Evlendiniz ve yıllarca devam etti diyelim, ilişkide iletişim problemi olmasa da seks hayatı bir süre sonra sıkmaz mı? Evli ölen çiftler kesinlikle birbirini aldatıyor diyebilir miyiz?
Bir erkek ömür boyu aynı kadınla seks yapabilir mi?
bu görüşüne katılmıyorum bu saydıkların tamamen karakter ile alakalı. Evlilik sadakat, saygı ve sevgi üzerine kurulu olması gereken bir kurum dolayısıyla bunu kabul eden eşler ne cinsellikte ne de aşk ve sevgiden yana birbirinden soğuyamaz ilk günkü gibi birbirlerine sadık ve bağlı olurlar, bunu gerçekten seven ve saygı duyan bireyler için söylüyorum sizin bu saydıklarınız ancak ve ancak flört te olması mümkün olmalıdır
Diyemeyiz,, çiftlerin arasında olması gereken en önemli bağ saygıdır herşeyden önce,, saygı yitirilmedigi sürece iletişim problemi yaşasalar dahi birbirlerini aldatmayı düşünmeyebiliyorlar, ancak yatak odası da çok önemlidir tabiki, büyük problem yaşamak, yani bir tarafın diğer tarafı suresiz ihmal etmesi, yok gibi davranması ya da bencillikte sınır tanımaması her ne kadar tatbik edilmesi zor gibi görünse de aldatmayı düşündürür insana. ancak her evlilikte aldatma oluyor demek doğru olmaz,,,
Evet, eşler bir ömür sadık kalabilir. Oradaki amaç bedensel hazdır ve bu haz bedende aynıdır. Yol değişir ancak ulaşılan son aynı kalır. Karaktersiz olmayan her erkek ve kadın tek bedenle yetinir.
Evli ve sadık olduğu taktirde, ve kadınların hepsinin aynı olduğunu unutmadığını var sayarsak hayatı boyunca tek tek kadınla cinsel ilişki yaşıyabilir.
Merhaba, Bizi hayvandan ayıran bazı özelliklerimiz vardır. Bunlardan biri düşünmek, diğeri irade, diğeri sevebilmek, bir diğeri sadakattir. Şimdi ilkini yaparak düşünüyorum. Sevdiğim insan aynı zamanda arkadaşımdır, dostumdur her şeyden önce. Ona yalan söylemek bende öyle kötü bir hisse neden olur ki, başkası ile bedenimi aldattığım zaman kendimden iğrenirim. İkincisini yaparak sevgilim ve eşim dediğim insana bağlı kalmak ve onu öğrenmeye sevmeye ve her duruma mütemadiyen sabır göstermek boynumun borcudur. Çünkü benim hayatıma değer verip giren insana çok şey borçluyum. Üçüncüsü ise sevmek ki en önemlisi budur. Biri ile aynı evrende olduğuna şükür etmektir sevmek. Bedeni zevkler onu aldatırken kendine de ihanet eder. Ömür boyunca yüzüne bakamayacağım bir hareket yapmak mantığa terstir. Kıssadan öze; insan dediğin sever, bedeni aldatan sevmemiştir. Işıkla kal...
Heyecanlı tutmak her iki tarafın görevi, bunu başarabilirsek cinsel hayatımız her seferinde heyecandolu olur ama o noktayı bulmak lazım ve aynı frekansta olmak gerekir! Bana sorarsan bunu ancak 30-35 yaştan sonra başaranlar olur, çünkü fiziksel zevkten daha çok ruhsal tatmin doyum ve zevki önemserler o yaştan sonra ✌🏼
bence iki kişinin kafa yapısıyla alakalı evlendik diye ciddi olunmalı yaşlı insanlar gibi haftada 1 belki ayda 1 seks yapmaya alışmakla alakalı böyle şeylerde planlama yapılmamalı bence. aldatan insanlar heyecan aradığı için aldatıyor diye düşünüyorum ben. heyecanını kaybetmezsem gençliğindeki gibi toplum arasında oynaşmalar cilveler devam ederse ilişki devam eder çünkü heyecan olurr şahsi fikrim
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Aç gözlü ve çok eşli değilse neden yapamasın. Gerçekten bunun dışında olan insanlar evlenmesin. Herkes evlenmek zorunda değil. Evlilik zorunlu değil. Kendine ve iradesine sadakatine güvenmeyen evlenmesin.
Ya arkadaş çok geniş düşünüyorsun ama bir o kadar da dar düşünüyorsun. Evlilikte her zaman heyecana yer vardır. Misal çoçuklar oldu. Kaçamak yaparsın. Bir yerde yaparsın. Monıtonluğu oluşturan bireylerin kendisidir. Farklı biriyle yaşadığında sadece adrenalin yaşanır. Bu adrenelini eşinlede yaşamak mümkün
Sıkmayabilir. Elbette istenildiği düzende ve düzeyde olmayabilir. Kadında, erkekte çalışma hayatları, psikolojik durumlar bunları etkileyebilir. Sıradan bir ilişki de bile inişler, çıkışlar var. Bunda da olabilir.. Her evli ölen çift birbirini aldatacak diye bir kaide kesinlikle yok..
yapar kadın kendine bakarsa cinsel birlikteligi zenginse ypaa fantezi olursa neden olmasın hersey aldatma degil onda olan her kadında vardır başka kadınlara bakmanın ne farkı olur
Itaatkar ve surtükkk ruhlu Sert ve küfürlü becerilmeyi seviyor ise eger... O kadinla bir ömür geçiririm Tabi evvela 34 bedenli Bebeksi yüzlü küçük memeli Küçücük fındık kalcali sıfır basenli incecik bacaklı olacak
Bir zaman sonra seksi talep eder hale gelmisse bir taraf olmaz, suremez. Herkes arzulanmayi ister. Bizim kadinlar bir sure sonra gorev olarak goruyor ve sadece talep karsiliyor. Bu yuzden aldatiliyorlar.
Evet ömrü boyunca bir kadınla/erkekle yapabilir. Neden yapamasın? Seks hayatı çok canlı ve aktif olan yaşlı insanlar var. Sadece konuşulması tabu olarak karşılandığından dolayı bilmiyorsunuz.
Aşk dediğimiz şey hayal den ibarettir sadakat dediğimiz şey aşktan daha gerçektir aşk olmasa bile sadakat olmak zorunda yoksa ilişki denmez ona g*v*tlık denir.
Türk erkeği yapmıyor çünkü hepsi ağlatıyor Ben de daha iyi
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
20 yıldır aynı kadınla yapıyorum ve emin ol çok keyifli monoton olur diyenler aptal her yıl bir yaş daha büyüyoruz ikimzde ve isteklerimiz farklılaşıyor
"bir erkek ömür boyu aynı kadınla seks yapabilir mi" yazmışsın seks karşılıklı yapılan bir şey olduğuna göre soru da çift yönlü sorulmalıydı bana göre. Sanki "erkek aynı kadınla yapmaktan sıkılır mı" gibi olmuş, ama kadın için önemli değilmiş gibi olmuş. Bence.
Türkiye’de genel olarak kadınlar belli bir yaştan sonra tabularını yıkıp seks yapmaya başlıyorlar. Bu yüzden farklı maceralara atılmaya daha çekingenler erkeklerden. Aldatma konusunun da gündeminde kadınlardan çok erkekler olduğu için sordum. Yani bir alt metni yoktu, bir kadın olarak böyle bir şey yapmak istemem tabii ki.