1 yıla yakındır sosyal medyadan konuştuğum bir çocuk var yaşadığım şehire gelecek 1 haftalığına otel fiyatları pahalı olduğu için ev kiralıycak cinselik yaşamak istiyor ama bana biraz erken geldi ileri gitmeyiz dedi ama biraz çekiniyorum gitmesem ayıp olur benim için baya yol gelecek
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sen saf mısın? 1 yıl senle konuştu idare etti diye bu kadar nasıl güvenirsin? Öldürülen tecavüze uğrayan kadınları bir düşün çoğu eşim yapmaz ya da sevgilim yapmaz diye düşünerek yanlarında oldu başlarına geldi. Adam açık net ev tutup senle ilişkiye girme planlarında ileri gitmeyiz v. s. diyerek de aklını karıştırıyor. Normalde gelir ev tutacaksa tutar akışına bırakır yaşananları ama önceden plan varsa niyet de bellidir kendini kandırma.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı. maalesef seni sevmeyen bir adam ile ilişkin var. Eğer o tuttuğu eve gidersen geçmiş olsun. Sen istemesen bile o bir şekilde tam birleşme sağlar sonu ise pişmanlık
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
15Cevap
Gizli Üye(25-29)1 yılNe alaka cinsellik için mi geliyor seni görmeye mi geliyor artı ilk buluşmada ne olursa olsun ev ne alaka gir koluna gezdir şehrini güzelce oturun bi kafeye siz ne yaşıyonuz aq
34 Yorumla
Soran1 yılNerede kalıcak bu çocuk parktamı tabikide birsürü plan yaptık
Cevap sahibi1 yılkalacak yer falan bahane seninde gönlün var yeme bizi eğer yatacak yer olaysa tutarsınız bi ev bakarsın ayak üstü sonra alırsın sevgilini çıkarsın gezmeye
Soran1 yılCanım buradaki mesele gezmek değil tabikide gezicez tozucaz sarılıcaz bana açık bir şekilde istediğini söyledi reddemedim tedirgin oldum sende olsan sende olurdun sevdiğin adamıda reddetmek kolay değil onu gerçekten seviyorum
Cevap sahibi1 yılyo ben başta zaten çizgimi koyarım cinselliği evlilik öncesi yaşamam ha öpüşülür falan ona okeyim ama yani bi adam ben rengimi belli ettiğim halde gelip bana o teklifte bulunursa otomatik soğurum yoluma bakarım
Saf birisin bu görüşme sana pişmanlık yaşatacak. Gerçekten seviyor olsa ilk görüşme için ev tutma planları yapmaz.
00 Yorumlaİlk görüşme için ev falan tutma planı varsa geçmiş olsun. Sevgi ilişkisi değil bu.
02 Yorumla
Soran1 yılUzak yoldan geliyor 1 hafta kalıcak burada tanıdığı yok nerde kalabilir başka
Çok ileriye gidermiyiz değil işlerinin resmen dibini bulacaksınız, gör bak
04 Yorumla
Soran1 yılBen istemeden bir şey yapmaz ben sadece onu kırmak istemiyorum
Soran1 yılNeden öyle düşünüyorsun
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
1 yılBuluşmayacaksan gelmeden söyle eve gelmem de dışarda görüşürüz de
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAmcam vefat etti köydeyim vs de gelmesin bahane mi yok istemiyorsan
12 Yorumla
Soran1 yılOnu seviyorum görüşmekte istiyorum ama cinselik istemiyorum onuda kırmak istemiyorum
Cevap sahibi1 yılAdam cinsellik için geliyor yanına, belli ki o seni sevmiyor
Gizli Üye(30-35)1 yılİlk görüşmede cinsellik yaşarsan bir daha onu göremen net
08 Yorumla
Soran1 yılAma 1 yıldır her gün konuşuyoruz benim için çok mücadele etti
Cevap sahibi1 yılMücadele asıl reelde belli olur adam olsa öyle görüşmeye gelir daha birbirimizi görmediniz bile canlı şu anki konumun esc den farksız
Soran1 yılBilmiyorum 1 yıl oldu tanışalı istekleri olabilir diye düşündüm ben istemeden dokunmaz zaten kırmak istemedim onu
Cevap sahibi1 yılAynen kral sen istemeden dokunmaz 👍
Soran1 yılİyide nasıl bu kadar keskin olabiliyorsunuz yani cidden 1 yıl boyunca sırf cinselik içinmi sevgili oldu benimle
Cevap sahibi1 yılArkadaşım bu ilişkide sevgi olsa önce öyle bir gezmek için gelir tanır falan kimseyi sanaldan tanıyamazsın çok saftirik kalmışsın tecrübe sıfır belli
Soran1 yılBelkide dediğin gibidir
Cevap sahibi1 yılBen cinselliğe karşı değilim senin namusun beni zerre alakadar etmiyor soru sormuşsun geçmişteki tecrübelerime dayanarak yazdım mesela olay şöyle olsa sorun yok
Çocuk geldi gezdiniz tozdunuz baya eğlendiniz sonra öpüşme falan olarak cinsellik yaşansa okey ama bu gelmeden daha seni hiç görmeden ev tutmaya çalışıyor yanlış anlama ama eskortan farkın olmuyor bunu ayarlıyarak geldiği için seks çekim gücüyle olmalı böyle anlaşarak değil
Bak ona şu lafı söyle sevgisini anlarsın ya geleceksen gel ama ben eve gelmem de asla yanına gelmez çünkü sevgi için ya da seni tanımak için gelmediği çok belli
Gizli Üye(45 üstü)1 yılben 6 ay görüştükten sonra bu cinsel ilişkiye girmiştim. ileri git ne olacakki.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 528 cevap paylaştı. Ayıp olur. En başta gelme de madem o zaman
02 Yorumla
Soran1 yılTamamda cinselik için gelmiyor ki sevgiliyiz sonuçta buluşmak için geliyor vakit geçiricez
1 yılŞanslıymış lakin umarım ilerde pişman olmazsın ‘
00 Yorumla
1 yılBaştan söyle bence gelmesin
00 YorumlaYa çağırma ya da git aw
00 Yorumla
1 yılİstediğini alıp gidecek erko🦦 saf olma guzum
00 Yorumla
1 yılGitmezsen tabi ki ayıp olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılDaha önce sexting nude alış verişi yaptınız mı
05 Yorumla
Soran1 yılEvet sonuç olarak 1 yıl oldu cinseliğe karşı değilim zaten ama benim için daha erken geliyor
Cevap sahibi1 yılPekii bakiremisinn
Soran1 yılEvet zaten şuana kadar en uzun ilişkim
Cevap sahibi1 yılO zaman sadece elleşmeye kabulse öyle git yanına birbirinizi okşarsınız
Cevap sahibi1 yılAma alkol almayınn
1 yıl1 yıl erken mi
01 Yorumla
Soran1 yılYani uzak mesafe sonuçta
Gelicekse git yanına korkma
00 Yorumlabir yıl erken mi
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi