Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde!
Eşim beni hizmetçi, seks ihtiyacını karşılayan biri gibi mi görüyor?
Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde!
Merhaba, sanırım size değer vermeyen, seks objesi olarak gören, öküz ve saygısız bir insan ile evlenmişsin bunun başka bir açıklaması olamaz. Bence her ne sorulursa sorulsun çiftler birbirini asla terslememeli olumsuz cevap vereceği zaman kesinlikle saygı çerçevesinde bir cevap vermeli. Ancak size yine de sorayım siz eşinize ne sordunuz ki böyle bir cevap verdi? Peki onun verdiği cevap ne idi?
SORULAR filan hiç önemli değil ya da eşinin ne dediği hiç önemli değil önemli olan senin nasıl hissettiğin ve senin içine böyle bir şüphe düştüyse yani sen diyorsan ki bu adam tamamen beni belli amaçlar için kullanıyor bunda şüphe duyuyorsan bu şüphe gerçektir çünkü hiçbir kadının içerisindeki şüphe duyguları boşuboşuna harekete geçmez artık ne yapacağını sen karar ver ya düzelsin ya da ayrıl böyle bir şey ömür boyu gitmez.
#reda
teşekkür ederim
Eğer ki , tepkileri her zaman böyle değilse, muhtemel o zaman dilimi içinde morali bozukmuştur. Tabiki de muhabbeti en güzel olanlar eşler olmalı , olması gereken bu , aynı zamanda hayalimizde bu.
Cevap
7Cevap
saçmalamış eşin yahu. gerçi ne sorduğunu bilmiyorum. sinirlenip ters cevap verecek ne sordun acaba. belki de sorunda problem vardır
tüm yorumları tarayacak zamanım yok. proje çiziyorum. arada bir girip dahil oluyorum.
Öküzle mi konuşuyorum böğürme sesi geldi derim herhalde
Bekar olanları daha da korkutan gerçeklerden birisi daha. Sanırım bu gidişle hiç evlenmeyeceğim.
Direkt dalga geçerim bu tür şeylere takılmaya gerek yok
Birlikte yaşarken her şey oluyor, üzerinde durmamalisin.
Bir öküz olabilir eşin lakin senin soruyu nasıl sorduğun da önemli...
Bi öküzle evlisin galiba
severek mi evlendiniz
severek mi evlendin
ne sodun ne dedı
ne dedı
Kıyamam sana iyimisin
Konuşmak istermisin
Heyy sana diyorum ama 😐
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?