Selamlar.. Sevişme anları tabi ki özel ve güzel.. Bana kalırsa arada güven duygusu olduktan sonra, heyecan duymak adına kayda almak çok keyifli olabilir.. Peki senin bu konu hakkında düşüncen nedir? Kendi filminizi çekmeye onay verir misin yoksa ben almıyim modunda mısın? Keyifli geceler.. 😉🔥
Evet derim başka ne diyeceğim hatta çok hoşuma gider bana böyle bir şey teklif etmesi ama benim de bir şartım var filmi çektikten sonra bana da yollasın ben de belki izlemek istiyorum kendimi😂 normalde insanlar bunu sapıkça filan karşılar ama bu ayıp bir şey değil yurtdışındaki bir çok kişi zaten bunu yapıyor bu sadece Türkiye’de bir yıkılması gereken bir Tabu gibi bir şey istediği kadar çekebilir istediği kadar izleyebilir hiçbir sorun yok benim için ama çekmeden önce haber versin tabii ki. #reda
Video ve foto olayını partnerlerimle pek çok defa gerçekleştirdik. Bir ara arsivim o kadar genişledi ki Brazzerse rakip olabilirdik ancak teknolojinin çok ilerlemesinde dolayı artık art niyetim olmasa da görüntülerin güvenliğini saglayamayacagimi düşündüğüm için hepsini sildim. Genelde görüntüleri ben aldığım için ne olursa olsun yüz görüntüsü almıyordum. Yüz kadraja girmemeli. Girerse kirpsaniz da geçmiş olsun.
Ama teknolojisi o kadar ilerledi ki art niyet olmasa da trojan kullanarak görüntülerin istemsizce elden çıkması artık olası. O yüzden artık nete bagli herhangi bir cihazla asla görüntü almam,. aldırmam. Nete bağlı olmayan eski kameralarla alınıp , izledikten sonra hafıza kartı imha edilebilir ama asla bilgisayara aktarılmamali. Nete bağlı bir cihazdan 3-6 ay sonra bile silinen görüntüleri geri alabilen programlar mevcut. O yüzden çok dikkatli olmak gerekir.
Ya da uzak ilişkilerde bide tarzı paylaşım yapmak isteniyorsa asla yüz bolgesi kadraja dahil edilmemeli. Yoksa istemeden de olsa kendinizi ifşa edilmiş görebilirsiniz. Güncelleme adı altında herhangi bir uygulama telefondaki, bilgisayardaki görüntüleri çok rahat yedek alabilir. İfşa olursunuz haberiniz bile olmaz.
Kimsenin sorumluluğunu almak istemem. O yüzden artık çekim yapmıyorum. Yapsam da nete bağlı olmayan cihaz kullanıp , izledikten sonra hafıza kartını imha ediyorum. Ama bu devirde, bu teknolojide asla saklamam.
İnsanlar artık iyice sapıttı, Karımla olan özel anlarımı neden kayda almak isteyeyim ki, ya da partnerim neden benden istesin, Velev ki bir taraf istiyor hangi akılla mantıkla? Haydi bir taraf istiyor diyelim neden iki tarafta kabul eder bunu? Yaşadıklarımı kime göstereceğim ya da kendi karıma zaten sahipken neden onu telefon ya da bilgisayar ortamında görmek isteyeyim bu nasıl bir iğrençliktir aklım almıyor insanlar bunu karısından kocasından istemeyede mi haya etmiyorlar, Bundan 50-60 yıl önce yeni gelin kocasıyla başbaşa kalmaya haya ederken birbirlerini kayda alan insanlar türedi, Kameraya alıyorlar ayrılınca da tehdit ediyorlar başkalarına yollamakla hangi akıl hangi vicdan bu saçmalıkları kabul eder Allah akıl fikir versin
Bu durum birazda fantezi odaklı olur. İnsanlar monotunluktan kurtulmak için değişik şeyler yapma peşindeler. Bu durum da ilişki için elbette güzel bir durum. Bana söyleyen partnerime karşı tavrım elbette olumlu olur. Güzel bir film bizim de hakkımız. Tüm güzellikleri görelim :)
Ben genelde videoya almaktan yana değilim gadası. Ama partnerim isterse videoya alıp izlerim. Tabiki ki izleyip silmek şartıyla kabul ederim. Her ne kadar güven varsa da, o güven bir kavgaya bakar. #gadası
6-7 videomuz var uzak kaldığımızda izliyoruz bazen dışarda görüşünce kenara çekilip izliyoruz sapık mıyız neyiz ama verdiği keyif başka aşkını zevkini birileri ne der diye yaşayamacak insanların yapabileceği bişey bence outdoor public bublar size heyecan veriyosa video çekmekte aynı hazzı verir bence
Öznel fikrimi belirtecek olursam buna bazı nedenlerden dolayı karşıyım. Cinsellik anın doruklarında zevk sunar insana. O anı yaşamak ile sosyal hayatım arasındaki ayrıştırmayı yapabilmeli ve ilişkinin temellendirmesini sadece bir kavram üzerine kurmama kanaatindeyim. kısacası bana anı yaşadığım özel anlarımın kalıtsal olarak hayatımın bir parça olmasını istemiyorum. Ayrıca benim görüşlerine tamamen zıt ve bundan hoşlanan insanlara ise naçizane fikrim akıllı olsun ve sevgililik bir yana bu faailoyeti evlilik gibi kutsal bir mertebeye dahil gözü kör kabul etmesinler.
Bak o is yas, ben burdan herkese sesleniyorum, sakin ha askindan olup bitsende, cok sevsende, fantezi urunu olmasini istesende, ne video cek, ne de nude at... Hele heleki net ortaminda tanisip, yasini buyuk gosteren hanim kizlar ! Ve yasini buyultup ablasi yasindaki hatundan video resim isteyip basarili olan delikanli beyler ! Ve yetiskinler... CMK ve TCK bu konuda cok acik ! basinizi derde sokarsiniz... Yapmayin.! Bu nacizane tavsiyemdir uyun derim... İkincisi ben film cekmem..👍hersey anilarimda hafizamda kalsin bana yeter...
Bence mahremiyet olmalı. Mahremiyeti korumak mühimdir. Yanlışlıkla ve kazayla başka şeyler olursa kötü sonuçlar doğurabilecek nitelikte bir konu bu ve geri dönüşü de pek mümkün değil. Burada iki taraf içinde kafa yapıları buna izin veriyorsa yaparlar. Tek sefer izleyelim nasılız bir bakalım diye yapıp izledikten sonra silenler içinde keyifli olabilir. Onun dışında bir film olarak kalması ve durması tehlike arz edecektir. Bu riski almakta kişileri bağlar.
Merhaba, kendi filmimizi çeken kişi sevgilim ya da eşim olsun hiç de fark etmez asla kabul etmeyeceğim bir şey açıkçası. Yani neden böyle bir an kayıt altına alınsın ki? Bence tek bir sebebi var ne kadar güvensem de güveneyim böyle bir şeye izin vermem. Ayrıca ne kadar güvensem ve çektiği videoyu yayınlama gibi bir niyeti olmasa bile maalesef ki bilgisayar virüsü bulaşabilir. Bu konuda aşırı korkak biriyimdir bence korkak olmak en iyisi bu konuda.
Ikincisi, haydi yaptın diyelim. Asla internet bağlantısı olan bir cihazla bunu deneyimlemezdim. Çünkü yedekleme diye bir durum siz konusu ise o yedek kinlerin eline geçecek diye hiç güvenemezdim.
Ve son olarak net bağlantısı olmayan bir cihazla kayıt edersen mutlaka hemen ızle ve sil derim.
Bakanlıkların, ülkelerin ve sistemlerin bile hacklendiği böylesi bir çağda bence pek tercih edilesi bir şey değil. İlaveten hayat insanları çok çabuk değiştiriyor. Dün seninle seviştiği anları kayda alan adam, yarın aynı görüntüleri ailene izletmekle tehdit ederken bazen de daha da çirkinleşerek o verileri her önüne gelene dağıtabiliyor.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ben şahsen ilk seferi çekmek istiyorum, o anki yüz ifadem mimiklerim hareketlerim falan daha sonrasında görebilmek için. Her güzel şey gibi bu da bir anı 😉
Siz insanlar çok garipsiniz. Yaşadığın herşeyi kayıt altına almak mı daha heycan verici olur yoksa her anı hatırlamak mı. Bu fotoğraf ile video gibi. Mesela bir anın resmini çekmek daha sonra o resme bakıp o anın öncesinj sonrasını hatırlamak düşünmek çok mutlu eder işin güzel yanı da bu değilmi. Ama video eee hatırlanacak hissedilecek bir şey kalmadıkı ne yaşandıysa görüyorsun.
Kesinlikle bizde partnerimle bondage sessionslarımızı kayda almaya başladık Avrupalı ve Amerikalı firmalara turkish bdsm diye satmaya çalışıyoruz baya bir teklif var hani ekmek kapısı da olabilir ayriyetten aldığımız HAZ da çapası darısı tüm çiftlerin başına şöyle kızlar soruyordaki kızlarda bir araya gelip bir orgy çekseler nasıl olur acaba diye de düşünmüyorum değilim hani yüz kız bir erkek gibi böylelikle ülkemiz p*rno içerik üreticiliğiylede öne çıkabilir kanaatindeyim
Genelde bunu erkekler teklif eder, ama diyelim ki partnerim teklif etti, o zaman anı ölümsüzleştirmek adına kabul ederdim. Ancak bir şekilde görüntülerin internete sızmaması için bizzat özen gösteririm.
Saçmalık. Özel kişi ile yaşayacağın her özel an heyecan verici olur. Zaten o kişiyle istediğin an sevişebileceğin için video kayıt bence zevki o an ki hazzı öldürür.
Video montaj işinden anladığım için bu işin kralını yaparım. Onlyfans üzerinden de deli para kazanılır böyle. Yüzler blurlanacak, action gösterilecek.. Deli para gelir. Ama bil bakalım ne eksik ;)