Cinsellik Sexting saçmalık değilse sizce nedir? Sempatiiko Takip Et Yoda Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Aklı başında olan insan sexting yapmaz bu benim fikrim peki siz görselleri okuduktan sonra benimle aynı fikirde misiniz😂? Güncellemeler+1 yıl Güncel Güncellemeler+1 yıl Güncelleme Güncellemeler+1 yıl Güncel haberler Güncellemeler+1 yıl Sexting saçmalık değilse sizce nedir? Sexting saçmalık değilse sizce nedir? Cevapla Nedir Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Mammamiavv Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Sözle sevismeyin ucubeler smdkffkgk bedenle kalple sevisin 3 3 Yorumla Sempatiiko +1 yıl Bu sözü sevdim kullanabilirmiyim😂 Yorumla Mammamiavv +1 yıl Kullan tabii sjdkfgk Yorumla Sempatiiko +1 yıl Peki tamam😊 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Herkesle konuşulmaz zaten ya bunlar rastgele yazmışlar bir kişiyle konuşulmalı bence birbirine alışıyorsun hem 3 5 Yorumla Ali3335 +1 yıl Aynen dediğin gibi ünide vardı biri 1 yıl hep onunla yapıyorduk 😂 Yorumla Sempatiiko +1 yıl Uzun süre konuştuğun insanla artık gelecek plandigin insandır o kisiylede sexting yapılmaz neticede nikahlı değilsindir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gelecek değil yaa öylesine takılmalik iste Yorumla Sempatiiko +1 yıl Öylesine takılalım diyen peşine takar santajlarla basini belaya sokar insanın hiç gerek yok her türlü sakat iş sexting😂 Yorumla Mericeyn10 +1 yıl Takılmalık mı istiyorsun Yorumla
dely1man Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 56% +1 yıl Kaçıncı fotoydu o ya erkeğim lan erkek koptum ona 😂😂😂😂 1 4 Yorumla Sempatiiko +1 yıl Erkeğim dedikçe yanlış anlıyor 😂😂 Yorumla dely1man +1 yıl Kadınım olurmusun diyor ya birde Allah'ım 😂😂😂 Yorumla Sempatiiko +1 yıl İyi sabırlıymış ağır küfür etmemiş 😂 Yorumla dely1man +1 yıl Ben okurken bile ettim 😂 Yorumla
Mericeyn10 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Dnkskskskslskskskksksnsksks abi çok iyi iş fotolar ya haykırdım. Yoklukta hayat kurtarıyor bence yaa 0 0 Yorumla
BaKoNiX Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Sondan 2. Görselde zaman geriye akıyor sanırım. 1 şubatta atılan mesaja 31 ocakta cevap gelmiş ya 1 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% +1 yıl Cinsellik konusunda 3,8b cevap paylaştı. Kesinlikle saçmalık 2 1 Yorumla Sempatiiko +1 yıl Kesinlikle katılıyorum 👍 Yorumla
Dᴀʀᴋɴᴇss Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Saçmalık 1 1 Yorumla Sempatiiko +1 yıl Katılıyorum kesinlikle saçmalık peki görseller komik mi😃 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sözle sevismeyin ucubeler smdkffkgk bedenle kalple sevisin
Bu sözü sevdim kullanabilirmiyim😂
Kullan tabii sjdkfgk
Peki tamam😊
Herkesle konuşulmaz zaten ya bunlar rastgele yazmışlar bir kişiyle konuşulmalı bence birbirine alışıyorsun hem
Aynen dediğin gibi ünide vardı biri 1 yıl hep onunla yapıyorduk 😂
Uzun süre konuştuğun insanla artık gelecek plandigin insandır o kisiylede sexting yapılmaz neticede nikahlı değilsindir
Gelecek değil yaa öylesine takılmalik iste
Öylesine takılalım diyen peşine takar santajlarla basini belaya sokar insanın hiç gerek yok her türlü sakat iş sexting😂
Takılmalık mı istiyorsun
Kaçıncı fotoydu o ya erkeğim lan erkek koptum ona 😂😂😂😂
Erkeğim dedikçe yanlış anlıyor 😂😂
Kadınım olurmusun diyor ya birde Allah'ım 😂😂😂
İyi sabırlıymış ağır küfür etmemiş 😂
Ben okurken bile ettim 😂
Dnkskskskslskskskksksnsksks abi çok iyi iş fotolar ya haykırdım. Yoklukta hayat kurtarıyor bence yaa
Sondan 2. Görselde zaman geriye akıyor sanırım. 1 şubatta atılan mesaja 31 ocakta cevap gelmiş ya
Kesinlikle saçmalık
Kesinlikle katılıyorum 👍
Saçmalık
Katılıyorum kesinlikle saçmalık peki görseller komik mi😃
takılıyolar işte