Kadınların etkilenmesi için görmek yeterlimidir?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
baymeçhul sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Şöyle düşündüm ama evet etkilenebilir şöyle diyebilirim eğer ben birisini gerçekten seviyorsam onu da böyle açık bir şekilde görmek beni inanılmaz derecede zor durumda bırakabilir hatta ben görmek istemiyorum diyebilirim çünkü eğer görürsen kötü olurum pişman olurum birlikte olmak isterim ve şu anda bu imkansız henüz görmemem bence daha iyi.
#reda
Görmekle bi elektrik oluşmuyor kaslı olsun baklavalı olsun etkilenmiyorum
hissetmem şart
erkekler zaten kadınların bi topuklu ayakkabı sesinden bile etkileniyor
allah erkekle özellikle öyle yaratmıs bir teyze söylemişti
Erkek vücudunu yani böyle yapılı ve kaslı olanlara dokunmak istiyoruz beğeniyoruz yani evet. Ama tahrik olma durumu daha farklı. Biz de sadece görmek yetmiyor ya o kişinin bize dokunması ya da bir fantezi kurup görmemiz gerekiyor. Mesela sallıyorum sexting yaparken atarsan etkileniriz ama küt diye atarsan bir şey oluşmaz gibi.
Bence çok güzel ifade etmişsin, yorum yapmama gerek kalmadı:)
@baymechul erkekler direk görünce de tahrik olabildikleri için bizi de mi öyle sanıyorlar. Yoksa gerçekten millete göstermekten zevk mi aliyorlar bilmiyorum ama bence ikincisi.
Karsı cınsin görmesi zevk verıyor dogru ama görünce verdiği tepki önemli... yani begndıgını gorunce etkılendıgını arzuladgını bilmek zevk verıyor yanı en azından benım ıcın oyle. Görünce bedduda küfür edecek birinin görmesi etkılemez benı 😀 yanı kısaca sextıng harıci atılmamalı
@baymechul amcaya göster bakalim diye diye alışkanlık yaptı belki de… bu adamlar da.
Ahahha görüş sahibini merak ettim. Bende yorum yazdığım için bildirim geliyor okuyorum. Gizli üye çok tatlı kızsın:)
@NudistBuddha ahahah canim sen kendin öylesin diye öyle görüyorsundur :)
@NudistBuddha Yav pembe görünümlü etekli erkek olduğunu bu kadar belli etmeseydin harun abi şimdi kaybol
@baymechul neden öyle düşündün?
@baymechul ne biliyim gizliyim zaten öyle bir şey düşünmedim gayet kadın resmi var.
@baymechul ben yorumumu yapar geçerim, önemli değil kimse de :)
Hayr ama ama dokununca olur olursa uzaktan öyle tık olmaz
Hyrrr o bana dokunsun
Hiç değil. Penis zaten güzel bir organ değil. Onun çekilmesini sağlayan başka güzel şeyler hatrına...
İki kişi arasında kurulan ilişki, başka çekici gelen şeyler var örneğin boyun çok çekicidir boyundaki çene boyundaki seyrek sakallar özellikle ses çekicidir koku çekicidir bazen bir insanın yanında durması bile çekicidir dik duruş çekicidir.
Görmekle değil biraz da hissetmek önemli öyle kuru kuruya olmaz bide sarılırken değmesi varya offf siz de çok iyi değdiriyonuz maşallah😅
Kaslı (özellikle karın kası) iyi bir erkek fiziği görsem hemen tarik olurum.
Valla aşık olduğum insan olsun yeter soyunmasada ben bitiyorum zaten
Tabiki de yeterli değil dir
Of o omuz o karın kası öldüm bittim yaaaa
Noldu noldu 😀
Çok severim
hoşlandığım erkekse belki etkilenirim
nadiren etkilenirim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?