim falan olursa kizlara gider beni skti falan soyler diye korkuyorum. Yoksa ne fark eder bana. Bu isler biraz sakattt
Sence fark eder mi? kız kendini dusurmuş olur bence
Ben universitede boyle havali tiplerdenim. Kiz benim bir arkadasima falan yazmis bayiliyorum ona falan diye. Ama bu kiz bir ara benim arkadasima vajna gogus falan acik acik fotosunu cekip atti yani. Benim arkadasimda diyor ki senle yatmak istiyor kiz. Bende hiss ettim aslinda surekli hikaye yaniti veriyor falan ama ben pek cabalamiyorum konusmak icin pek umrumda degil. Basima bela almak istemiyorum kisacasi. Konu ortaya cikar , sonra kiz üstume kalir ondan pek rahat degilim. Sanal olarak konustugum yaptigim kizlar oldu ama hepsi Turkiyedendi ben yurtdisindayim. Bu kizla sanal yapmam mesajlari ss falan alir gider tehdit eder 😂
Bulaşma o zaman boş ver
Aynennn rahatım böyle. Güven önemlii. Sen kimi azdırmak istiyorsun 😂
Sinir oldugum bikaç kişi var da onları
Peki niye yapasın ki eğer zevk almayacaksan.. ben kolay kolay etkilenmem mesela bu kızdan da etkilenmiyorum itici geliyor. Erkeğe de bağlı biraz bazısına meme vajna olsun yeter diyor
Onlarla zevk istemiyorum ki ondan bide senin dert bendede var okuldan benimkiler de
Nasıl ysniii meselaaa
utangaç pısırık birimi
Mümkün degil
Meme göster
31 çeker daha iyi a