AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
102Cevap
El kadar değil bi kere 18 cm
sorun bu mu simdi 🙄
Hakaret sayılır
alinacak baska bisey bul
Zor bu ülkede kadın olmak
Cidden ya adamla edebiyattan konusuykruz konusmanın ortasında bana bakire misin diyo ne alaka ln
gercekten sacmalik esim asker diyorum zor oluyodur seks yaomadan nasil duruyorsun mastürbasyon yapiyor musun bulusalim mi rahatlariz sakin ol kasma sadece sohbet biktim artik
Mzmznnxnx
Bakire misin değil asıl sorması gereken soru: bu arada anal hakkında ne düşünüyorsun?
Bencede hep düşünceleri aynı Hep bı kudurikluk var yani niye böyle ki
bir kaç kızla yazıştım. ilk mesaj atanda onlardı. hiç biriyle seks muhabbeti yapmadık. demek ki sende problem var.
Sevginin gücü pek bilinmiyor bee
Duygularımın tercümanı oldun resmen
Sen bide konuşan kadınları görsen ah ah
Adimiz çıktı adımız
Düşünmeden bana yazabilirsin🙂
Ayıptır yazıktır günahdır
nedennn leynnn...
soruyorum iste neden
Abazayız sanki
valla bilmiyom artik ben demiyom kendiniz soyluyonuz
Söyledik gerçek bu
Ha bu arada kızlar da fena değil bu konularda Ona da bir yorum senden alalım
o kizlardan degilim ben maalesef olanlari da kiniyorum
Ama böyle de bir gerçek var bırakalım insanlar dilediği gibi yaşasın
sen öyle erkeklere yazarsan öyle erkeklerde sana öyle cevap veriri.
lan ben yazmiyom yazmiyom onlarbyaziyor bazilari selam nasilsin naptin dannsonra bazilari direk link atiyor
Hep öyle olur
bi de sey versiyonu var, Instagram var mı 🤢
aklı kıt insan çok memlekette
bu durum kadınlarda da var!!
ya ben kadinlar sutten cikmis ak kasik lar demiyorum maalesef ki var aramizda uc bes belki daha fazla ama durup dururken normal konusan kadina bari yaomasinlar istiyorum
o konuda evet haklısın... erkek milletinin hatası bu her kadın ile yatabileceklerini sanlamalarını evet belkide yatabilr ama yolu bu kanka degil
cok sukur gercekten artik sitede normal insanlar kalmadi diye dusunmeye baslamistim
zaten şu bi gercek bir kadın isterse o erkegi kendine yaklaştırır da yatar da sevişirde biz erkekler cidden bi halt sanıyoruz kendimizi:) herseyi kadın istedigi iiçn olur
agzin bal yesin ne guzel dedin eger kadin isterse zaten muhakkak bunu belli eder ama yok ben istemiyorum dedigim halde zorluyolar
dedimya barrzo onlar:) gece olunca eline alıp dolaşan tipler ergen yani.. ben cok takmıyorum öylelerini
ben takiyorum valla gicik oluyorum hatta bugun birini azarladim sohbet etmeyr calisiyo hic kotu laf da etmedi biraz vakit ayirsan sohbet ederiz falan itin gtune soktum cocugu sonra cocuk efendi cikti ama bu sefer ben kizdim diye atar yapti cocuk mu adam mi onuda bilemedim de bakmadim yasina
cogu insan kabahati siteye atıyor ya da sosyal medya platformlarınıda... buraların sucu yok suc bizlerde:) o kadar cok basit kadın olunca her erkek de her kadını öyle sanıyor
allah gudurmus hemcinslerimi de kahretsin onlar yuzunden oluyo hep zaten
ön yargı aşırı var... gecmiş olsun sana da:)
saol
hepimizin sesi oldun
ah bacılarım ne yasiyoz biz boyle 🤦♀️🤷♀️
Normal olanlar da var
Buradan tanıştığın insanlardan ne bekliyorsun ki?
Biraz toplumun seks konuşmamaya ihtiyacı var
Aç olan konuyu ora getirir.
Seks sohbet daha zevkli olduğu için
Karşındakine fırsat verme
Erkek değilsin anlayamazsın
hiç bir fikrim yok ya
çok basit konuştuğun kişiler sapık o yüzden
Kadınların derdi de para
maalesef muhabbetin devamı hep sekse kayıyor
Çünkü karşında bayan olursa ısınıyor
Adam dersen buyur. Hem dert ortağı olursun
Bende diyomki buyur
isterim de kimse yok ama
Konusma kimseyle bacim
Çıkarcılik
seçtiğin konuyu konuşuruz :) ne seçersen
Yanlış erkeğe seçersen ora gelir tabi
Kadınlara fazla değer vermemek gerek.
ne sebeple ne zararimiz var kime ne yapmisiz kimin anasina kufur etmis kimin kocasini elinden almisiz kimin altindan topladin beni mesela herkesi gectim beni sen neden kendi acilarinin cezasini butun kadinlara cektirmeye calisiuosun ki mecbur muyuz biz bunu yasamaya kadjnlara deger vermemek gerek neden o sen kimsin allah misin allah cenneti annelerin ayak altina sermisken sen kimsin peygamber misin kadinlar size allahin emanetidir kiymetli gorun iyi bakin emenet e ihanet edilmez derken sen kimsin
Hep gelmez o işte bı gariplik var
ya heo geliyo hep hep ya sohbete baslamaya bile gdrek kalmiyo bazen bugun biri agzima isemeni istiyorum yazmis once seviselim sonra agzima ise diyo dangalak
Sen nasıl sapıklara konusuyon öyle normal insanlarla konuşmayı dene
buna konusmadim direk boyle girmis mevzuya bitmiyolar
Toplumsal ket ler bazılarıni daha doğrusu zayıf pasivize olmuş kisilikleei böyle oetamlardakiskirtir bu örneklerden yola çıkarsan yanilirsin seks hayatın bı parcasi lakin bu herkesle değil özel ilişkilerde olan bir durum normal sohbet ortamında elbette bel altı şakalar olabilir seviyeye göre ama konu seks sohbetine dönmez donuyorsa orada bı sorun vardır
yemin ediyorum o kadar normal konusuyorum ki anlatamam tek sikinti esim askerde demem ama bende kucuk cocugum oldugu icin ancak geceleri giriyorum esim evde desem seks yapmiyomusunux araniz bozuk diyolar ya da kavgalimisin hmm ne zamandir kussunuz csnin seks de mi istemiyor diyolar asker diyorum zor olmuyor mu boyle nasil duruyorsun sen diyolar yahu ozel hayatimi herkesle paylasmak zorunda degilim ki esim asker dedikden sonra bozulmasa muhabbet bu sefer sey diyolar seks de nasilsin neyi seversin konusuyoruz ya rahat ol kasma bu kadar falan hep boyle
Pek kaliteli kişilerle karşılaşmamışsin bu anlattigin senaryoda seks sohbeti çıkmaz
bahtimi seveyim ki oek normali bulmuyor
İllaki bulursun kafa dengi sohbet edecek birilerini sadece Zaman alir
bakalim umudumu geri getirdiniz valla varmis bi kac kisi hala sukur ki
Bol sans
Seksten kaçamazsın 😏
Hayatta ucu seks e değmeyen bisey var mi
Haklısın seks seks başka bişey bildikleri yok
aynen yaaaa 🙄🙄🙄
İzlemeseks
Hakikaten neden? 🥺
neden siz kızların ki grlmiyor
Etmek istemiyorum çünkü
yokluktan
peki banane onlarin yoklugundan bana sarmasınlar yav
öyle bir şey yok..
ben gtumden uyduruyom yani
genelleme yapmışsın bende onun için dedim.. uydruyorsunuz demedim..
genelleme diye bisey yok kardesim sinirden elim ayagim titriyo biktim anca bu kadar doke bildim yaziya ondan
Yorumsuzum
neden
Detayında haklı olduğun noktalarda var haksız olduğunda
girelim detaya buyrun
takip ettim
mesaj atin
Genelleme yapmayin
genelleme yaptiriyorlar surada en az bin kisiyle konustum hesap eski 1000 de bir bile normal olmadi ya
Bilemem ben kimseye ne yazarim ne ederim bana yazan oluyor dertleşmek için veya iliski hakkında bilgi vs.. biraz konuşup kapatıyoruz bu 3 5 çakal uğruna kimseyle kıyas olmak istemiyorum vardır benim gibi erkeklerde sadece ben değil iyi geceler...
ya varsada bana hic denk gelmedi gercekten artik seks den sogudum igrendim bildigin obje gibiyiz ya
Abaza ve sapkın kişiler uckur dusunen sadece cinsellik varmış gibi dünyada davranan insanlar ne bekliyorsun var yani çok sayıda böyle kisiler
o yuzden biktim hayir bu kisilerin karisina biri yan gozle baksa mangalda koz birakmazlar anasina bacisina hele kiz istemeye geliyolar dese bile erkeklesirler lan pusd ozaman sen niye yapiyon niye dimi
Allah yardım etsin size ne diyim
amin tesekkurler
Sana denk gelenler öyle...
Çünkü bu adamların beyinleri bacak aralarında
Sız denk gelmıyosunuz demekkı
Bilmiyomki. Yaa degişik bnim aklım hep onda
Hem sohbet hemde sexting guzeldir ikisinide dene
Genelleme yapmasak
afrikaya hoş geldin.
Nolub? Kimse nese yazıb?
yoxdu bise deyirem ki erkeklerin hamı gurub
Sen Azeri degil misin