Bunun için o kadar çok sebebim var ki sebebi ben mi arıyorum bilmiyorum ama kendimi iyi hissetmiyorum eşimle bu durumu konuştuk destek de alıyoruz fakat benim bu hislerim geçmiyor. Yalan konuşuyor bir kız arkadaşı var arayıp duruyor hep mesai saatleri içerisinde iletişimdeler bir türlü tanıyamadım hayatından çıkarmasını istiyorum benim arkadaşım o diyor silmiyor en basitinden ben hayatına girmeden önce internetten tanıştığı bir kadını bile sildirtmekte çok zorlanıyorum ailesine beni ezdirdigini hissediyorum ailesi de bunu maddi manevi sömürüyor gibi geliyor bana sormadan bizim maddi durumumuz çok iyi olmamasına rağmen kayınvalideme ve kardeşine para veriyor durumları çok iyi olmasına rağmen kendini kullandırtıyor ona laf anlatamıyorum ama eve bir şey almak istediğimde sürekli hayır dişimizi sıkalım diyip duruyor en basit şeyi bile almıyor almak istemiyor ne yapacağım adamın suratına kendimi çok berbat hissediyorum seninle evlendigim için diyorum adam benle sevişmeye çalışıyor dinlemiyor bile sinirim bozuluyor.
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. amacı şu an sen evdeki kadınsın sadece isteklerini gidermek icin varsın... onda da zaten kendi zevkine göre işi bitince dönüp kıcını yatan model
08 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef haklısınız
Soran+1 yılHem maaş veriyorum hem yatakta işini hallediyorum neden ayrılsın ki
- +1 yıl
yani sana bakış açısı sadece bu yönde... o işi de sana göre senin zevkine göre yapsa belki katlanırsın ama her yönden falso
Soran+1 yılAdamın elle tutulur hiçbir şeyi yok gibi geliyor hep beni manipüle ediyo
- +1 yıl
kaç yıldır evlisin böyle bir hanzo ile? tuttugun hersey elinde kalıyor belliki
Soran+1 yıl6 aydır daha
Soran+1 yıl6 ayda neler yaşadım bi bilsen.. beni öyle manipüle ediyo ki hasta ruhlu gibi hissediyorum kendimi
- +1 yıl
yok artık daha yenisin... aslında cok şeyi hak ediyorda bu adam... tkp etmek konusmak dertlesmek istersen yaz burdan cok rahat yazılmıyor bazı küfürler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
İlgi yok, değer göstermek yok, düşüncelerine saygı yok... Sosyal ortamdan tanıştığı kadınla bile senden daha fazla ilgilendigi kesin
11 Yorumla
Soran+1 yılOff offf tam olarak buuu
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yatakta onu mutlu edemediysen ve mutluluğu dışarıda bulmuş ise geçmiş olsun. Destek de alsanız maalesef düzelmiyor. Duzelemiyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılİlgi şefkat yok adam nasılsa kadın evde rahatlığında senin düşüncene isteklerine saygısı yok
06 Yorumla
Soran+1 yılGenel olarak tam tespit bu işte...
- +1 yıl
Genel tesbit bu ama bu kalas artık yontulmaz , kaç yıllık evlisiniz?
Soran+1 yıl6 ay
- +1 yıl
Daha yeni belki sen onu düzeltebilirsin ama anneciyse işin biraz zor
Soran+1 yılDüzelir mi
- +1 yıl
Biraz zor sanki , daha cicim aylarında seni ihmal ediyor başkalarına önem veriyor seni evde nasılsa benim dediğim oluyor gibi görüyor
+1 yılMutlu değilsen neden halen birliktesin olmuyorsa bazı şeyleri zorlamamak lazım
08 Yorumla
Soran+1 yılFırsatını bulduğum an konuşurum zaten. kendime daha fazla yazık etmemem lazım.
- +1 yıl
Eee yani öyle tabiki seni önemsemiyor sana değer vermiyor sürekli başkalarının yanında. En son ne zaman güzel bir söz söyledi sana
Soran+1 yılSürekli yorgun aşkım film izliyoruz beraberiz sarılıyorum ya diyor mesela bunları yeterli görüyor ne bileyim bir iltifat örneğin aa karicim ne güzel yemek yapmış gibi ne bileyim bir iltifat bir düşünülmüş güzel söz bir ince hareket adam sadece cinsellik yaşamak için öpüyor kokluyor yanaşıyor
- +1 yıl
Ne kadar süredir evlisin peki ne zamandır bu durum böyle devam ediyor
Soran+1 yıl6 aydır belki her gün.. düşüncesiz saygısı yok işte her şey cinsellik değil davranışsal olarak sevgisini de hissedemiyorum zaten hem evliliğimizin 6 . Ayı iliskimiz de ortalama daha yeni bir yıl oldu görücü usulü evlendim
- +1 yıl
Yaaa daha çok yenisin o zaman. Cinsellik yaşamak için mi sana güzel davranıyor sadece öncesinde sohbet muhabbet gezme falan yok mu
Soran+1 yılYok
- +1 yıl
Yani bunları biraz daha özen göstermek lazım aslında yaşam şartları değiştirin gl ıstesn ozldn dtylı knslm
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle adamları nasıl evlenmeden tanımıyorsunuz akıl alır gibi değil
00 Yorumla Seninle acil olarak ilişki yaşamamız gerek bütün sorunların çözülecek.
00 Yorumla
+1 yılGörücü usulü mü evlendiniz
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Daha annesini boşayamamış adamı koca etmişsin kendine. O konuştukları da dostları olabilir ama karım rahatsız oluyorsa keserim muhabbeti
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılSanırım pskolajik kuruntu
01 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yıldemekki önceligi olan biri var beybi
07 Yorumla
Soran+1 yılÖnceliği bazen bir kız arkadaşı bazen annesi bazen kardeşi.. bana önceliğim sensin dese bile inanmıyorum
- +1 yıl
bence yatakta seninle mutlu degil ve mutlu oldugu biri var
Soran+1 yılOrasını bilemem.
- +1 yıl
evlilik aslında yataktır beybi yatakta ne kadar mutluysa evlilik o kadar iyidir yatakta sıkıntı var ise evdede sıkıntı var huzursuzluk vardır ve mutlu olacagi biryer arar
Soran+1 yılYani boşalmada bile önceliği ben değilim yeterli bir cevaptır umarım yapıyoruz ama sıkıntı sende doktora git diyor normal değil diyor
- +1 yıl
dedigim mevzu işte beybi bunu tefarutlu konuşma
- +1 yıl
k lazim
Cinsel Yaşam konusunda 877 cevap paylaştı. Konuşmalısın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 757 cevap paylaştı. Zor bi süreç
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaç yıllık evlısınız
00 YorumlaBu düşünce neden
03 Yorumla
Soran+1 yılHissettirmesi için çok şey yaşattı ben kendimde kusur görmüyorum diyor bu bile saçma.
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer