Kadınlar anal yapmak istemese bile erkekler niye zorlar anal yapmak için?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılİlgi çekici merak olabilir. Zorlamak yanlıştır teklif edilir istekte bulunulabilir fakat zorlama olmamalı.
Hijyen konusu ben bu şekilde bakıyorum. Erkeklerde idrar yaptığı kısımla ilişkiye giriyor hijyene gireceksek erkek bunu da kullanmaması gerekli. Kızlarında idrar yaptığı bölüme malum olayla ilişki gerçekleşiyorsa hijyen olarak hepimiz öhhhh dememiz lazım. Oral filanda yapılıyor o bölümlere hijyen bunda da geçerli olmalı.
İlişkim olmamış olmasına rağmen okuyarak bile bilgi edinebiliyoruz bu konulardan temizlik yapılırsa her iki taraf için bence hiç bir hijyen sorunu yaşanmaz.
Erkeğin anal istemesi o kadını sevmiyor anlamına gelmemeli. Sevgiyle ilgisi yok erkeğin fantezi beklentisidir. Bunu da zorlayarak değil uygun dille söylerse alacağı cevap ya evet ya hayır olur. Hayır olsa bile bu erkeğin sevgisinden bir eksilme olmaz. Sadece fantezi olarak öyle isteği vardır. Yorumlara baktığımda transla girsin, i. nelik vardır düşüncelerini yanlış buluyorum. Erkeğin öyle fantezisi olması erkeği kötü yapmamalı. Medenice konuşulur sonuçta kimse istemediği bir şeyi yapmak zorunda değildir. Erkeğe hakaret etmek aşağılamak ve sevgisinden şüphe duymak yerine uygun bir dille anal istemediği belirtilirse sorun olmayacaktır. Erkeğin kadından böyle bir isteği olması kadına hakaret değildir aşağılama düşüncesi yoktur sadece erkeğin fantezisi vardır bunu yaşamak istiyordur kişiye hakaret ya da sevmeme durumu yoktur. Uygun dille hayır denilirse erkek en fazla bunu içine atar geçer herhangi bir trip, kızma durumu olmaz.
Bu sözlerim oral, vajinal veya tüm fanteziler için geçerlidir. Teklif edilir kabul edilir ya da edilmez. Kabul edilmese bile uygun dille ifade edilip karşımızdakini kırmamak gerekir.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 587 cevap paylaştı. Günlük hayatta şöyle açıklayım. İki araba arasına park etmek erkeklerin ustalık işidir. Hele o iki araç arası dar ise ve arabasını soktuktan sonra ön ve arka tamponda 4 parmak yer bıraktıysa, o erkeğin keyfine diyecek yoktur. Günlük hayat pratiğiyle açıklamak istedim durumu. Çünkü erkekler dar yerlere bayılır 🤪🤪
00 Yorumla
Küçük penisli olduğu içindir ya da vajinadayken kadın boşaldıgı zaman penis boşta kalıyorsa penis vajinadan küçükse ondandır dar delik arıyor dar delik zevk verir ondan ön büyük gelmiştir bende tersi öncüyüm ben hep anal kız istese de olmuyor
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
44Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılDar deliğe girme arzusundandır.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgördüğü her deliğe koyma isteği
bkz. popo
bkz. ağız
bence kimse sevdiği kadından bunları beklememeli.414 Yorumla- +1 yıl
Oral oky anal. igrec ya
- +1 yıl
Sevgi ile alakası nedir?
Cevap sahibi+1 yıl@sdAnanas17 şahsi görüş takılmanıza gerek yok nişanlımla ben böyle düşünüyorum siz farklı düşünürsünüz sizin bileceğiniz iş.
- +1 yıl
Anal ben de karşıyım da... Yine de sevgi ile alakalı olduğunu düşünmüyorum
Cevap sahibi+1 yıl@sdAnanas17 dediğim gibi herkesin cinsellikte istekleri farklı ben orala karşı değilim o da karşı değil ama bana yaptırmaz kendisi yapar.
- +1 yıl
Sen de yapmak istemiyorsun demek ki ona. Belki yapmanı istiyor ama söyleyemiyor. Biraz bencillik değil mi seninki?
Cevap sahibi+1 yıl@sdAnanas17 hayır öyle değil ben teklif ettim yaparım da. 11 yıllık bir ilişki birbirimizin en yakın arkadaşıyız sence istese söylemez mi? her şeyimiz birken. o kendisi bana gelip böyle bir şey istemediğini söyledi ve ben saygı duyuyorum.
- +1 yıl
Sen bir defa dene bakalım önce istiyor mu istemiyor mu? Erkekler ister genellikle ve çok zevk alır. Düzenli bir ilişkiniz var anlaşılan. Seven bunu yapmaz şunu yapmaz çok da mantıklı değil. Zevk işi sonuçta. Her şey yapılabilir.
Cevap sahibi+1 yıl@sdAnanas17 işte diyorum ya ben kendi yorumumu yaptım öznel bir konu herkes aynı şeyi düşünmek zorunda değil. deneyip denemediğimi de iki sözümden anlayamazsınız.
- +1 yıl
Peki öyle olsun bakalım. Mutluluklar diliyorum size. İkiniz de yeterince tatmin oluyor musunuz?
Cevap sahibi+1 yıl@sdAnanas17 oluyoruz. daha çok duygusal bir ilişkimiz var. benim için en iyisi o.
- +1 yıl
Anladım. Daha detaya girmeden burada bırakalım o zaman sen gizlisin ben açık 😂
Cevap sahibi+1 yıl@sdAnanas17 yok sorun değil özel sormak istediğiniz bir şey varsa yazabilirim.
- +1 yıl
Olur, teşekkür ederim. :)
+1 yılAnal bilinmeyen birşeydir. Erkekler kalçaları sever. Ayrıca her yerine sahip olmak ister partnerinin.
00 Yorumla
+1 yılAnal istemek nedir ya kız ağlatmak iyi bişeymiş gibi en güzeli normal olması hwm daha sehvetli zevkli
00 YorumlaBok yolunu merak ettikleri için genelde toplum olarak çok zevk verdiği söyleniyor ama bildiğin bok yolu işte birde acı çektirince hoşlarına gidiyor!
00 YorumlaZorla anal olmaz. Kadında istemeli. Analın amacı kalçalar ve deliğin çok dar olmasıdır. Erkeğe fazla haz veriyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 733 cevap paylaştı.
+1 yılÖnemli olan keyif almak olduğu için, öyle yapanlar da bencilce düşünüp sadece kendi keyfini düşündüğü için
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBen hem normal hemde pegging olarak keyf aldığım için yapmayı seviyorum
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılben yapmayı da bana yapılmasını da çok seviyorum bu yüzden anal benim için bambaşka
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBen bir defa yaptım kafasını sokamadim kafası acıdı bıraktım yapmam daha
00 Yorumla ahh zorla becerilem mi? ama kadınların böyle fantezileri de var diye biliyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBir erkek olarak bunu bende anlamıyorum. Benim hoşuma gitmiyor. Vajina varken neden anal?
00 Yorumla Dar ve penisi sıkı kavradiği için yüksek haz veriyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsapık oldukları için kadınlarıniza arkadan yaklasmayın diye emredilmistir islam dinind haramdır yapan dinden çıkar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 659 cevap paylaştı.
+1 yılneden isterler çünkü meraktan :) ben giderdim merakımı ama bu kadar temiz popoyu daha bulabileceğimi sanmıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDar oluyor penisi daha çok sarıyor sıkıyor içinde ondan herhalde 😒
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 986 cevap paylaştı. Merak her kadın yapmadığı için az olan şeyin talibi çok olur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Fazla mastürbasyon yapmaktan, ben partnerimin istemediği birşeyi yapmam zaten…
00 Yorumla
+1 yılBen zorlamam her kadın o zevki tatmalı bence 😊 ama işi bilen erkeğe yaptırmalı
00 Yorumla
+1 yılDar olduğu için sanırım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kişiden kişiye değişir bu istek
00 YorumlaGiris açısı cok guzel ama anal hazırlık ister
00 YorumlaDaha kuru olduğu için
00 YorumlaDarlık hissi ve yasak elma.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hiç istemem ööğğğğ. Hak yolu varken...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılB0k kokusu seviyorlar herhalde :D
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 874 cevap paylaştı.
+1 yılanal a meraklı olan erkeklerde biraz i. nelik var
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yıldaha küçük bir delik sonuçta.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılher boka burnunu sokmakla ilgili galiba :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDar çünkü çok zevk veiriyo
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİğrenç bence erkekler diye genelleme
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmeraktan
54 Yorumla- +1 yıl
Kendilerinde denesinler ozman
Cevap sahibi+1 yılo da var zaten neden transa gidiyorlar
- +1 yıl
Keşke bizde olsa biz teklif etsek
- +1 yıl
Yooo zevk veriyor merakım yok
Gizli Üye(25-29)+1 yılpis ya bence iğrenç , ben olsam kesinlikle yapmam
00 Yorumla
+1 yılAksine asla yapmadım asla da yapmam
00 Yorumla
+1 yılÇünkü anal dardır daha da zevk verir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılşahsen istemem isteyende ne bilim dğeer vermez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇünkü dar çok zevk veriyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılDar oldugu icin
00 Yorumla Dar diye zevk alıyorlar sanırım sennyapıyor musum
00 Yorumla
+1 yılkukunuz geniş!
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenın canınıı acıtmak ıcın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDar ve sıkı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Hamilelik riski yok.
00 Yorumla
+1 yılBen istemem
00 Yorumlayasak olan tatlıdır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBakire olduğu için
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım