Nedir bu vaziyet cidden anlamıyorum. Sıkıcı olmaya başladı. Hiç mi yapacak biri yok yani? Tuhaf
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılsadece konuşmak ise haklısın konuşma dışına çıkmak ama seks hem hayvanlarda hem de insanlarda normal bi olay. dolayısıyla bu beklentilerle ava çıkanlara da niyetlerini gizlemiyorlarsa kızmaya gerek yok. ya bunu kabul edersin ya da reddeder engellersin olur biter
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılİşte bunlar hep Dijital Çağ 'ın zararları...
Girdiğimiz internet ve sosyal medya ortamları, seyrettiğimiz dizi-filmler derken her yerde artık sx çağrışımı yapan ve insanların hormonunu harekete geçiren görüntüler/mesajlar var. Bugün 15 yaşına girmiş bazı kız çocukları bile sosyal medya ortamlarında sxting yapma ihtiyacı duyabiliyor. Burada onun bir sorunu yok, hormonlarını harekete geçiren DÜZENDE sorun var. Resme biraz geniş açıdan bakarsak...00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Türkiye cinsel açlığın zirvesidir diye boşa demiyorlar. Günümüzdeki "ilişkiden" anlaşılan cinsellik olduğu için o tarz isteklerle karşılaşmanız doğal. Bazılarına göre bir kız "selam" yazarsa kesin aşık, bir kız bir erkekle konuşuyorsa "kesin verir" anlayışı var.
00 Yorumla
üzücü bir şekilde buradaki çoğu kişinin kullanım amacı bu.. bunlar yüzünden sadece zaman geçirmek isteyen kişilerde arada kaynıyor.. neyse yapacağınız tek şey engellemek..
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
142Cevap
+1 yılAbi senden de sexting istenmez ya. Nasıl bir yokluk jdjekekej neyse şakasını bırakırsak buradaki çoğu erkeğin amacı o. Amacı o olmayan erkeklerin de dolaylı yoldan amacı o dur. Sadece kıvama getirmeniz lazım
226 Yorumla- +1 yıl
Komik olduğunu sanan bir mal
- +1 yıl
Keşke herkes böyle kendini bilse 🤲
- +1 yıl
Çok şanslıymışım. Keşke herkes böyle Allahın şanslı kulu olsa. Eig köpeee de olmasak iyidi bea
- +1 yıl
Nude at aşko sen. Onu bıraktım djjejejejejejehjehsjskdkdhdj
- +1 yıl
(bkrz dolaylı yoldan cinsellik örnek vol26272u72)
- +1 yıl
Popoma atarsan sıkıntı yok
- +1 yıl
Böyle çat çat iyi tokatlardın he djdhjdkdhfj
- +1 yıl
Popomdan sonra oraya geçebilirsin sıkıntı yok. Arada sağ ve sol kroşe falan da at. Kırbacını yanında getir fkjfkfjfjfj
- +1 yıl
Ondan sonra zurnanın zort dediği yer başlıyor
- +1 yıl
Örnek vermek için dedim zaten. Demek ki seksepaliten yüksek. Seni alan erkek baya şanslı 😉
- +1 yıl
Tabii ki djjdkdkejdj ama istersen gerçek olabilir. Al kırbacını gel 🙋♂️😉
- +1 yıl
Baş üstüne.
Ya haklısın rshatsız edici geliyor fikirlere saygı duyarım ama emin ol iki cinste de aynı sorun var hepsi demiyorum ama olan var olmayan var belki senin şansına öyleleri seni bulmustur ama hepsi böyle degildir emin ol ve insan gibi de konuşucağın insanlar var emin ol
10 Yorumla
+1 yılDuzgun secemiyosun demek ki benle konusursan seksing mi ne bohumsa iste ondan konusmam beni taniyanlar bilir xd
111 Yorumla- +1 yıl
Önemli olan insanın ici profile ne bakiyorsun ne zaman yorumlarimda absurt bir sey gordun genelde dalga uzerine yorum yaparım ciddi sorulara da ciddi cevap veririm
- +1 yıl
Burada mesajla konustugum 2 3 kisi var hic birine bir sarkintilik sapiklik yapmadım bu gune kadar yapmam da. Herkesin esi dostu ablasi anasi var o kadar dusmedik benim zevklerim fotodaki zevkler isteyen olursa mesaj atar konusur istemryen birini neden zorlayayim boyle seyler icin
- +1 yıl
Dalga geciyor olabilirim soz veremem fakat abazan gibi konusmam genelde niye konusayim
- +1 yıl
Adam ol xd
- +1 yıl
Adamlik cinseyetle alakali degil matmazel herkes adam olamaz
- +1 yıl
Sapıklarla bol şans size ben uyucam sabah iş var maalesef maasli koleyiz sonucta
Engelle bacım muhatap olma bu özürlü kesim bak benimde mesaj kutum açık mesela neler geliyor umurumda değil Benim mesaj butonu açık diye de kimse beni rahatsız edemez 2. Mesajı attığı an engeli basıyorum
20 YorumlaErkeklerin canım işte. Beyinleri oraya kadar çalışıyor
25 Yorumla- +1 yıl
E beyin işte bak nasıl varlığı yokluğu belli oluyo dimi böyle çarpılırsın işte
- +1 yıl
Özelden konuşalım esprili bi kıza benziyosun 😎
+1 yılNormal konuşmak istediğini belirttiğin halde yine sexting ısrarı devam ediyorsa , o kişinin normal iletişim kapasitesi yok demektir zaten. Aynı zamanda karşısındaki insana , insanca değer verme kavramındanda uzaktır.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yıltanıştıgın mecra onemlı.
burada kımse arkadas ya da sosyal olguyu konusacak kımse aramaz hayatına +1 fazla kısı katmak ıstemez bunu sende bıldıgıne gore sende siyasi forumlara degılde buraya uye ısen neden bununla ılgılı bır post acma ihtıyacı gordun kı?00 Yorumla
+1 yılSexting ne be. Hiç sevmem. Hea ciddi ilişkide illa bazı şeyler merak edilir ama yok efendim “seni şöyle yaparım böyle yapacam sen şunu ağzından çıkarma ben de ayağımı sokayım” tarzı şeyler ıı bana göre değil.
10 Yorumla
+1 yılBen gizliden en yakınım ile dahi yaptım yazışarak tabiki benim olduğumu bilmeden
11 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 460 cevap paylaştı.
+1 yılDoğrudur onlar yazıyorsa %60'ı sexting için yazıyordur zaten.
16 Yorumla- +1 yıl
Ne dedim de facepalm yapıyorsunuz?
- +1 yıl
Sorunun cevabı normal konuşacak insanlar var. %60'ı bu yüzden verdim zaten %40'ı normal çıkabilir mesela.
- +1 yıl
Olabilir maalesef pembe olmanın dezavantajları. İyi niyetli insanlar olduğunu bildiğim için oranı yüksek tuttum.
Cinsel Yaşam konusunda 358 cevap paylaştı. valla benim yazdıklarımda bana cevap vermiyor demek ki her şey insan aramakta olmuyor muş
15 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
s +1 yılBir de 2 dk konuşuyorsun tak "bakire misin"
Nikahına alacaksın sanki düdük, sanane yani51 Yorumla Sana katılıyorum. Ne yazıkki çoğunluk bunun için kullanıyormuş bu siteyi 🤷♀️ Böyle şahıslar olmasa güzel yer aslında ama işte 😒
32 Yorumla- +1 yıl
katılıyorum.
- +1 yıl
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet ilginç. Burdan daha çok erkek için bir dost, bir sevgili daha ileri evlenmelik kız gibi gözüktüğün için bu gibi şeylere yeltenmeleri tuhaf.
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKızlarımıza bak ne kadar masum maaşallah. Yorumları okuyunca sütten çıkma ak kaşıklar. Feyk hesaplardan geceleri ben nasılım soran, meme atan, bacak atan davet eden sanki biz. Bu sitedeki tüm kızların bunlara fenomenler moderatörler bile dahil sahte xper 1-2 hesapları var veya tek gecelik açıp o işi yapıp siliyorlar. Kimse kimseyi kandırmasın.
Fenomen kız mesaj yazıyorum 2 gün sonra biraz naptım diyor neler görsü bu gözler. Erkekler abaza değil. Kızlar abaza net. Kimse kandırmasın birbirini. Erkekleri bu hale getiren kızlar zaten.013 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNaptımı sistem değiştirmiş a z d ım diyor.
Cevap sahibi+1 yılTam da bu.
Cevap sahibi+1 yılShhhhh. Aramızda.
Cevap sahibi+1 yılBir şey soracağım. Birini seviyorsun ama uzaksın. Deliler gibi de istiyorsun onu. Onunla yapmaz mıydın?
Cevap sahibi+1 yılEvet ama mesela 5 ayda bir buluşabiliyorsunuz. Sabreder miydin yoksa azınca ister miydin onla uzaktan da olsa bir şeyler yapmak.
Cevap sahibi+1 yılAnladım saygı duyarım ama yapanlarda var sevdikleri ve ters görmedikleri için. Abazalık ayrı bir şey
- +1 yıl
Kral kız haklı ama sen de haklısın bir yerde hatalı olduğunuz yer su iki cins de insan isteyebilir ya da istemez evet yalan yok bazı kızlar var öyle ama sunu diyemeyiz erkekler abaza degil cok yanlış çünkü abazayız en basiti çevremizdeki olaylardan belli oluyor kız haklı özgür görüşü istemeyebilir güvenmiyordur hoslanmıyordur seks konusması yapmaktan ama bazılarıda tam tersidir sürekli bu konuyu açan kızlar da var ikiniz de yaptığınız en baştaki hata ili tarafında insan olduğunu unutmak sadece cins farkımız olması bu yüzden hicbir cinse laf etmeyin iki cinste olan da var olmayan da
Gizli Üye(30-35)+1 yılSexting nedir ben burada öğrendim. Sevdiğim kızla bile öyle konuşmadık. Sadece isteklerimizi söylerdik, o derine in derdi burada. Şimdi derincelere kadar gidiyorum. Beni bozan varsa burası, ne güzel p*rno izleyip geçerdim. Bu sene toplasan 2 kere yaptım.
00 Yorumlaİnsan kendisinin de annesi kardeşi ablası olduğunu nasıl unutur? Birisi onlara böyle teklif etse nasıl tepki gösterir?
40 Yorumla
+1 yılDenk gelmemiş olman çok tujaf az kisiyiz ama yani hiçmi denk gelmedi normal biri hem normal konusmadan nasıl olurda level atlamaya çalışıyorlar çokmu cana yakinsın bazen o karsı tarafta yanlıs anlasılır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılhep öyle şey isteyenlerle tanışmanız tesadüf olamaz
17 Yorumla- +1 yıl
e hayat tecrübesi olamaz mı :)
- +1 yıl
resimlerine bakarak tanışma konuşma oluyorsa o tip şeyleri yapmaları normal
- +1 yıl
onlar için resim önemli bile değil pembeli ol yeterki. ama sen yanlış kişiler nasıl neye göre seciyorsun
- +1 yıl
kimseye öyle bi teklif etmiyoruz ama kıymet bilen yokki :D
Burada öyle tipler çoğunlukta yapacak bişey yok engel tuşunu kullanmanızı tavsiye ediyorum
10 Yorumla
+1 yılÇok takılma , baktın sohbet başta yere kayıyor. Muhabbeti kes sende 👌
10 Yorumla
+1 yıl
10 YorumlaBen yabancılarla konuşuyorum valla ama hiç sapıklık ettiğimi veya yazdığımı bilmem yani yapmam.
10 Yorumla
+1 yılvardır size denk gelmemiştir
belkide tanışmak istedikleriniz de bir sorun vardır
bilemeyeceğim10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çok kötü bir genelleme yapmışsın. Kurunun yanında yaşta yanmış.
Bir erkek olarak hiçbir kadından böyle bir teklifte bulunmadım ama bizide yakmışsın.00 YorumlaMaalesef öyle kızların beyni a. minda calisiyor erkeklerinki penisinde çalışıyor artık normal konusacak insan yok ee millet bozuldu artık bir de bunu normal olarak karşılıyorlar işte
00 YorumlaSexting nedir ya.. El ete değmedikten sonra ne anlamı var anlamıyorum..
Ayrıca düzgün kişilere denk gelmemişsiniz.. Çevrenizi veya arkadaşlarınızı değiştirin bence..00 Yorumla
+1 yılHaklısın. Sexting derdine güzelim sohbetlerin fırsatını kaçırıyorlar.
30 Yorumla
+1 yılburada çok zor çoğunun aklı fikri uçkurunda adam akıllı insan çok az
21 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 847 cevap paylaştı. İnsanlar carediz aklı fikri uckurda benim için önemi yok sexting herseyin yolu yordamı var vakti saati vardır karsıdaki istemezse zorlayamazsın
00 Yorumlaİyi akşamlar bende normal bir şekilde sohbet etmek istiyorum ama kimse cevap vermiyor ne yapcam bilmiyorum
00 YorumlaSosyal medyayı kast ediyorsan normaldir. Erkeklerin %99 nun abaza olduğunu düşünürsek aklı hep oraya kayıyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBazı anormal baynlar öyle istediği ıcin bazı erkeklerde her bayanı aynı bilip hemen konuya oyle dalıyor
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 448 cevap paylaştı.
+1 yılinsan gibi konuşcak olan kişi zaten seninle diyaloğa girmek için ortada hiçbir sebep yokken arkadaş olarak eklemez
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yıl
aç bırakanlar utansın :D
00 Yorumla
+1 yılSen zor insanlarla takılıyorsun. Ben senin yerinde olsam kaliteli insanı kazancına göre değil yüreğine göre seçerim. Insanlar kudurdu.
00 Yorumla
+1 yılAbla hatayı kendinde ara birazda. O imkanı vermesen kimse ileri gidemez bence. Ha densizler var onlar ayrı.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılilk konuda çk haklısın.
Hiç mi yapacak biri yok yani? konusunda ise cevabım; evet yok :)10 Yorumla Bende hanki kizla tanistimsa burada istiyor bıktım akli basinda adam akıllı tanışıp duzgun sohbet muhabbet dünya görüşü olan sanattan bilimden teknolojiden konuşan yok herkesin yani kiz erkek akli seyinde
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen evliyim adam gibiyim saygılı sohbet ederiz olur dersen
10 Yorumla
+1 yılİnsanlar deli
kimseyle doğru düzgün seviyeli konusamazsın ki çok nadir şans eseri bulursun10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 472 cevap paylaştı. Yooo normalden kac defa konuştum ben kac kere. nasil yaklasirsan o sekilde konusmalar olur yani.
00 Yorumla
+1 yılİnsan gibi konuşmak için özelden hiç kimseyle konuşmamak gerek demek ki 😂😂
00 YorumlaKız haklı ve buna itiraz edemiyoruz kötü durum bizim için
00 YorumlaBen asla istemem
O ne öyle kuru kuru
Foto resim görüntülü
Kflf00 Yorumla
+1 yılTanıştığın kişiler bu siteden ise eğer çoğunluğunun öyle olması normal
00 Yorumlaİnternet üzerinden yürüyen muhabbetler genellikle o yönde oluyor. Hele ki kızlarsoruyordan.
00 Yorumla
+1 yılAbaza cok genelleme yapmamak lazım her erkek oyle degil
00 Yorumla
+1 yılAynen ya herkesin işi gücü seç olmuş neyse bana mı geçsex
00 YorumlaVar var da maalesef siz de hep öylelerinin peşine düşüyorsunuz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 562 cevap paylaştı.
+1 yılSexting herkesle yapılacak bir şey değil. Herkesle bunu konuşandan da hayır gelmez zaten...
00 Yorumla
+1 yılSen ne bekliyorsun akşam haberlerini konuşmasını mı
01 Yorumla- +1 yıl
😁😂😂😂
+1 yılKiminle konuşacağını bilmezsen ting ting ister tabi😀
00 Yorumla
+1 yılInsan gibi de konuşuruz da
Sevgili filansak
Niye seksting de olmasın00 Yorumla
+1 yılBöyle Çakal, Pic Erkekleri Siz Tercih Ediyorsunuz. Bizim Gibi Efendi, Dürüst, Merhamet Dolu, Anlayışlı, Namuslu, Şerefli, İyi İnsanlarıda Reddedersiniz.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yıl00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 550 cevap paylaştı. sexting ne alaka, gerçeğine ulaşmak için alıştırma amaçlı mı acaba
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 340 cevap paylaştı. Herkes ekmeğinin peşinde be abla
90 YorumlaAslında sexting yapıp rahatladıktan sonra muhabbetimiz çok tatlı olabiliyor ama önce vücuttaki zehri akıtmak lazım
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO p*clerin yüzünden hiçbir kız benimle konuşmuyor, hiçbirine sexting teklif etmediğim halde. Keşke konuşsalardı..
00 Yorumla- Devamını Gör (103)
Devamını Gör(148)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Kiminle tanışsam hep bir sexting istiyor. İnsan gibi konuşamayacak mıyız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler