Numarasini dahi vermiyor ama her aksam c2 uzerinden goruntulu arayip sohbet ediyor sexting yapiyor. Bende dun yazdim numaram bu ulasmak isteyen ulasir diye. Sonra hesabi sildim dunden beri ulasmaya calismadi bile.
konuyu bulusmaya cektigimde hep sonra bulusuruz ve guvenmem lazim vs diyordu
Güncellemeler
1 yıl
Guncel
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kıza bağlandın mı noldu
Sen reelde de aynı şeyleri mi yaşamak istiyorsun? Belki kız ondan ulaşmak istemiyordur.
Evet reelde de cinsellik yasamak istiyordum. Bu bana bir keresinde o platformdan gun boyu yazmadi bende bana yazan kizlari hatta o platformdan birlikte oldugum kizlarin ayni yatakta cekilmis fotosunu buna attim. Bu ilk basta çok kötüsün falan desede sonradan daha da baglandi ve her gece aramaya basladi ben hatta istesem senden daha guzelleride yaziyor ben yinede seni sectim dedim. Buna baya morali bozuldu her goruntulu konusmamizda buna icerledigini bekleseydim guya 1 hafta sonra numarasini verecegini diyordu. Bende ilk günden numarasıni verenler oldugunu soyledim buna hatta bulusanlar oldugunu soyledim. Tam anlamiyla begenen birisinin bahanesi olmaz diyordum. Bence oyle yani. Sonra dun aksam numarami tekrar yazdim ve hesabi sildim. Bana ulasmak isteyen numaramdan yazar diye yazmadi. 1 haftadir konusuyorduk her allahin gunude numarami atıyordum yazmıyordu. Sence yazmazmi?
Valla kızın kafasıyla düşünüyorum da
Ben olsam yazmazdım. Sen kızın gözünde o hatanda düşmüşsün bile. Kızlar unutmuş gibi yapar ama asla unutmaz o hareketi. Bence umudunu kes. Dediğin gibi sana yazan bi sürü kız varmış işte daha ne istiyorsun?
O farkliydi benim boyum 192 o da 178 idi ve cidden guzeldi. Ben askerim isim gucum var o da ogretmendi yas farkida cok yoktu. Kafa dengiydi ve 1 saat muhabbet ederdik goruntulu her aksam. Dun regl oncesi azginligi yasiyordu geleyim yanina 20 dk da sadece seni bosaltayim gideyim dedim dusundu dusundu yine yok dedi. Sexting konusuna cekende kendisiydi cunku cidden fizigim baya iyi. Uzun boylu genis omuzlu kasli birisiyim. Tipim ortalama veya bir tik ustu denilebilir ama fizigim asla ortalama degil. Umudu kesmeliyim diyorsun yani oylemi?
Kız demek sadece sanaldan takılmak istiyormuș ulaşmak istese bi şekilde ulaşırdı. Evet umudunu kes.
Bakireydi zaten. Ama muhtemelen benden onceki 4 yillik iliskisinde anal oral cogu seyi yasamistir. Bana, beni bozmani istiyorum diyordu surekli. Garip madem reelde olmasini istemiyor neden her aksam 1 saat goruntulu konusup vaktimi caliyor?
İnsanlar sanaldan da zevk alabiliyor ya hani? Ayrıca vaktimi çalıyor da ne demek? Sen zevk almıyor muydun? İstemiyor muydun? Eğer ikinizde aynı şekilde zevk aldıysanız buna vakit çalmak demek olmuyor.
Seni swx makinasi ilan etmis caninisteyince yapiyor
Niye bulusmuyor veya numaramdan yazmiyor o halde
Swxting seviyor demekki
Oğlum sen tambenliks değil misin
Oha aw nereden anladin
Bu kardeşim nerde olsa tanırım
Ysval dedim kardeş olarak dğeştirmişler
Vay aw dkkdkz
Öyle işte kral
Nasil anladigini soylermisin reis
Hackerim
C2 nimet dusuo mu hala