Sanal seks yaptığınız kişiye bağlandınızmı veya o size duygusal yaklaşmaya başladımı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılAslında bazen etkileniyorsunuz. Kurduğu bazı cümleleri, istekleri çok içten gelir sizin de kalbinize dokunur ve bazen de o uyumu yakalarsınınız. Bir bakmışsın olan olmuş. Ben sanal seks yaparken genelde duygusal olarak davranıyorum daha etkileyici oluyor. Yazarak sanal seks yapıyorum. Kelimelerini iyi seçince etkili oluyor. Önce karşımdaki kişiyi tanımaya çalışıyorum. Kişiliğini, isteklerini, fantazilerini öğreniyorum. Ön sevişmeyi uzun tutuyorum. Hissettirmeye çalışıyorum. Sonrasında onun hakkında öğrendiğim bilgilere göre pozisyonları deniyorum. İsteklerine göre karşılık verince çok iyi devam ediyor. Ortak yolu bulunca zevkli oluyor.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılyaptıklarım arasında duygusal olarak yakınlık hisseden hatta evlenmeyi düşünen bile oldu :) benim de diğerlerine göre daha fazla değer verdiklerim duygusal anlamda bi şeyler hissettiklerim oldu.
14 Yorumla
Soran+1 yılGelecek düşündüğün peki🙂
Cevap sahibi+1 yılçok güvendiğim, çok iyi anlaştığım kişiler oldu ama kontrolü kaybetmemeye mesafeyi korumaya özen gösterdim. çünkü ilerde sorun yaşayabileceğimizi düşündüm. kesin güven sorunu olurdu mesela.
Soran+1 yılAnladım ama güveniyorsan neden kesin güven sorunu olsun kii
Cevap sahibi+1 yılsonuçta ben ilk defa onunla sanal seks yapmamıştım öncesi olmuştu, eminim onun da benden önce olmuştu. şüpheler sorgulamar kesin olur ilerde.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılAmacım yalniz cinsellik ise baglanma durumu olmaz.
Bağlanmak için farkli konularda konusmaliyiz ancak cinsellik amacli konuştuğum kisiyle baska konulara girmem.
En fazla sevişmesi hoşuma gider bu yüzden bağlanirim ki aslinda biraz da olmasi gerekir bir bağın. İnsan hic yakınlık hissetmedigi biriyle sürekli sevisemez.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
16Cevap
+1 yılSenin soruna bu linkle cevap vereyim sorudaki görselleri dikkatli oku😂😂
Sexting saçmalık değilse sizce nedir?04 Yorumla
Soran+1 yılAhaha ironi onlar ya
- +1 yıl
Ne ironisi yaşanmış şeyler onlar nedim kardeşe üzüldüm encok🤣🤣
Soran+1 yılAhaha yani enazından tanıdığın biriyle yaparsın nebilim😀 bende
- +1 yıl
O zaman bu soruya da bak ben bu tur sorulara ve bu tür konulara çok uzağım durum tespiti yapıyorum sadece yanlış anlama beni😃
Gece yarısı sorulan cinsellik soruları arayışlara bir kamuflaj mı sizce😃? ↗
Gizli Üye(36-45)+1 yılNeden olmasın. Hiç aklında olmasa bile bir an gelip bağlanabilirsin. Erkekler Biraz daha masum bayan arar ama sanal da senin masum olup olmadığını çok iyi anlarlar. Yani olmaması İçin bir sebeb yok. Senin böyle bir sorunun mu var acaba😊
03 Yorumla
Soran+1 yılKarşı taraftardan farklı duygular hissediyorum gibi bazen 🙂
Cevap sahibi+1 yılBayanlar duygusal varlıklardır ve hayattaki her şeyi duygularına bağlarlar. Her bayanda olduğu gibi senin de cinsel isteğim çok fazla, 15-16 yaşında evlenmene programlanmış bir vücut bu yaşları geçip de evlenmezse doğal olarak cinsel istek karşı koyulamaz duruma geliyor. ama bu durum sadece sadece sende diye düşünüyorsun. En yakın kız arkadaşına bile bu konuyu konuşmayorsun. Cinsel isteğinden dolayı var bu isteği bastıramadığından sanal’a yöneldin. Ama güvenli bir şekilde 😊😊 birbirinizi tanımadan. 😊
Bu şekilde sanal sırasında senle ilgilenmesi ve senin orgazm olmasını sağladığından dolayı ona normal olarak duygusal yönelmen oldu.
Ayrıca hayatında şu an seni etkileyen birinin olmamasına da buna etken tabii. Onun sana karşı olan duygularını da çok merak ediyorsun belli. Hayattaki boşluktan da olabilir.
Ama sana bir şey daha söylemek istiyorum. Sanal seks bence erkeğin bayanı mastürbasyon malzemesi gibi kullanması gibi geliyor bana. Şöyle ki erkek hemen kendi zevkini öne alıyor ve kendi boşalınca duruyor ve sen yarım kalıyorsun. Biraz ıslanıp zevk almayı orgazm gibi algılıyorsun. mastürbasyon ile tam orgazm nedir dersen
mastürbasyon en az 15 dk sürmeli ve
Bacaklarda çok yoğun uyuşma
Vücutta çok şiddetli titreme
Vajinanın kalp atışı gibi yoğun kasılması
Ve geçici bilinç kaybı olması lazım 😊😊😊
Bunun hem sanal da hemde mastta olması lazım. 😊😊 peki oluyormusun, yoksa birkaç öneriye ihtiyacın var mı bakayım?😊😊
Cevap sahibi+1 yılEvet bakalım 😊😊
Duygusal yaklaşan oldu ama ben hep duygusuz kaldım hemen unuttum cevap vermedim falan
02 Yorumla
Soran+1 yılKısa sürelimiydi takmadın
- +1 yıl
Yo 2 yıl oldu hala mesaj atan var ölü taklidi yapıyorum cevap vermemek için uzun kısa fark etmez. Bir süreden sonra tekrara düşüyor aynı fanteziler konuşmalar falan. Köpek gibi bağlanan da oldu iyi biri olduğum için direk terk etmek yerine kendimden sogutup bırakıp gittim. Kadınlar duygusal bağ kurabilir ama erkeklerin duygusal bağ kuracağına ihtimal vermiyorum
+1 yılyahu sexin sanalı mı olur. bildiğiniz mastürbasyon. ne duygusundan bahsediyorsunuz siz deli misiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSanalda duygusal davranan reel istiyor demektir bu olayı bir kaç kez yaşadım
02 Yorumla
Soran+1 yılNumara çekiyor yani
Cevap sahibi+1 yıl💯 90
Gizli Üye(30-35)+1 yıloldu evet... sürekli yapmak istedğim için olay sevgililiğe gidiyor..
04 Yorumla
Soran+1 yılAA AA fazla etkileniyor sun kişiden galiba
Cevap sahibi+1 yılben etkilenmiyorum. ben seksting gözündeyim sevgili modunda değil
Cevap sahibi+1 yılsana müsade edersen uzunca anlatayım
Cevap sahibi+1 yılgörüşleri umursamadığın gibi görüşü de kaldırabilirsin aslında...
+1 yılTek seferlik olmazsa duygular gelişebilir
10 Yorumla
+1 yılRahatlayana kadar oluyor oyle
10 Yorumla
+1 yılOlsun ya duygusallık olmadan olmuyor.
00 Yorumla
+1 yıloluyor bazen kişiye bağlı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaglanmamak lazim. Baglaninca tadi kaçıyor
01 Yorumla
Soran+1 yılÖylemii
Gizli Üye(25-29)+1 yılolur kalpsiz değiliz ya
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. olmazz bam bam bam
00 Yorumla
+1 yılBoş işler bunlar.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılolmazzz