Ben katılıyorum. Aşk, sevgi, hoşlanma vs. hepsinin kaynağı net bi şekilde cinsellik O yüzden de bana bu aşk, sevgi olayları aşırı derecede itici, çıkar amaçlı, boş ve samimiyetsiz geliyo (şahsi düşüncem)
''Aşk yoktur, cinsellik vardır'' diyen Freud'a katılıyor musunuz?
arkadaşlar yaratıcı sistemi nasıl ve neden yarattı. inceleyin kendi aklınıla bulursunuz zaten. bilim adamına gerek kalmaz
ben kolaylık sağlayım anlatayım biraz
yaratıcı üreme sistemini iki cins üzerinden yarattı.
ama yarattığı insanoğlunun nefsi ve iradesi olduğu için üşengeç olacaklarını biliyordu.
nasıl mı mesela erkek karısına diyecekti hadi hanım allahın emri ürememiz gerek ilişki yaşayalım. kadın diyecekti ki oy herif çok yorgunum yarın öbür gün yaparız acelesi yok ya da kaın isterdi adam derdi ki yahu hanım işte çok yoruldum hele hafta sonu gelin bakarız
yani ertlenir ve yaşanmazdı
bu nedenle allah işin içine zevk koydu. ki onun hatrına cinsellik yaşayalım diye. eee bir eksik var tamam bir araya gelmiş çiftlerde bu soruna çözüm bu ama peki insanlar bir araya nasıl gelecek
işte yaratıcı aşk sevgi gibi duyguarı yarattı ki insanlar bir araya gelsin
yani yaratıcının yarattığı aşk sevgi duyguları ile bir araya geliriz. stem gereği alacağımız zevkin hevesi ile ilişkiye gireriz ve üreriz.
Tanrı kul ilişkisi sevgiden değil, g ö t korkusundan doğar. Cehennemle korkutulmuş, sindirilmiş her insan sırf cennet için saçma sapan tanrılara taparlar. Arkadaş ilişki ortak keyifli zevk almadan gelir. Aşk değildir bu