Görüş İçin teşekkür🌺
Evlenmeden cinsel ilişki yaşanabilir mi sizce?
Görüş İçin teşekkür🌺

Denersin bakarsın olur elbet beden senin karar senin ama o denemeler sonra ayrılık ile sonuçlanırsa ve sen ve tüm bayanlar yerleşik bir hata geçmek evlenmek isterse sorun veya sorunlar çıkacağını kesin biliyoruz artık şimdilerde internet ortamında ve arkadaşlık ortamında bakireliğin artık önemsiz ve gereksiz olduğu gibi bir algı yaratıldı bu yalandır inanma baksana biraz yaş geçince bakire olmayan bayanlar hep dert yazıyor ve çözüm arıyor ve en evlenmem diyen bayan çevresindeki arkadaşları evlenip çoluk çocuğa karışınca düşünce alıyor kafaya ben nasıl açıklarım diye ben ahlak bekçisi hiç olmadım bunun kanıtı bakire olmayan eşim ile yıllardır evli olmamdır eşim çok dert yanmış söylemiştir keşke yapmasaydım diye bizi bırak biz istisnayız sevdik aşık olduk evlendik ama eğitim seviyesi düşük ülkemizde erkekler iş ciddiye bindinmi kabul etmiyor maalesef be bayanlar hüsran yazıları yazıyor madalyonun ters yüzüne gelince harbi evlilik çocuk falan bana göre değil abi diyorsan istediğin gibi deneyim yaşarsın belki zevkte alırsın sorun olmaz amaaaa o deneyimlerden sonra bende evlenmek istiyorum dedin mi işte orada beni hatırlarsın adamın biri böyle yazmıştı diye ben 43 yaşındayım okadar çok insan tanıdımki sonradan pişman oldum diyen o kadar insana burdada yazdım ve teşekkür aldım durum bu kardeşim beden senin karar senin saygılarımla
Seks için evlenmeyi bekleyenlerde tecrübesizlikten cinsel uyumsuzluk, evlilikte cinsel hayatta mutsuzluk, tatminsizlik yaşanması olasılığı bence daha yüksek. Düzgün bir evlilikte uyumlu seksin yeri oldukça önemliyken, imza ile kendinizi bağlayıp sonra pişman olmak, alınacak risk değil. Sırf bu yüzden mutsuz bir evliliğe devam eden insanlar var. O yüzden, evlenmeden olmalı diyorum. Uyumsuzluğu evlenmeden görüp yol yakınken vazgeçmek, imzayı atıp mutsuz ve tatminsiz olmaktan iyidir.
Yaşanır yıl olmuş 2021 isteyen yaşar, isteyen bekler. 😂
Bu tarz şeyler önceden cevaplanabilecek sorular değil. Şöyle ki , ben evlenmeden asla beraber olmam der ama öyle bir sever ki ve öyle bir an olur ki istemsizce teslim olur. Ayrıca birbirini seven ve birbirine güvenen çiftlerin çoğu/ bazısı evlilik öncesi yaşıyor bu yakınlaşmaları
Benim öyle bir tabum yok fakat cinsel beraberlik için kesinlikle aşka önem veren biriyim , asla diyeceğim tek konu aşk olmadan cinselliğin imkanı yok.
Bu görüşü ben yazmış olabilirim😂😱o kadar uyuşeyoruz🎈🥳😂
Aseksüelim demedigin sürece evet 😂
Geçen hafta biyoloji haftasıydı bir dakka yanlış yazdım geçen hafta değil yaklaşık üç hafta filan önce biyoloji dersinde aseksüellik konusunu işledik işte ben de dedim ki ben asker olmak istiyorum bunun için ne yapmam lazım öğretmen önce dediki o anne karnında oluşan bir şey sonradan olmaz sonra dediki anne karnında bile olduysa sen zaten olamazsın üzerinden östrojen kokusu kalkıyor dedi bana jsjdjdj senin kadar hiç göstermemesine rağmen bu kadar yüksek olan birisi öyle olamaz dedi bana kfkfkkf İyi bir şeymi kötü bir şeymi anlamadım🤨😂🎈
Aseksüel yazacaktım asker yazmışım mfmfkk ne alaka🙀😂
Hocana güven doğru demiş 😇))
Cevap
45Cevap
Selam gadası 🙃
Bu tamamen göreceli birşeydir. İnsanın başına her zaman her şey gelebilir. Kimseye bu konuda bir şey demek yakışık almaz. Çünkü her insanın aklı başındadır.
#gadası
Kendimi Eşime Saklayacağım Evlilik Yaşayacağım Kişi Benim İçin Özeldir. Ve İlk İlişki Yaşamamda Özel Olduğu İçin, Özelimi Bana Özel İnsana Saklayacağım. Zaten Başkasıyla Yaşayıp Başkasıyla Evlenmek Şayet Benim Karakterime Göre Değil. İlerde Evlendiğimde Şayet Geçmişte Başkasıyla Bir Şey Yaşamışsam Eşimin Yüzüne Bakamam.
Yaşamadım ama yaşamak istiyorum çünkü bu durum bana sağlıklı gelmiyor. Kadınlar üstünde baskı olmasa yani adımın çıkmayacağını bilsem normal biriyle bile birlikte olabilirdim. O kadar istekliyim ve bastırmak durumunda kalıyorum ki. Dini olarak inançtan dolayı yapmayanlara saygı duyuyorum. Ama benim bu durumda olmamın bir sebebi özgüven sorunum ve güvenipte bir şey yaşayamamam.
Yaşamak isteyen yaşar yaşamak istemeyen yaşamaz bu kişilerin birbirlerine güvenleri ile şekillenir. Güven ve aşk varsa birliktelik kaçınılmaz olur sister
Anladım bıradıııııııırrrr🤓
Yaşamadım, ama neden yaşanmasın ki karşı panter benimle ciddi bir ilişki düşünüyorsa olurdu, ki bana güven hissini hisetirmesi gerekir
Yaşanır ben eskiden çok katıydım hayatta olmaz derdim artık düşüncelerim değişti. Yaşayanı da kınamam. Kendim de yaşayabilirim yani açık fikirliyim bu konuda.
Başkası beni ilgilendirmez şahsen ben evlilik öncesi karşıyım. Eşim olacak kişinin de evlilik öncesi yapmamasını isterim.
Robot jfjfjf
Efendim robot 😀
Seks sorusu ve sen kmfngn şeref verdiniz efenim😂
Aman efendim teşekkür ederim 😀
Öyle bir görüş bildiriminde bulunayım dedim. Normalde cevap vermediğim bir kategoride 😀
Alıştırırız☺️
Yok ya. Düzenimi bozmayım hiç. Soru seçmeye devam 😀
Ama ben 🥺🙀
Hadi hatrına arada göz gezdiririm ☺️
Bence kesinlikle yaşanmamalı insan kendini sevdiğine saklamasını bilmeli bence bedenini baskasiyla paylasacaksa hemde benden önce ben çok değersiz sayarım kendimi. bu durumu sadece evlenmiş boşanmış biriyse kabullenebilirim. Oda herkesin başına gelebilir. Yadırgayamam aksi halde başıma gelir. Artı işin günah kısmına girmiyorum bile sevgi saygı...
Her ne kadar bazen çok zorlansamda vahşileşsem de kendimi doğru zamanda doğru insana saklıyorum şu an ki hedefim evlenince olması ama çokta umursamam benim için önemli olan doğru insanı doğru zamanda bulmak.
Oooo bu soru çok su kaldırır. 😏
Yapmam ya. Ama yapanada kimse karışmamalı.
Su kaldırmayanı bende kaldırıp sormam musti😌😂
😂
Yaşanır bence
Hayatta evlenme için bakire bir kiz istiyorlar, evlendikten sonra cinsel ilişkisi birleşmiyor
Benim için bakirelik kaldirsin
Aşk birleşır sa seks de birleşmelı
Yaşadım,, bu kişinin yetisitirilme tarzı, inanç seviyesi gibi durumlarla doğru orantılıdır,, bunları düşünmeyen biri, gerçekten arzuladığı biriyle pek tabi seks yasayabilir evlenmeden
ben yaşanmamasından yanayım ama yaşayanada saygı duyarım kendi tercihi illa yasıycaksa yüzeysel yasayabilirler farklı rahatlama tekniklerine gidebilirler illa seks olcak diye bisey yok
yani ben kararsızım bu konuda kendimi eşime saklamak konusunda ama belli olmaz yani :) Her an her şey olabilir ama yani evlendikden sonra ten uyumu olmadığını öğrenmek çok kötü bişey olabilir
Yaşanmaz zıkkımın kökünü yaşasınlar az tutsunlsar bir yerlerini çok zor olmasa gerek
Yaşanmalı diyen kadınlara sesleniyorum versin herkese millete sapık deneyin biri asilinca a. k. orspular
neden yaşanmasın yaa
bitmek tükenmek bilmeyen bi soru skalası :D
yaşadım memnunumbir problem görmüyorum
Zina suç değil ki kocasını 13 yıl aldatan 2 cocuguda kocasından çıkmayan kadın bile nafaka alıyor
O iş sende yaşamak istersen yaşarsın hayat senin hayatın
Yaşanabilir. bişeyler yazarım ams burada linç yerim
Evet yaşanmalı zaten evlenince ne kadar az yapıldığını burdaki abla abilerden duyuyoruz
Eğer her iki taraf istiyorsa ten uyumu kontrol etmek için birliktelik yaşayabilir.
Aşırı saçma düşünce yapın var sadece fikrimi belirtmek istedim şimdi kimse başlamasın saygı duymak zorundasın falan diye benim düşüncem de bu
Erkekler severek kabul ederKızlar terkedilme korkusundan
İnançlı insanlar yaşamaz ama yaşayanlar var
Güncellemedeki yazına bir soru sormak istiyorum, o zaman her evlenmek istediğin insanın ten uyumuna bakmak için seks mi yapmak lazım
Herkesle evlenmek istenmez
Bencede evleneceğin insan daha özeldir herkesle görüşen yatan insan bana göre değil
Yaşanır niye yaşanmasın?
Tenlerin uyumu mutlulugu icinde barindiran bir birlesmedir. Tabu gibi gorulmeksizin coskunca yasanmasi doyuma ulasmada benzersiz bir deneyimdir
Gayet yaşanır fakat herkesle yaşama taraftarı değilim. 30 yaşındayım arzuladığım biri var ve ilkim olmasını istiyorum sonrasında pişman olurmuyum bilmiyorum
Ben istemem hamile kalırım
Hayır tabii ki de büyük günah
Yaşanmaz yaşanmamalı bence
Büyük konuşmamak gerek
Yaşadım 🤦♂️ ama yaşanmamalı
Evet yasadim yasanabilir yasayanda cok
Neden böyle bir şey sorma gereği duydun ki?
Yaşanır kiz ben yaşarım
Ohoooo millet evlenmeden çocuk bile yapıyor
Yaşarım paşalar gibi kimse de karışamaz.
Millet çatır çatır... şiyo
Yaşanıyor ))
😂
Gülme uyuz 😅
Sjjsjs hahahhaha dkkkfkfk dvgshshdh şgşglgllg
Gıcık 😅😅
Evet😂
Yaşanır
Yasanmali
Evet
Evlenmeden önce mutlaka yaşanmalı
Bence yaşanmalı