Genç güzel bakımlı bi kızım 6 sene önce evlendik ilk bir iki sene her şey iyidi ama sonra ben ne zaman istekli olsam bunu belirtsem giyinsem süslensem hep bende yok diye geri çevirdi aldatmıyor buna eminim ama her istediğimde bende yok dedi bende isteğimi belli etmedim 15 günde bir filan birlikte olmaya başladık sonra ben ağlayarak durumu anlattım sen geri çevirince kadınlık gururum kırılıyor diye hatasını anladı ama ne fayda içimde ona karşı o eski çekim arzu kalmadı bu konuşmayı yapalı 2 yıl oldu geri çevirmedi hiç ama o kimya tutmadı soğudum sanırım ama çok seviyorum düzelir mi bu durum yanlış şeyler yapmaktan korkuyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılMerhaba.
Evlilikte cinsellik önemli bir faktör fakat bunu amaç değil araç olarak görülmelidir insan kadınlık gururunuzun kırılmasına hiç gerek yok, çünkü siz elinizden geldiğince üstünüze düşeni yapıyorsunuz ama tek taraflı fedakarlık bir süre sonra sizin göreviniz olur bunu böyle bilmelisiniz, ayrıca kendinizi üzmeyin stres yapmayın bu şekilde sadece yıprandığınız ile kalırsınız, şehvete kapılarak hata yapmaktan korkmanız bile vicdan sahibi olduğunuzun bir göstergesidir aslında dik durarak sabrederek, bu durumun üstesinden gelmeye bakın evlilik tek bir bedende iki can olmaktır bunun bilincinde olarak hareket etmek lazım, kendinize iyi bakın sağlıcakla kalın, en güzele emanet olun.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 362 cevap paylaştı. Evlilik maalesef insanlarda bazı şeyleri değiştiriyor. Hayata bakış açımız da bunların bir parçası. Eşin belki işe veya başka şeylere kafasını çok taktı ve bunların sonucunda seni ihmal etti bunun sonucunda da bu soğukluk araya girdi. Şimdi eşini sevmiyor olsan buraya düzelir mi diye yazmazdın yani bir umut beslemezdin. Bu yüzden sana ilk önce tavsiyem sorunun cevabını burada aramaman. Belki bir diplomalı bir ilişki uzmanı ile görüşebilirsin ve hatta çift terapisti ile görüşme yapabilirsiniz. Bu ikiniz için de iyi gelecektir ve bir uzmanın önünde konuşmak çoğu sıkıntı ve probleminizi çözecektir. Senin gururun kırılmış ve eşine kırgınsın onun bir şeyleri tam olarak tamir ettiğini görmeden de o içindeki eksiklik gitmeyecek gibi duruyor...
00 Yorumla
+1 yılMerhaba, aslında birçok evlilikte varolan ama görmezden gelinen bir problem senin yaşadığın,,, ilk yıllar gayet güzel her şey ama zamanla uzaklaşma özellikle erkeklerin eşlerine karşı eski isteğini kaybetmesi, ne kadar severse sevsin kadınları onlardan sogutuyor,, bu durumu düzeltmek pek mümkün değil aslında, ha olmazmi elbette ki olabilir ama sadece senin gayretinle olacak bir şey yoktur,, kabullenip olduğu şekilde devam ediceksin, ya da hayatına yön vericeksin,, her şey bir tarafa başkalarını aezulaman durumun aslında ne kadar düzeltilemez olduğunun en büyük kanıtı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu saatten sonra zor da neden böyle insanlara gönül verirsiniz ki? başta keşke farketseydin ama olsa da kafanda hep bi acaba olacak. ondan sonra hiç geri çevirmemiş ya bence aklı başkasında kalmış. sen ne gibi yanlış yapmaktan çekiniyorsun? yani bundan sonra içten bile yapsa senle senin kafanda hep bi acaba mı olacak o kurt içine düştü bir kkere ve insan bir kere soğudu mu kolay kolay geri gelmez eski düşüncesi. gerçekler acıdır ama sen kendini keşfetmeye farklı güzellikler tatmaya odaklanmak isterken böyle bir durumda olmak seni çok üzüyor değil mi soran?
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
26
Cevap
123Cevap
+1 yılSuçlu aramak yerine açık ve net şekilde konuşup ortak karara varmaya bakın. Ne istediğinizi, ne istemediğinizi ve beklentilerinizi açıkça ifade edin. Evet bazı erkeklerde dışarıdaki aslan görüntüsü yatağa yansımıyor ama bu suçu ona atmaya ya da başkası ile durumu geçiştirmeye sebep olamaz bence. Eşinin herhangi bir cinsel ya da psikolojik sorunu var mı, doktora gittiniz mi? İlişkilerde çözümün 3. kişi olacağına inanmıyorum, bu eşine haksızlık olmaz mıydı?
10 Yorumla
+1 yılSelam
Baştan bu konuşmayı yapmadığın için elbette ona karşı soğumuşsun. Bu çok doğal. Şimdi seninle birlikte olurken acaba zorla mı diye düşünüyorsun. Kendini sorguluyorsun.
Bence bunları bir kenara bırakır ve flörtü hayatınıza yeniden sokarsanız her şey düzelecek gibi. SAdece kırgınsın, gururun kırılmış anlıyorum. Ama arzular yeniden canlanabilen duygulardır.10 Yorumla
+1 yılcinsel mutsuzluk hem hukuken hem dinen boşanma sebebidir. boşan ve yeni bir yaşam kur
bir erkek yorgun da olsa isteği olmasa bile kadını istediği zaman onun ihtiyacını gidermek zorunda. ya değilse eşini aldatmaya yönlendirmiş olur. gücü yoksa yorgunsa bile yalayarak okşayarak defalarca eşini mutlu edebilri
ayrıca unutulmamalı ki cinsellik 5 temel ihtiyaçtan biridir. yeme içme uyuma yıkanma cinsellik. bunlar sağlık açısından günlük düzenli giderilmeldir. özellikle kalp ve damar sağlığı için cinsellik düzenli olmalıdır. sizin sağlığınız riske giriyor.
ben partnerimi yalayarak boşaltıyorum. sonra ilişkiye giriyorum. en az 5 kez normalde 8-10 kez boşalıyor. bazen tekrar istiyor yorgun oluyorum canım istemiyor. bu kez yalayarak okşayarak tekrar boşaltıyorum. bu erkeğin görevi11 Yorumla- +1 yıl
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Türk erkekleri dışarıda panter kesilirken eldekinden de oluyorlar.
Ama kadınlar da bu eksikliği dışarıda gidermesi de çok yanlış.
Çevreye bakıyorum da evliler gerçekten bekarlardan çok daha rahat takılıyorlar mide bulandırıcı.
Hergün hergün evli kadınların sevgililerini duyuyorum. Toplumda erkekler aldatır diye genel bir kanı var ama benim gördüğüm evli kadınlar herkesten daha rahat.
Birçok evli kadından teklif aldım hepsinden de uzak durdum cidden midem bulandı evliliği engel görmüyorlar.00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılUyum varya işte o yok sizde seninki sevişmeyi sevmiyor keyfine bak aldat git diyemem ama ihtiyaç meselesi varya kim olsa başkasını düşünür zaten bak aldatma olayı böyle ilgisizlik ile başlıyor hele birde aşk ve sevgi yoksa tuz biber oluyor sonra ne oluyor oranın misafiri çok oluyor seninki gibi adamlar bilmiyor yapmayan adamın karısını yaparlar mantığını bilse üstünden inmez ve seni kırmaz benim eskiden beraber olduğum ve sonradan evli olduğunu öğrendiğim kadına eşini niye aldattın sorusunun cevabını bana eşim ayda bir 5 dakika yapıyor dönüp arkayı uyuyor diye cevaplamıştı açıkçası.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. maalesef yıllarca ben de hep red cevabı aldım. Sonunda iyice soğudum. Artık hiç yapalım demiyorum. O isterse yapıyoruz yoksa yok. Ben isteklenirsem hep mastt yapıyorum. Nedense böyle insanlara denk gelmişiz. Hele hele eşinin isteğine cevap vermeyen erkekleri görünce sinirimden kuduruyorum.
10 YorumlaEşinizle yeniden bu durumu konuşun, paylaşın. Soğukluğu gidermek ikinizin elinde. Lütfen burada kocamı aldatıyorum diyen ortalık malı kadınlar durumuna düşmeyin. Kimseyi de hayal etmemeye çalışın. Çünkü duygusal aldatma bedeni aldatmadan daha ağır ve daha acı bir konudur.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimde kocama karşı çekimin 0 ödüm kopuyor bana yaklaşacak diye onun zoruyla ayda yılda bir yaparız beni yaşattıkları bu hale getirdi.. Ama ondan başka birini cok fazla arzuluyorum demek ki sorun esimde ve bana yaşattıklarında. Bizleri bu hale getiren onlar
48 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBoşanıyoruz biz bu arada
Cevap sahibi+1 yılHakaretleri küfürleri ilgisizligi beni ondan soğuttu igreniyorum artık ondan
- +1 yıl
Sans verdinmi hic
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Sizi sürekli geri çevirmesi zamanla eşinizden soğumaniza sebeb olmuş.
Gerçekten evliliğini kurtarmak istiyorsan eşinle konuş ve ilişki terapisti yardımcı olabilir. İhmal etmeyin lütfen00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bu konuda bir terapistten yardım almazsanız sorun kafanızda gittikçe büyümeye devam edecek. Özellikle başkalarına duyduğunuz arzudan bahsediyorsunuz ki bu da sizi dönüşü olmayan noktaya sürükleyebilir. Bir kaç yolu var ancak en sağlıklısı terapist gerkirse devamında çift terapisi almanızı öneririm...
00 YorumlaSürekli cinseligi başlatan sen olmuşsun o sen istemediğin müddetçe fazla yanasmadigi cnselik öncesi senin için hazırlık yapıp seni arzulasa yatak odasında Bir mum yakması gul yaprakları veya hoşlanmadığınız tarzda siz mutlu edecek girişimlerde bulunsaydi ilk ateşli arzulu zamanlarınızda bu şekilde olmazdınız
Bu saatten sonrada hiç düzeleceğinizi sanmıyorum
İnşallah düzelir diyim yinede00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 896 cevap paylaştı. Aslında bu durum normal ilişkiyi kısıtlsanız bu sorun ortadan kalkar bir süre ayrı kalsanız arzuların şimdi başkasıyla sürekli yapsan ondada bu hisleri yaşarsın imsan bir süre sonra degliklik ister faklı bişey olacagını düşünür ama farkı farkı yok
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSağlık sorunu varsa doktora gitmesini ikna et. Sorun yoksa onu fazla gaza getirmelisin yani yemekleri seçerek yap enerji içecekler ve besinler kullan. Her beş günde bir süslenip çekici gecelikle yanına git otur ki kendi arzulasın. İsteyince de direk verme biraz uğraştır
10 Yorumlaevliliklerde zaman zaman bu tip durumların olduğunu duydum... önemli olan karşındaki insanın isteklerini karşılamak ve gurur meselesi yapmamak. aile terapisine gidin olmazsa ya da farklı fanteziler deneyin ben eşcinsel olduğum için kadın gururunu iyi bilirim. işiniz zor.
00 Yorumla
+1 yılEvlilşk birtek yatak osası demek değildir bi süre sonra bu isteğin azalması çok normal sonuç olarak hayatın verdiği sorumluluk altında ezilme insanın hayat enerjisini düşürebiliyor
20 YorumlaTehlike sinyalleri çalıyor..
Bunun gibi uyumsuzluklar çoğu ailede var ama kesinlikle sonu fiziksel ihanete varmamalı..
Bilinç altından ihanet başlamış ama bunu gerçeğe taşıma... kaldıramayacağın bir travma yaşama ihtimalin büyük.. aman ha..40 Yorumla
+1 yılSenin kırıldığını anlamış ve bir kere bile geri çevirmemiş eşinin senin kadar istekli olmaması suç değil bence bu düşüncelerden vazgeç ve ona daha çok bağlan performas arttıcı şeyler yedirebilirsin cinsel hayatını etkiler eşinin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılSuç onundur anladiğim kadariyle sen isteklisin ama o fazla degil
Sen yanlız degilsin, butun evli çiftleri öyle
Bi yerde duydum, gizlice fantezi hab'ı ver ona belki kendine gelir
Olmuyorsa ayrılmaktan başka yolu yoktur00 Yorumla Yani adam hatasını anlamış ama bu sefer sen bırakmışsın tabiri caizse buda seni başka kollara iter bence kendinle sakin kafayla otur düşün nerede ne yanlış yapıyorum diye emin ol her şey yoluna girecektir👍
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılHerseyden once araniza sogukluk girmis bu saate kadar duzelmediyse birdaha duzelmez geri cevirmiyor olabilir fakat 15 gunde bir yapmasi ve artik senin icinin istememesi. artik dikis tutmaz belkide cinselligi cok seven biri degildir
00 Yorumla
+1 yılAşk dışında ten uyumuda olmalı eğer bir ilişkide ten uyumu yoksa o ilişkinin sonu ya aldatma ya da boşanmaya variyor. Tenleriniz uymadığı için başka birilerini arzuluyorsun sen bakma burada ki ahlak bekcilerine işin sonunda olacak olan bu
00 Yorumlaİş işten geçtikten sonra keşke demekten ise konuşmayı dene istersen, mantıklı olan da budur. Tekrardan her şeyi hem de bütün seffaflığı ile kafandaki sorular, olumsuz düşünceleri yok etmen için etkili olabilir.
00 Yorumla
+1 yılFazla maymun iştahlısın. Eşinin seni geri çevirmesi de doğru değil tabiki. Fakat aylarca yıllarca kocasının el degdirmedigi kadınlar var ve başka erkekleri ne düşünen ne de yatan. Bu ne senin, ne kocanın suçu genel anlamda. Bu durum, bu devrin suçu.
00 Yorumla
+1 yılİnsan bir kere sevdiği insana karşı soğukluk hissetti mi bir daha o insana ısınamıyor aslında bu insanın doğasında olan bir durum. Üstelik birde evli olmak daha da zor bir durum bence zamana yaymayı deneyin belki değişir daha istekli biri olur...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı. Evlenince neler neler yaşanıyor ya. Herkesin altından bambaşka hikayeler çıkıyor. Evlenme korkum nüksetti yine...
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılbu tamamen eşinin bencilliği ve hatası ama butun hata onda degıl sen bu konusmayı cok daha once yapmalıydın 1 kere 2 kere gerı cevırdı alttan aldım anlarım ama ucuncude onunla cıddı bır konusma yapman gerekırdı zaten bu konusmadan sonra aynı seyı yapıyorsa haklı olarak bosan derdım
00 Yorumla
+1 yılbir erkek nasil buna hayır der anlamıyorum kadınin nasıl görevi ise bu da erkeğin görevi
49 Yorumla- +1 yıl
@Aşka_Aşuk kadın nasıl zorunda ise erkeğine erkeğine kadınina zorunda bu onun görevi.. rahatsız olur vs vs gibi şeyler bir yana tabii bunları kastetmiyorum ama bile isteye yapmamak hoş değil
- +1 yıl
@Aşka_Aşuk dinen vazife dediğimiz şey zaten seks cinsellik anlamında.. onun dışında temizlik vs yemek dahi kadının eşine ikramidir. görevi değildir
- +1 yıl
@Aşka_Aşuk katılmak zorunda değilsin tabiki
- +1 yıl
@Aşka_Aşuk rica ederim ne demek 🙏
Haklisin esinin bu duruma seyirci kalmasi kotu bence
40 YorumlaSuc sahibi aramak yerine cozum aramalisiniz bence tecrubeli olsa kendine guveni olmasa bile bi sekilde mutlulugu o tutkuyu atesli tutmali idi cozumsuz bisey degil ve bunun yarisi da senin elinde
00 Yorumla
+1 yılDüzelir tabi ama sunuda ekleyelim yaş ilerledikce her sey deisir eskisi gibi olmayacak tabikide sen yinede aileni dagitma. Aradigini bulamassin cunku o genclikte deilsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yılhttps://voca.ro/1aDvtwUHhkFK
Selamlar Odak noktanı kaybettiğini anlatman gerej00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Konuşmuşsun ve düzelmiş eşin. Demek ki sana beslediği duygular hala var. Bence tekrar konuşmalısın. Bunu eşinin başlamasını hayatınıza renk katmasını isteyebilirsin.
00 Yorumlaİkinizinde suçu var bunda, ama suçlu aramayın konuşun neden böyle olduğunu, ve ne olacağını.
30 Yorumla
+1 yılBurdan akıl almak sana hiç iyi gelmez. Seni tanıyan eşini tanıyan kişilerle konuş bu konuyu. Onlar sana doğru yolu gösterir.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılBaşka birini arzulaman doğru değildir ne de olsa evi bir kadınsınız. Bu arada karektersizin.
20 Yorumla bakire: cinsel ilişkide bulunmamış (dişi insan)
yani buradaki tanıma bakarak evet.21 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılArkadaşım merhaba,
Bir süre onunla sevişirken başkalarını hayal edeceksin... Bir süre sonra da ya düzelecek ya bitecek...00 Yorumla İsteği yok eşinin. Sen söyledin diye yapıyor zoraki isteksiz. Zor durum. Bir terapiste görünebilirsiniz evliliği kurtarmak adına.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 446 cevap paylaştı.
+1 yılEşin yatakta mutlu ediyorsa senin suçun ama yatakta önemsemezse koca aldatmayı hak eder hep derim bunu.
00 Yorumla Başkalarını hayal ediyorum demeseydin hala sevdiğine inanabilirdim. Bence hala seviyorum diyerek kendini kandırıyorsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılCinsel ilişkide bencil davranması senin hislerine zevkine önem vermemesi soğuman için yeterli sebep bence
00 Yorumla
+1 yılKimsenin suçu değil evliliğin getirdiği bir monotonluk birde sürekli aynı kişi aynı şeyler olunca farklı ten heyecanı akıllara gelmiyor değil
00 Yorumla
+1 yılEvlenmişsiniz artık bu durumun olması normal ki. İnsanız sonuçta. Sıkılmış olman normal
10 Yorumla
+1 yılYa sabredeceksin ya da kendi yolunu çizeceksin bu gidişle başkasını arzulayacaksın
00 Yorumla
+1 yılBu durum senin suçun değil cinselliği sevmen suç değil zmanla düzelir belki
00 Yorumla
+1 yılKarşındaki adamı seviyorsun , ama cinselliğin bittiğini düşünüyorsun demi?
00 YorumlaHer insan baştan çıkar. Senide baştan çıkaran biri olur.
00 Yorumla
+1 yılZor durum.. Evliliğin büyük hı kısmı budur işte ama seni reddetmiş. Belki başkası var
00 Yorumla
+1 yılNe onun suçu ne senin suçun bu benim suçum pardon özür dilerim
00 YorumlaMerhaba,
Bir başkasını arzulamanız sizin suçunuz!00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılsoğutmuş olayı senin yanan ateşi görmezlikten gelmesi yanlış...
00 Yorumla Hayal efıyorum derken hayal ederek mastürbasyon yapma safasına geldıysen ıs kotu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. suçlu aramak yerine konuya odaklanmalısınz... ve cift terapisti şart bence
00 YorumlaYo tüm kadınlar öyle de aptal erkek ler anlamıyor bunu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılilişkinizde ki heycan bitmiş na heycan arzu duymuyirsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen de eşimi arzulamıyorum. Başkalarını hayal ediyorum. 4 senedir böyle. Beni arzulayan kadınları arzuluyoeum. Eşimin beni arzulamaması problem. Şu ana kadar en ileri ne kadar gittin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 399 cevap paylaştı.
+1 yılHayal ettiğin kişiler kim?
Normal hayatta karşılaştığın kişiler mi?
Eski sevgilin falan mı?00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin gibi çok kadın var. Eşinden soğuyor. Kimi korkudan aldatmasada aklı hep başka erkeklerde oluyor. Yatakta tat alamadığından. Kimi ise bi tık daha çekinmiyor. Bi şekilde zevkini alıyor. Zevk önemli
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBaşka erkeklerle yazışıyor musun peki
Cevap sahibi+1 yılburada mısınız
+1 yılHangi şehirdesin? Belki de yanlış şeyler çok da yanlış değildir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 828 cevap paylaştı.
+1 yılHayatın olağan akışı içinde olabilecek şeyler çok kafana takma
00 Yorumla - Devamını Gör (89)
Devamını Gör(134)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Eşimi çok seviyorum ama artık onu arzulamıyorum, başka kişileri hayal ediyorum. Bu eşimin suçu mu benim suçum mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler