Kadınların samimi davranışı, tek gecelik ilişki peşinde koşan erkekler tarafından kuyruk sallıyor olarak algılanır. Öyle olmasa bile bu onlar için önemli değildir. Bir selamdan bile yola çıkarak yıllardır bir kadını taciz eden erkekler mevcuttur.
Sonuç : Kadınların çoğu, kendisine gerek gerçek hayatta gerekse de sosyal medyadan yapılan yoğun abazan erkek hücumundan yola çıkarak erkeklerin çoğunu - bazıları kötü niyetli olarak hepsini - sapık, askıntı ve tacizci olarak nitelendirir. Erkeklerin çoğu için ise size asılması için bir dişi olmanız yeterlidir. Nefes alsın yeter sloganıyla yürüyen bu erkekler de ülkemizdeki tüm erkekleri zan altında bırakır. Nihayetinde de böyle acayip sorular çıkar?
Benim o kadar çok kadın arkadaşım oldu ki ve bir çoğu ile o kadar samimi oldum ki. Yani bu karşındaki insanın algısı ile alakalı. Ben hiçbir zaman bu davranışlardan şehvet veya Arzu çıkarımı sağlamadım. Eğer biriyle samimi isem bunu arkadaş çerçevesinde ilerletmeye özen gösteririm. Ancak kişinin bana kendisi açık açık dile getirmesi lazım seni arzuluyorum diye. Çok şükür eli cepte gezen bir adam değilim.
Nezaketim bile bazen kimi karşı cins tarafından flört olarak algılanır bu da onların öküzlüğü 🤣🤣 Samimi davranmamıza bile gerek yok yani bazen. Güleryüz flört değildir arkadaşlar nezaket gereğidir unutmayın
Böyle bir durum var fakat herkes için geçerli değil. Karşınızdaki erkeği biraz süzeceksiniz. Bence test etmek çok önemli. Önce biraz sözlü olarak samimi davranın tepkiye bakın, sonra temaslı olarak bakın bir de o tepkiye bakın. Ancak sizin içinizde de temas ederken şehvet olmamalı. Siz o durumda olursanız enerji akıyor zaten siz istemeseniz bile. Bu şekilde anlayabilirsiniz.( Temastan kastım dip dibe girmek değil, erkeğin aklı biraz uçkurundadır şöyle söyleyeyim bir espri bişey yaptığında böyle eline koluna felan dokunun ve gözüne bakın eğer hissiyat varsa gözünden anlarsınız. Hemcinslerim linçlemesin bu işin aslı budur.)
Fazla samimiyet göz çıkarabilir jsjjs yanlışlığa yol açar, karşı taraf şehvet ya da aşık olduğunun algısına girebilir. Çünkü olmaz diye bir şey yoktur. Bir merhaba'dan bile yanlış çıkarım yapanlar var, neden olmasın jdjsn
Konuya direk dostum, kardeşim, arkadaşım diyerek girdiğim için onlarda ona göre davranıyor. Karışılıklı saygı önemli bir durum. Samimiyetin ince bir çizgisi var, aşılınca o ortamda bulunmam.
Hepsi bir zincirleme cehalet silsilesidir. Annesi der ki benim oğlum can yakacak baba der ki pipi amcaya kız sen sağ köşede dur hopp bunlar bir buyuyo ülke de kadınlar Allah erkeklerde yaratık. Velhasıl kelam evet kardeşim küçüklüğünden beri toplum sayesinde elimi sseyimize götürünce alkışlandık , sonra yine toplum sebebiyle sen sapiksin sen kadını kullanacaksın diye asagilandik cinsel açlık ve toplum baskısınin Cook ufak bı yan etkisi olarak boş ver samimi davranmayı gozgeze gelsen ahaaaa kanka su kız benden hoşlanıyor diyen insanlar tanıdım. Büyük yan etkilerinide haberlerden okuyoruz. BU YAZIYI OKUYAN AKLİ BASİNDA CAHİL CUHELADAN BİKMİS TUM. KADİN VE ERKEKLERR KACİN BU ULKEDEN KACALİM BU ULKEDEN !!!
Genel olarak öyle olduğunu düşünüyorum fakat herkes için geçerli değil, mesela benim yakın kız arkadaşlarim var flört gibi davrandığımız zamanlar da olur ama hiç yanlış bir düşüncem olmadı flört gibi dediğim şey sevgi dolu hitap şekilleri aramızda bir türlü sakalaşma gibi birsey
Nazlanarak , cilvelenerek söylenen samimi sözler mesela öyle algılatmıyor aynen öyle Bebek sesiyle konuşmalar gibi , kulağına nefesini vererek sırlar paylaşmaya çalışmalar gibi ( Erkekler de kulaklarından tahrik olabilir ) .. Ancak dostça bir samimiyet yanlış anlaşılmamalı..
Esnaflık açısından hareketlerinden hiçbir mana yüklemem, müşteri asılsa bile normal davranırım. Diğer faktörü ele aldığımızda kadınların davranışlarını anlamamak zor değil. Onun için asılan kadın ile asılmayan kadını anlamak zor değil. Kafası karışığı bile ayırt etmek zor değil, yeterki muhabbet etsin 😎
Bu tek taraflı değil bir çok kızında ben platformda ay bana sunu dedi surdaylen baktı söyle yaptı vs diyerek acaba hoşlanıyor mu diye sayısız başlıkda yorum okudum bana göre bu kişinin yokluk çekmesiyle alakalı bu yüzden havadan nem kapar hale geliyor samimiyete gelecek olursak bencede bazı konularda çizgiyi Aşmamak doğru olur bunu bi kenara bırakın bazılarıda kasıtlı yapıp ego kasmanın uğruna karşısında ki insanın duygularıyla oynayacak kadarda kahbeliği esirgemiyor
Bu sitede bu durum çok yaşanıyor. Geçen bir örnekte göstermiştim sana. Biriyle arkadaşsın iyi niyetle konuşuyorsun kafada soru işareti oluyor. Haksızda değiller yanaşan öyle yanaştığından.
Tabii napcam, ah vah nasıl hakkımda bunları söylerler diye dövünemem. :D herkes kendi yediği haltları temizlesin, benim kadar temiz olunca aynı seviyeye gelince muhatap alırım belki :D kendi hayatlarının içine s*çmışlar, tabii ki bizim hayatımız daha çekici gelecek, konuşacaklar, konuşsunlar. Ben eksilmem 😅
Abla anlamadım ben seni ne dediğini? Hani soru aklıma geldi yazdım yani ya başka bir şey değil kalbimde Fikrimden geçti yazdım Nerede buldun diye bir şey yok
Bunu cok yapıyor erkekler kadının doğal bir cilvesi var yapıyor olabilir o anda sanami yapıyor demek lazım. iç çamaşırı desek bunun gibi şeyler mesela rengi ne bedeni ne falan filan yavsamaya yer arıyorlar
Bu karşındaki insanın nasıl algılamak istediği ile akalali bir durum sen ne yaparsan yap nasıl davranırsan davran o istediği gibi algılar. Bir yerde kadının davranışıni anlamak için o kadını çok çok iyi anlamak bilmek tanımak gerekir
gelişmemiş beyinli erkeklerme maalesef öyle. hatta gülen kadın da şehvetli sanıyorlar, uyuyan da kadınları kendi istedikleri şekilde görüp o kılıfları giydirerek yaşamak istiyorlar. aptal zihinleri yok etmenin en önemli yolu adalet ve yargının çalışmasıdır.
Her erkek için öyle anlaşılmaz doğru düzgün kız çevresi olmayan her kızla sevgili olmaya düşünen bir erkeğe karşı bunu yaparsan öyle anlaşılır kız çevresi fazla tanıştığı her kızla arkadaş olmayı isteyen sevgili gözüyle bakmayan birine yaparsan umursamaz
Sana göre etkilendiğin bir erkek anlık olarak seni şehvete düşürebilir fakat hayatın da biri olduğunu anladığın zaman hemen düşüncen değişir ve yapamam dersin bunu senin tanımlaman önemli kendini kandıramazsın onun için her an her yer de bu şehvet seni dehşete düşürebilir onun için olaya çift taraflı bakarız be ayrım yapmamıza gerek kalmaz 🧜♂️🧜♀️
Karşındaki erkeğin fikri neyse zikride o oluyor bazı durumlarda ama ilgi odağını sadece samimi bir konuşma veya davranışa bağlara o erkek normal bir iletişim kurmuştur
samimiyet anlayışı kişiden kişiye değişir, çevresel faktörlerden etkilenerek iklim değişikliği sorunlarını görmezden gelip arkadaşlık alışkanlıklarına devam edenlerin samimiyetle derdi olmaz bir defa.
Kadınların samimi ve sıcak davranışlarını "iş atıyor" diye algılamak gibi bir huyum yok çok şükür. Böyle algılayıp, yanılıp baltayı taşa vurmak da mümkün.
Bir metre öteden geçin dedim dün yine bir kaçına. 😃 Arkadaş masamıza oturackalar neredeyse. Bir doğum günü kutlayamadık doğru düzgün. Tümden samimiyeti sevmem. Sadece bir olsun onun samimiyeti yeter. Yoksa her öyle yaklaşanı ben bile tersliyorum.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Aynen samimi davranış, bir biz sevişmeyi istiyoruz zaten.