Eşimin önceliği ben değilmişim gibi hissediyorum, bu histen kurtulamıyorum ne yapacağım?

Bunun için o kadar çok sebebim var ki sebebi ben mi arıyorum bilmiyorum ama kendimi iyi hissetmiyorum eşimle bu durumu konuştuk destek de alıyoruz fakat benim bu hislerim geçmiyor. Yalan konuşuyor bir kız arkadaşı var arayıp duruyor hep mesai saatleri içerisinde iletişimdeler bir türlü tanıyamadım hayatından çıkarmasını istiyorum benim arkadaşım o diyor silmiyor en basitinden ben hayatına girmeden önce internetten tanıştığı bir kadını bile sildirtmekte çok zorlanıyorum ailesine beni ezdirdigini hissediyorum ailesi de bunu maddi manevi sömürüyor gibi geliyor bana sormadan bizim maddi durumumuz çok iyi olmamasına rağmen kayınvalideme ve kardeşine para veriyor durumları çok iyi olmasına rağmen kendini kullandırtıyor ona laf anlatamıyorum ama eve bir şey almak istediğimde sürekli hayır dişimizi sıkalım diyip duruyor en basit şeyi bile almıyor almak istemiyor ne yapacağım adamın suratına kendimi çok berbat hissediyorum seninle evlendigim için diyorum adam benle sevişmeye çalışıyor dinlemiyor bile sinirim bozuluyor.

Eşimin önceliği ben değilmişim gibi hissediyorum, bu histen kurtulamıyorum ne yapacağım?