Hamile kaldım ve ilişkiden soğumam böyle başladı. Eşim çocuk delisi olduğu için bir nevi ileride karnımda büyüdükçe severim diye anne olmaya karar verdim. Yargılayacaksanız yargılayın umrumda değil. Parçalanmış bir ailenin en büyük kızı olarak büyüdüm ve 3 küçük kardeşime üniversite için başka şehre gidene kadar her anlamda ben baktım. Gençliğimi yaşamadım kısaca. O yüzden bebek istemiyordum. Ama Allah nasip etti içimden de söküp aldıramadım. Bebeğim artık 8 aylık ama inanılmaz zor bir bebek. Mesleği falan bıraktım köşeye anne olmaya odaklandım. Zaten bir gülüşü için insan dünyaları veriyormuş. Ama sorun tamamen anne olmam. Eşimde değişim yok. Yalnız kalmıyorum, eşim ilgisiz değil, bebeği birlikte idare ediyoruz. Lakin bebekle iş bitip yatağa geçince ben bir uzaklaşıyorum. Birlikte olurken sanki eşim tek başına. Hissedemiyorum. Sürekli tetikteyim. Oğlum aç mı, ne yedirmeliyim, neden erken uyudu. Durmadan düşünür oldum. Ne oldu bana neden böyleyim bilmiyorum. Bu hep böyle mi olacak var mı önerisi olan? Eskiden zevk almayı seven ilgili bir eştim. Şimdi sadece oğlumun annesiyim. Eşim de rahatsız oluyor. Geçen gün inlememi özlediğini söyledi çok üzüldüm. İşe gidince saatlerce ağladım. Ama ne yapacağım bilmiyorum. Olmuyor içim almıyor sanki içimden gelmiyor. Nasıl düzeleceğim? Arzularım Nereye gitti?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılMerhaba.
Öncelikle şunu sormak isterim ; Nasılsınız nasıl gidiyor hayat?
Siz şu an annelik içgüdüsüyle hareket ediyorsunuz fakat bu geçici bir durum endişelenmenize gerek yok, üzmeyin stres yapmayın bu yüzden yıpratmayın kendinizi eşinizi karşınıza alarak güzel yaklaşarak tatlı bir dil ile konuşun, bu süreçte size karşı son derece anlayışlı olsun içinize atmayın bunu bir yuva kolay kurulmuyor kolay yıkılsın, evlilikte cinsellik amaç değil araç olarak görülmelidir kendinize olan inancı güveni kaybetmediğiniz vakit bir sorun yok demektir, kendinize sımsıkı sarılın en çok sizin size ihtiyacınız olacak bu dünyada bilmelisiniz ki sevginin aşamayacağı hiçbir engel yok, güzellikler zorluklara göğüs gerdikten sonra ortaya çıkar bunu unutmayın sabrınızı korumaya özen gösterin, dik durarak mücadele etmeye devam edin önünüze bakarak ilerleyin yaşadığımız hayatın her bir alanın da mücadele var, evde işte sokakta aklına neresi geliyor ise orada insanın olduğu yerde mücadele mutlaka olur dönüp arkanıza bakın, siz nelerin hangi olayların üstesinden geldiniz bununda gelirsiniz anne olduğunuzu unutmayın, anneler fazlasıyla güçlü olurlar şimdi kalkın gidin aynanın karşısına geçip gülümseyin eminim, çok yakışıyordur size kendinize iyi bakın sizi emanetleri kaybolmayan, Allah’a emanet ediyorum.
Bu da size ; 🌷00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılYanlış anlamani istemiyorum ama uygun vakitlerinde cinsel içerikli filmler izle ama böyle sapıkça olanlar değil tutkuyla sevişen iki insanın olduğu filmler bu sana kaybettigin hisleri hatırlatmakta biraz yardımcı olabilir ve eşinle sürekli bir şey yaşıyorsaniz bir süre uzaklaşın birbirinizi özleyin ya da ne bileyim bebeği güvendiğin birine bırakıp birlikte evden uzaklaşın farklı bir yerde birlikte olun rutini değiştirin ilişkiden zevk aldığın günlerde ne yapıyorsan onları tekrarla cinsel isteği arttıran şarkılar bile var sevişirken onları açabilirsin (o kadar düşmedim diyebilirsin ama kadınlar için cinsel istek arttıran çikolatalar bile var ve çok etkili)
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim gerçekten.
Gizli Üye(25-29)+1 yılAsla kendini sıkma. Bu bir süreç, tabii ki geçecek. Anne olmak kutsal bir şey ama kendini unutmak anlamına gelmiyor. Annesiz babasız bebekler ne kadar iyi yerlere geliyor, onlara bakan biri bile yok. Anne olarak kendini yeterli hissetmen ve beynine bunu iyice yerleştirmen gerekiyor. Sekse zaman ayırmak seni daha kötü bir anne yapmıyor. Hatta seni havalı ve güçlü bir anne yapıyor :) Kendini sevdikçe çocuğun daha iyi bir birey olarak gelişecek bunu sakın unutma.
80 Yorumla
+1 yılBunu duymustum. Hormonlarin dengeleninceye kadsr surebilir. Acikcasi bu baba biraz ds psikolojik gibi geliyor, annelik duygun agir bastigi icin goguslerine dokunulmasindan rahatsiz oluyor msn mesela
39 Yorumla
Soran+1 yılEvet bazen kızıp istemiyorum diye tepki verdiğim bile oluyor. Doktora gidelim diyor ne zamandır bilmiyorum bir uzmana anlatmak nasıl hissettirir emin değilim. Anneme sordum mesela akıl istedim. Çok yargılayıcı bir dille kocan elinden uçup gidince kadın olduğunu hatırlarsın dedi. Bu sanki suç gibi bakıyorlar bu duruma.
- +1 yıl
Bazilari da cocugunu emzirmiyormus. Senin durum psikolojik. Bunu nasil asarsin, belki destek almaya ihtiyacin vardir. Bana sorarsan, erkegin olan adamin sevgisini, sana bagliligini cinsellik boyutuna indirgeyip kucumseme. Canin o senin. Onun gozlerinde hayat bulmadin mi, insan sevdigine dokunmak ister. Cocugunu sevmek baska usulde olur, askla sevmekse arada hicbir seyin olmayacagi ennn samimi sekilde olur. Tutku, askin icinde var. Ona haksizlik etme, sadece hazlarina odaklanan bir adam gorme, erkekler de biraz cocuktur, o sana haz verdigini hissetmek de ister, sana olan sevgisini her dilde gostermek ister. Ask bambaska bir sevgiyi yasama bicimidir, omur kisa, zamanini ve sevgini ondan ayri gecirmek cocuguna iyilik saniyorsan yanilirsin. Hayatin olan adamin kalbine dokun, inlemeni ozlemesi senin onda kaybolusunu gormeyi ozlemesi, sana susamasi ve bir suru sey demek...
- +1 yıl
psikologla konuşması gerekiyor. doğum yaptıktan bir süre sonra bazı kadınlarda hafif psikolojik sorunlar ortaya çıkar. ilaç kullanmak yerine bunun farkında olarak hareket etmek en iyisi. eğer depresyon varsa sarı kantaron bitkisini aktardan alıp kullanabilirsin.
- +1 yıl
Anneniz üvey mi bu arada?
- +1 yıl
@neoliberalist değil neden sordun?
- +1 yıl
Soran hanımefendiye sordum
- +1 yıl
bana da sorsana
- +1 yıl
Annen üvey mi
- +1 yıl
çok tatlısın saçma bir soru oldu. Ben banada sor derken sohbet et demek istedim
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
37Cevap
+1 yılMerhaba, annelik, kadınlara verilmiş en güçlü duygu yer yüzünde.. bunun önüne hicbirsey geçemez, ama sen hem annesin hem kadınsın, çocuğunu düşünmen çok normal, ama kendine de eşine de zaman ayırmayı bilmen gerekir,, gerek gebelik, gerekse lohusalık döneminden dolayı hormonal değişiklikler çok fazla olur, bunu sende yaşamış ve farketmissindir,, bu neden seksten biraz uzak durmak isteyebilirsin, hatta göğüslerine dokunmasi senin özellikle rahatsız edebilir, bir anne olduğun hissi ön plana çıkıyor olabilir,, zamanla duzelecektir hormonların salgı seviyeleri, ama anne olduğun için seksten uzak durmamalı, aksine seks yaparken sadece sekse odaklanmalisin,,
10 Yorumlaİste kadin budur cocuguna daha cok deger veriyorsun anali babali buyusun, saglikli basarili omurleri olur umarim🙏 psikolojik etki yaratmis sen de ona karsi dusuncelerin daha cok agir basiyor zamanla gecmesi gerek, ama burada kendi kendinin doktoru olmam gerek ya da psikolojik tedavi gerekli. Olan durumlar normal, geriye donuk gencliginden kalan yasanmisliklar da etkisini tetikliyor. Sen farkinda olmasan da dusuncelerin de onemli olan tek sey su an en kiymetlin tabiki de cocugun daha cok agir basmasi konusudur, konusmadan olmaz esin ile konus bir caresini bulursunuz sana destek cikar illa ki duzelirsin bir sekilde zamanla kendine karsi fazla baski yapma yasanilanlar normal.
10 Yorumla
+1 yılBak şimdi çocuğum oldu çok şükür ondan sonra eşimin kazadan sonra yanımda olmaması olmak istemesi gibi sebeplerden dolayı boşandım buna benin söyleyeceğim söyleyebileceğim çok şey var ama iki tane evlat sahibi olan ve cinsel konularda da hala istekli olduğunu beyan eden @hayaaaletkadın ablam bo konuda sana gerçekten bilgi verir ve neyi nasıl yaptığını veya nasıl olması gerektiğini seninle konuşabilir. Bak durumu ve beni yanlış anlama yani ben 'ooo evli kadın Hele dur da şununla consrllik konuşayım biraz' falan demiyorum gördüğün gibi hemcinsim olan ablamla konuşturmayı hedefliyorum. Gerçekten saygılar ve sevgilerle
11 Yorumla- +1 yıl
Ablamla görüştük xper'i yetmiyormuş istiyorsan bir şeyleri düzenlenen kendisine sen mesaj yaz ben oyum diye seninle konuşur
Gizli Üye(25-29)+1 yılTamamen kültürel geçmişten gelen dogmalardan kaynaklı. Alman bir çift bebeklerini dükkanda unutmuş yeni aldıkları kolyeyi dışarda öpüşerek kutluyorlardı ve ben çağırmasam bebek bize kalıcaktı 😂😆 Yani her milletin çocuk bakımı ve tepkisi farklı. Biri ağladıkça ağla banane diyor mesela. Türkler hemen ne bok istiyosa alıyo hemen paniğe kapılıp çocuğun başında oturup susuturmaya çalışıyo 🤣
21 Yorumla
Soran+1 yılO kadar doğru ki
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. bir psikoloğa git. insanlar bir çok görev ve sorumluluk alır ama birini yapıp diğerini aksatamaz.
sen annesin ama en başta bir eş bir hayat ortağısın. böyle yapıp günaha giriyorsun. eşini aksatamazsın. çocuğun ihtiyaçlarını giderdikten sonra eşini düşünmelisin kendini düşünmelisin.
senin yaptığın annelik değil. böyle annelik olmaz. böyle eş hiç olmaz. aklını başına al.
bir uzmana görün destek al. böyle giderse evliliğin yıkılır. kardeşim sevdiğin evladın senin bu saçmalıkların yüzünden babasız büyümek zorunda kalır. hiç bi rerkek uzun süre dayanmaz bu ilgisizliğe.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynı süreçten geçiyoruz şu an bende aynı durumdayım. Malesef… cinselliği doruklarda yaşayan bi çifttik ikimizde cinselliği seviyo ve zevk alıyoduk. Hamilelikte 9 ay boyunca ilişkiyi kesmedik doğuma girmeden 1 gün önce bile seks yaptık. Şiş karnımla bile çok zevk alıyorum. Çok severek evlendik eşimle hala da birbirimizi çok seviyoruz. Ama cinselliğe gelince doğumdan sonra soğudum cinsellikten.. eskiden yanaşırdım şimdi yanaşamıyorum. 3 sene çocuk yapmadık eşime 1 kere bile seks istediğinde istemiyorum demedim. Tüm bunların sebebi Doğum sonrası süt üretimini sağlayan Prolaktin hormonu, overlerden salgılanan östrojen ve androjen hormonlarını baskılar. Azalan bu hormonlar sonucu cinsel istek (libido) azalır. Bize biraz zaman lazım…
21 Yorumla
+1 yılBu bi süreç gibi sanırım böyle şeyler geçiyo bildiğim kadarıyla bu arada bebekler çok uyur oyüzden erken ya da geç uyursa çok düşünme tabi geç uyursa belki gazı var ya da açtır ama erken uyursa normal diye biliyom galba bu arada rabbim bi çocuk nasip etmiş ne güzel dedin öyle
110 Yorumla- +1 yıl
Her anne gibi ya da biçoğu anne gibi bence sende gerçekten iyi bi anne olucan
- +1 yıl
Bunları oku faydası olur gerçi sen kendinde araştırmış olabilirsin ama ben genede gönderim
www.medicalpark.com.tr/evde-bebek-bakimi/hg-67#1 - +1 yıl
Bu arada normal doğummu oldu yoksa sezaryen doğummu
- +1 yıl
Yediklerine çok dikkat etmelisin olabildiğince doğal beslen zararlı hazır ve paket ürünlerinden uzak dur çünkü sen ne yersen bebeğede geçiyo ve ona göre daha sağlıklı ve dsha iyi gelişiyo bebek
- +1 yıl
Normal doğum sağlıklı olanı daha iyi
- +1 yıl
Ve bebeği sakın işin veya başka bişey aksamasın diye sütünü biberona sağıyıp öyle içirme bebeğe sakın çünkü bebek emerken annenin göğüsünden faydalı mikropları alır
- +1 yıl
İbrahim saraçoğlu
Canan karatay
Yavuz dizdar
Bu üç doktora güvenebilirsin ki her doktorada güvenme yanlış olanlar çok var maalesef ben bu üçüne çok güveniyom ve sağlık sorunu bişey olduğunda ibrahim saraçoğlundan kürler var onlar çok iyi - +1 yıl
Anne sütünü azaltan ve rttırsn yicekler bu arada şeker diyabet varsa üzüme ve tatlıya çok dikkat etmelisin tabi
https://www.youtube.com/watch?v=JURqeeB6v8k - +1 yıl
En az 2 yıl emzir en sağlıklı ve doğru olanı. oku emzirmeyle ilgili kuranda geçiyo
kuran.diyanet.gov.tr/.../233-ayet-tefsiri
+1 yılNormaldir. Zamanla geçer. Eşinle hiç yoktan yüzeysel seviş. Çocuk tabi daha 8 aylık ama. Birlikte duşa girin, 3-5 dk da olsa eşinle o yaşadıklarını tekrarlamaya çalış. Öyle öyle eskiye dönersin. Çocuğuna da fazla bağlanma. O yola doğru gidiyor biraz seninkisi. Çocuk emniyetli biçimde uyuyorsa zaten sorun olmaz. Çocuğun yanında seks yapan çift de çok. Uyurken kolay kolay uyanmazlar zaten.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılbacım ;
anlattıgın cok normal ve doğal döngü.
sen bıraz daha fazla panik yapmıs derıne ınmıssın .
ilk once anne olmak guzel diğeri hayat devam edecek ve duzelecek.
belki istersen terapi alabılırsın ama 1.5 yasında falan olunca tren rayına gırıyor.10 Yorumla
+1 yılPsikologdan yardım al. Eşinle de konuş. Annelik kaygıların hayatının önüne geçiyoe muhtemelen. Profesyonel yardımla halledebilirsin. Online psikologlar da var. Tavsiye edebilirim sayfalarına bakabilirsin Instagram'dan. Biraz psikolojik destek sonrası eskisinden de iyi olursun
00 YorumlaMerhaba, üzülme hepsi düzelir. Cinsel duygularını kaybetmedin, sadece psikolojin/morelin iyi olmadığı için, cinsellik gibi şeyler düşünmek istemiyorsun. Genel de depresyon gibi rahatsızlıklarda bu ortaya çıkar. Umarım çabuk düzelirsin, mutlaka bir doktora gitmelisin. Kendine iyi bak :))
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇocuk 2 yaşına gelene kadar normal. Ama sonrasında devam ediyorsa sorun var... bizim çocuk 4yaşında ve eşim hala senin anlattığın gibi, bende memnun değilim tabi... eşini başıboş bırakma sakın
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇocuğu büyük annesine bırakın ve biraz kendinize özel an yaratın. Çocuğunu da bu kadar düşünme sana zarar verir. O sonuçta Allah'a emanet sen büyütmüyorsun ki... Biraz sal kendine bakım yap güzel elbiseler giy kendini daralma ❤️
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence bir uzmanla görüşmelisin bu psikolojik bir şey gibi görünüyor yani bunu hemen hasta mıyım olarak düşünme tabi çok normal bir durum içerisindesin ama ihtiyacın olan şey konuşmak sorunların derinine inmek ve çözümü bulmak alanında uzman birinin kesinlikle yararı olacaktır umarım her şey çok güzel olur bebişinle kocanla çok mutlu olursun 🤍
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıleşim senin kadar olmasa da içine düştüğün bu çaresizliğ biliyorum. eşin sanki bir taşla ilişkiye girer gibi, sen tamamen tepkisizsin. odaklanamıyorsun. anne rolünden çıkıp eş rolüne geçemiyorsun. bunu düzeltmezsen eşin nereye kadar dayanır bilmiyorum. uzun zamandır kendi başına bile orgazm olmuyosun dimi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKesinlikle bir uzman yardımı alman gerekiyor sadece anne değilsin hem anne hem eşsin seni sorumluluk alman korkutmuş olmalı artık anne oldum yaramazlık yok gibi bazı bölgesel temaslar seni tedirgin ediyor olmalı belki ön sevişme bu sorunu aşmana yardımcı olabilir ya da farklı şeyler deneme şansın varsa tek başına açabileceğin sorun değil ve bu durum sadece seni etkilemiyor...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖnce şunu bilmelisin ki bu yaşadığın gayet normal bir durum. Bunu yalnızca sen yaşamıyorsun, çaresiz değilsin. Bu nedenle sakin olmalısın. Yaşadığın problem bedeninle ilgili olmadığı için hissettiklerinle ilgili olduğu için psikologtan veya aile terapistinden yardım almanı öneriyorum. Oraya eşinle birlikte git, o da daha rahat hissetmen için neler yapması gerektiğini öğrenir. Hepsi geçecek inşallah inan. 🙏😘🌸
10 Yorumla
+1 yılBebek seni yoruyor , goguslerin ağrıyor monotonlasiyorsun. seks den ziyade biraz eşinle dışarı gez dolaş hava al birlikte vakit geçirin. Evde kapanıp kalmak sana iyi gelmiyor. Bebek biraz büyüsün daha da iyi olacaksın. Eski gunlerine 😉
10 YorumlaBence sen çok iyi bir eş ve iyi bir annesin, eşini çok ihmal etme çünkü ilerde hepten soğuyabilirsin. Çocuk şu an seni yoruyordur belki yemene dikkat et güçlü ol muhakak iyi olacaksındır. Mutluluklar.
10 Yorumla
+1 yılAslında normal diye biliyorum. Lohusalık falan filan duymuşsundur. Pek de bilgili olduğumu söyleyemem. Belki de bir uzmanla konuşman senin için iyi olabilir
11 Yorumla- +1 yıl
Lohusa diye düşündüm ben de ama o 30-40 günlük bir süreç. Bu bebek 8 aylık olmuş. :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılDonemsel bisey. Bende yasadim. Cocuguna ihanet ediyor gibi hissediyor insan. Ama sonra geciyor.
39 Yorumla- +1 yıl
Ne kadar süre sonra geçer
Cevap sahibi+1 yılBenimki bir seneden uzun surmustu
- +1 yıl
Eşimin 6 ay oldu hala aynı cinselliği görev gibi görmeyenbasladı bu yüzden bende sogudum
Cevap sahibi+1 yılZamana bırakın duzelecektir
- +1 yıl
Zaman zaman da işte dolduk iyice 😀
Cevap sahibi+1 yılHayir
- +1 yıl
Net oldu bu olmadı 👎😊😊
- +1 yıl
Cevap yok mu
- +1 yıl
Hadi
Çocuğunu sadece besin ile beslemiyorsun. Ruhun ilede besliyorsun çocuk sorumluluk kendinden parçalarda çocuğa gider
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKendini aynada izlemeyi dene.. belki p*rno izlemek iyi gelir.. aksine brnim isteğimde artmıştı 😃kişiye göre değişiyor bence yoruluyor da olabilirsin bebeği annene filan bırakıp dinlen biraz.. eşinden anlayışlı olmasını iste. ama uyarayım senin durumunda olan bir çok kadın aldatılıyor.. libidonu yükseltecek şeyler yap.. seksi iç çamaşırları al.. eşine ateşli mesajlar at farklı yerlerde yapmayı deneyin ilk akıma gelenler bunlar😉
210 Yorumla- +1 yıl
Hepsini denedik gene yok bendede aynı sorun var kadın resmen soğudu benden
Cevap sahibi+1 yılBir sürü boyutu var brlki çocuk bakmakta yardım etmiyorsun ya da ne bileyim sen kendini değiitirmiyorsun hep ondan bekliyorsun bunu bilemeyiz ki
- +1 yıl
Kendimizi ayna da da izledik p*rno ya karşı ama farklı yerlerde denenebilir
- +1 yıl
Cözümü aslinda gözüktügünden daha kolay. Belki yardimci olabilirim. Ama önce bir sey sorcam, esini hala seviyormusun?
Cevap sahibi+1 yıl@yagmurlu42 işe yarayacağını düşünüyorum.. farklı mekanlar heyecan katar
- +1 yıl
Hadi yardımına htiyacım var
Cevap sahibi+1 yıl@Yağmurlu42 özelden yazışmıyorum üzgünüm
- +1 yıl
Sonra sileriz çok önemli
- +1 yıl
Bana ulaş
- +1 yıl
Hadi
- Cinsel Yaşam konusunda 976 cevap paylaştı.
+1 yılGeçiş dönemi biraz sabırlı olursan eskisinden daha tutkulu olacağını göreceksin
10 Yorumla kadınlar neden böyle ya halbuki cinsellik ömür boyu evliliği ayakta tutan tek unsur
02 Yorumla- +1 yıl
@Yomeyamo sevgi saygı aşk tabiki olacak fakat cinsellikte onu tamamlar. eğer cinsellikle tamamlanmıyorsa aşk yarım kalır. allah aşkına sevgi aşk var ama cinsellik olmasın. sence doğru mu bu? insan sevdiğiyle birlikte olmayacaktı kimle birlikte olacak. insanın sevdiğini arzulaması kadar doğal bişey var mı?
+1 yılAile terapistlerine girmeyi düşündünüz mü acaba bence onlar yol gösterecektir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDemek ki cinsel isteğin yokmuş aslında sadece gelip geçici istekli değilsin o anlık zevk işte herkeste o zevk devam etmez
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıloglunu bu kadar kafaya takma hersyinden emin olduktan sonra neden gec erken uyudu diye sorgulanmaz bence
14 Yorumla- +1 yıl
İnsanın aklı onda bi de aynı odada yatıyorsa aldını nefesten irkilirsin
Cevap sahibi+1 yılne alaka ya sorumluluklarini bilmiyor o hem bir anne hem bir eşi ki eşi anlattigina göre harika bi bey
Cevap sahibi+1 yılhadi cocuk bi kac aylik olsa anliycam ama 8 aylik olmuş neredeysw yaşi gelmiş
- +1 yıl
Gözünde hep çocuk oluyor haklısın sorumlulukları var aynı dert bende de var ya
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla önce kendini tekrar kadın olarak hisset anneliği bi yerde kenara bırakmalısın aşırı kaptırmamalısın çünkü eşinde seni istiyor…
10 YorumlaZamanında üç kardeşine bakma iç güdün tetiklenmiş bilinçaltın tamamen anne olmaya odaklı başka bir şeyi düşünmek bile istemiyor. Bu kadar takılacak bir durum mu sanmam çocuk büyüdükçe ortadan kalkacak ama sizde o kadar sabır var mı bilemem.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNormal artık annesin ve seks senin için ilk adımda olmamalı
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılİlk zamanlar böyle olması normal, 2 seneye kadar düzelirsiniz merak etme. Üzülmemeye bak annesin sonuçta çocuğa da olumsuz yansır. Şimdilik idare etmeye bak ama mutlaka eşinle bu konuyu konuş.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılaynı durumu maalesef biz de yaşıyoruz :/
30 Yorumla
+1 yılİsteksizlik belli bir süre normal, zaman geçtikçe gelecek
10 Yorumlatebrikler sağlıklıanalı babalıolsun eşin ile birlike doktor desteği alırsan aşarsınız
00 Yorumla
+1 yılİlk zamanlarda olur çocuk küçük daha
40 Yorumla
+1 yılBenim eşimde aynı durumda nasıl düzelecek bilmiyorum onun soğukluğu benide soğuttu cinsellikten
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu bi süreç hamileyken de aşırı seks isteği veya hamile olmadan hemen önce arzun isteğin çoktu değil mi
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 483 cevap paylaştı. Psikologlar bunun için var
20 Yorumla
+1 yılNe kadar seks uzmanı varimis
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 400 cevap paylaştı.
+1 yılEşinin yardımına ihtiyacın var
00 Yorumla
+1 yılBiribizinizle ilgilenin çoğunlukla
00 YorumlaZamanla çocuk büyüdükçe değişir gibi geliyor
00 Yorumla
+1 yılBunun cok kolay bir yolu var.
00 Yorumla
+1 yılDüzeltirsin çok acele etme
00 YorumlaZamanla düzelir bence
00 Yorumla
+1 yılZamanla her şey normale döner
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBebek büyüdükten sonra daha fena olacan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılOnlar içinde
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZamanla olur olmali yoksa eşin başka karıya gider
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşınız kaç ne zamandır evlisiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılZamanla gelir yine
00 YorumlaFrijit?
00 Yorumla
Devamını Gör(38)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Anne olduktan sonra cinsel duygularımı kaybettim. Geçmişe nasıl geri dönerim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat