Eşimle evliliğimizin başından beri (yaklaşık bir yıldır) cinsel ilişkimizde hep nazik ilerlemişizdir. Onun her istediğini yaparım ama sert değil daha yumuşak davranırdık. Canımın acıdığını bildiğinden çok ileri de gitmezdi. Ama dün gece ilk kez bu kadar sert oldu. Normalde hep yatakta argo konuşur ama bu kez baya detay verdi ve çok sert davrandı. Canım yandığı için biraz ağladım, tabi zevk de aldıdığımı belli ettim ama normalde kıyamayan adam bir anda sert oldu anlayamadım. Ağlıyor olmama rağmen durmadı, niye böyle yaptı bilmiyorum?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılŞimdi tamamen cevap şu , insanlar içinde barındırdıkları hisleri genelde içinde saklarlar seni üzmemek için ama belli bir dönem olur ki artık ne olursa olsun dersin. oda bu kez bu fantazisini gerçekleştirmiş. Yani onun istediği seks aslında bu. Ama senin için önüne biraz set koymuş ara ara açmasına izin ver kaçmasın arzusu istediği heyecanı..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılbacım
hep aynı hep aynı olmuyo be bu iş hard yapacan iöçinde dirtytalk unsurları olacak o zaman keyif verıyor.
zamanla alısırsın bak adam gaza gelmiş sert silkelemiş senı arzulamıs bunu dusunceğıne agladım galan dıyorsun . bu arada aglama olayından dahada zevke gelıpr hard silkeleyebilirde seni aklında olsun .02 Yorumla
Soran+1 yılZaten aglamam o an umrunda bile olmadı ve daha sert devam etti, benim de hoşuma gitti tabi ama o an ne hissettiğimi önemsememiş olması canımı sıktı. Sonrasında bittiğinde sordu canın yandı mı diye
- +1 yıl
adam sormus canın yandımı dıye işte.
sizede ne yapsak yaranamıyoruz ha .
alısırsın deneyımledıkce buyutme fazla .
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
11Cevap
+1 yılDuygu değişimi veya yaşadığı bir olay olabilir takma insanlar her zaman aynı modda olamıyorlar bunu sende biliyorsundur
00 Yorumla
+1 yılSert acı verse de daha zevkli olduğu için böyle yapmıştır.
029 Yorumla
Soran+1 yılAma önceden hep yumuşak davranırdı ve bana sürekli canın acıyorsa durayım derdi dün bilerek canımı yaktı ve hiç sormadı bunu anlayamadım
- +1 yıl
Peki sen ona canım acıyor dur dedin mi?
Soran+1 yılHayır çünkü ben de zevk aldım ama gözümden yaş geldi ağladım resmen ona bile bir şey demeden devam etti
- +1 yıl
Oyüzden durmamış canım. Belki sana zevk verdiğini zannetmiş oyüzden devam etmiş. Belki söyleseydin dururdu. Sen o sırada inliyor muydun?
Soran+1 yılBen zevk aldım ve inledim zaten ama canım da yandı ve onun bunu fark etmemesine kırıldım, sonrasında hiçbir şey olmamış gibi duşa soktu beni ve uyuduk. Ama canın yandı mı diye gidip her şey bittikten sonra sordu ve artık iş işten geçmişti zaten
- +1 yıl
Kızma ona bu ilişkinin normal hali yani. Bunun için kırılmak doğru olmaz. Belki daha sonrakı ilişkilerde bundan da sert olabilir. Ama sen yinede dikkatli ol eğer ilişki sırasında canın aşırı yanarsa bunu ona kızmadan ve daha romantik bir şekilde söyle.
Soran+1 yılKızgın değilim zaten ona sadece kırıldım ama sonrasında zaten öperek uyuttu yani tüm acılarımı unuttum. Sadece bir anlık zevkle benim hislerimi önemsememiş olması canımı sıktı
- +1 yıl
Olur bazen öyle dikkatsizlikler. Böyle basit şeyleri kafana takma. Karşılıklı anlaşmaya çalışın. Sende susma canın acıdığında ona sert değil yumuşak bir şekilde söyle bunu. He bide buarada ilişki sırasında sakın kendini kasma.
- +1 yıl
Kendini kasarsan daha çok acır oyüzden.
Soran+1 yılYok rahat oluyorum hep
- +1 yıl
Hep öyle ol rahat bırak kendini ve bir tavsiyem de olucak. Bilmiyorum şimdiye kadar denedin mi ya denemedin mi, eğer denemediysen prone bone pozisyonunda ilişkiye girmeni tavsiye ederim. O pozisyonda daha çok zevk alırsın.
Soran+1 yılOnu da yaptık🙈
- +1 yıl
Utanma canım. Doğal bişey yani bunda utanılacak bişey yok rahat ol. O nasıl? Zevk alabildin mi o pozisyonda?
Soran+1 yılEvet, zaten kocam hep iyi yapar bu konuda bir sorun yok, ama farklı şeyler denemeye de hep acıktır. Geçip de başka biriyle birlikte olma gibi bir isteği olmaz ama ikimizin arasında yaşanan tüm fantezilere acıktır
- +1 yıl
Bak bu çok iyi bişey. Ne yaparsa yapsın ama yalnızca seninle yapsın. Gidip başkasıyla yapıp hastalık kapıp sonradan yeniden seninle ilişki yaşayıp hastalığı sana bulaştırmasın.
- +1 yıl
Çocuğunuz var mı?
Soran+1 yılHenüz yok ama düşünüyoruz
- +1 yıl
Güzel. Ozaman içine boşalmıyor henüz dimi?
Soran+1 yılBoşalıyoruz, biz şu an düşünüyoruz çocuk. Zaten eskiden de korunan ben olurdum o hep boşalıyordu
- +1 yıl
Hangi kotunma yöntemini kullanıyorsunuz?
Soran+1 yılBazen ben ilaç kullanıyorum, bazen de o prezervatif kullanıyor
- +1 yıl
Prezervatifle hiç zevk vermez ki. Et ete değmeli sonuçta😍
- +1 yıl
İlaç da zararlı
Soran+1 yılZaten o yüzden prezervatif çok kullanmıyorum, ilaç kullanmayınca da olmuyor. Gerçi bir aya yakindir hiç önlem almıyoruz
- +1 yıl
Hep önden mi yapıyorsunuz? Yoksa arkadan da mı yapıyor?
Soran+1 yılDeğişiyor ama arkadan az
- +1 yıl
Arkadan zevk veriyor mu bari?
Soran+1 yılBaşlarda hiç sevmiyordum ama şimdi biraz daha iyi
- +1 yıl
Evet benim de sevgilim aynısını söylüyordu. İlk başta çok korkuyordu. Günah falan diyordu ama hamile kalmamak için bir defa denedik ve baya hoşuna gitti ve hiç acımadığını söyledi. Şimdi ara sıra yapıyoruz.
Soft yapsak neden soft sert yapsak acıyor ne yapalım ne istiyorsunuz bizden
03 Yorumla
Soran+1 yılYa beni şaşırtan bir anda böyle değişmesi oldu. Önceden hep canın acıdığı yerde dururum, istersen devam etmem derdi ama dün gece bilerek canımı yaktı ve durmadı buna şaşırdım
Soran+1 yılBir anda neden oldu onu anlayamadım
Kırma onu şehvet aldığını göster daha fazlasını istiyor senden sende göster hünerlerini
09 Yorumla
Soran+1 yılZaten ne isterse hep yapan ve ondan adım beklemeden de ilerleyen biriyim. Dün de zevk aldım ve belli ettim ama normalde hep canın acıyor mu, istersen dururum diyen adam gözümden yaş akmasına rağmen hiçbir şey demedi ve bile isteye canımı yaktı bunu anlayamadım.
Soran+1 yılHaklısınız, ne isterse yapıyorum zaten ama daha fazlasını istiyor sanırım
Soran+1 yılBuradan söylerseniz daha iyi olur
Soran+1 yılYok burası daha iyi, teşekkürler
Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. artık nasıl azdırdıysan adamı gün içinde. sonu böyle bitmiş :)
016 Yorumla
Soran+1 yılSadece birlikte temizlik yapmıştık o kadar:)
Soran+1 yılO ne?
Soran+1 yılTemizlik yaparken ister istemez bir yerlerimi görüyor ama alışık olduğu bir şey değil mi karısıyım sonuçta
Soran+1 yılVjskfkksc kocam bana aşık, üstelik müstakil evde oturuyoruz ve onu etkileyebilecek bir komşumuz yok. Sekreter dediginiz şey ise anca p*rno filmlerinde erkekleri etkiler.
Soran+1 yılKendi evimde hep açık giyiniyorum ve evde öyle giyiniyor olmam onun hoşuna gidiyor. O gün zaten gün boyu birlikteydik önceki gece de ilişkiye girdik ama o gece gayet normalken dün gece neden bu kadar ileri gitti onu anlayamadım. Sonrasında sordu canımın yanıp yanmadığını ama iş işten geçmişti sonuçta
Soran+1 yılDayanırım ben sorun yok
Soran+1 yılDün gece yaptığı da öyleydi zaten o yüzden ben artık ona güvenmiyorum bu konularda ama kendime güveniyorum
Soran+1 yılIstiyorum bunu ama duygularımı da önemsesin istiyorum
Soran+1 yılKi bugün özür de diledi, bir daha sana sormadan hareket etmeyecegim dedim
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılGüzel bence zaten sert olmadan anlamı yok
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama önceden sürekli canım acıyorsa devam etmemeyeyim, istemediğin yerde söyle diyen biriydi ve dün gece canımı bile bile yaktı ve hiçbir şey demedi bu sefer onu anlamadım
- +1 yıl
Yani, tamam işte durursa anlamı yok zaten 🙂 o sırada daha da sert olucak benim tercihim bu istila ediceksin
Soran+1 yılBen önceden de canım acısa bile o istiyor diye acımıyor derdim ona. Ama bu kez sormadı buna bozuldum
- +1 yıl
Bozulma ya bir şey olmaz iyidir sert
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Çok azmıştır belki ondan
06 Yorumla
Soran+1 yılGündüz bir şey yapmadım ki, önceki gece de ne istediyse yaptım ama anlayamadım
Soran+1 yılYok gksmcksk zaten gündüzünde söylüyordu akşam bir şeyler yapalım diye ama ben öncekiler gibi olacağını düşündüğüm için ciddiye almamıştım. Gün boyu da birlikteydik, hafta sonu temizliği dizi film falan klasik takılıp yatağa gittik. Icinden canavar çıktı:)
Soran+1 yılGitti tabi, ama ondan bir anda böyle bir şey beklemediğim için şaşırdım
Senden doyamıyor, doyumsuz da olabilir.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılTak etti canıma demek
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılArgo neler söyledi de ağladın
01 Yorumla
Soran+1 yılSöylediği sözlere değil canım yandığı için ağladım
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlur öyle şeyler
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsert çekmiş canııı
00 YorumlaSenden doyamiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçoklu ağladin
07 Yorumla
Soran+1 yılBiraz, yani gözümden yaş geldi ve o an umursamayıp göz yaşımı sildi sadece
Cevap sahibi+1 yılohaa yaşın kaç
Soran+1 yıl24
Cevap sahibi+1 yılabla yeni evlencem ilişki zormu ne önerirsin
Cevap sahibi+1 yılilk gece ne onerirsin
Soran+1 yılÇok bir şey önermem aslında sadece sonrasında korun ve o an korkup kendini kasma yeter
Cevap sahibi+1 yıljel surelimmi
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler