İnsanın doğasında hep aynı insanla yatmak olabilir diyorlar ama bakıyorum hiç kimse yok. Belki geçmişte bazı kadınların küçük bir kısmı buna uymuş olabilir ekonomik olarak bir kaç yıl sonra kadınların aynı erkekte kalmadiga şahit oldum belki daha da az. Çünki aynı erkek ve. Cinsel ilişkisini begenmiyorsunuz. Çoğumuz böyleyiz sakliyoruz sadece ölümüne. . Ben tek eşliliğe kadında da erkekte de inanmıyorum. Erkekler genelde hayır erkeklerin eşe ihtiyacı var diyor. Tamam diyorum kadininda duygusal olarak sekse ihtiyacı var diyorum bön bön bakıyor. Kadının cinsel bir aktivitesi yok sanıyorlar sanırım. Var isteki ortada bir çok kadın farklı adam arayışında. Sizler kadınların tek eşli olmadığına ne kadar tanık oluyorsunuz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Ne aynı adamla ne de aynı kadınla yıllarca deks yapmak gerekli değil. Cinselliğin diğasında gereklilik veya zorunluluk yoktur ve olamaz.
Detayda da yazdığın gibi ve buradaki sorularda da görülebileceği gibi kadın cinselliğini maalesef hâlâ çözemediler, bilmiyorlar.
Fakat tek eşlilik olabilir, hatta sen şu anda bu fikirlere sahip olsan bile tek eşli olabilirsin. Tam olarak tatmin olmadığın, doyuma ulaşamadığın için haklı olarak bu şekilde davranıyorsun.
Şunları yazman bile zeki olduğunu gösteriyor, herkes yazamaz. Mesela seni duygusal, mental ve cinsel olarak %100 tatmin eden bir erkek olsa yine bunu ister miydin? Bence istemeyecektin çünkü bir farklı denemende atıyorum %90 zevk alavaktın diğerinde %70 vs. ve neden %100 varken bunlarla uğraştığın için pişman olup istemeyecektin.
Bunu bulamadığın için haklı olarak böyle yaşıyorsun ve bu da normal.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılTek eşliymiş gibi görünüp gizli saklı başkalarıyla olmalarındansa, çok eşlilik veya çok partnerlilik durumunu gizlemeden yaşayabilenlerin yaptığı bana daha doğru geliyor. Aldatan erkek de, kadın da çok var, hepsi de ikiyüzlü. Dışarıdan bakınca eşine sadık, ama fırsatını bulunca başkasının yatağında inliyorlar. Yakalanmamayı da marifet sanıyorlar. Kendine ve eşine karşı dürüst olup, "ben ömrümü aynı kişiyle seks yaparak geçiremem, işine gelirse" diyebilen yok. Erkekler başka kadınları arzulayabiliyorsa, kadınların da başka erkekleri arzulaması mümkün. Aldatma denen eylem, başkasıyla yattığında değil, eşine yalan söylediğinde veya bunu eşinden gizli yaptığında gerçekleşir. Evlilik ise attığın imza ile bedeninin mülkiyetini eşine devretmen anlamı taşır. Yani bedenin artık eşine ait olur, sana değil. Kendi bedenin üzerinde tasarruf hakkın olmaz, kiminle sevişeceğini sen değil, adına nikah denen sözleşme belirler. O kişi de eşindir. Senin de, bir kadın olarak farklı erkeklerle sevişmeye hakkın olduğunu düşünüyorum. İnsanın ömür boyu tek eşli olması çok da sürdürülebilir bir şey değil. Seks, tutku ve heyecandan yoksun bir göreve dönüşür. İnsan "Sevişmek istediğinde sadece bununla (eşinle) sevişebilirsin, hatta bununla sevişmek zorundasın" dayatmasına maruz kalır. Yetişkinlerin yaklaşık yüzde 10 kadarı zaten çok eşli ilişkileri yaşamaya yatkın, sosyolojik araştırmalar bunu gösteriyor. Kalan yüzde 90'ın da büyük kısmı çok eşliliği gizli saklı yaşıyor.
11 Yorumla- 1 yıl
Sen ancak, bu düşünceni saklamaya gerek duymadığın, bu konuda sana hak verecek bir erkekle mutlu olabilirsin. Senin bedenin üzerinde sahiplik iddiası olmayan bir erkekle, karşılıklı rıza ile açık ilişki yaşayabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
21Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılaçıkcası çok tanık oldum.. tek eşliliğe inanmadım hiç bir zaman.. ama ülkemiz erkek egemen bir toplum ve kuralları erkekler işlerine geldiği gibi koyuyor maalesef... kadınlar sadece gizli ve temkinli yapıyor.. tabi imkanı olanlar
12 Yorumla
Soran1 yılEvt aynen öyle oluyor.
- 1 yıl
herkesin kendince nedenler oluyor bunun için.. ama bence nefes almak yaşadığını hissetmek için güzel..
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılYaptığın bu tespit çok doğru günümüzde artık erkek olsun kadın olsun tek eşliliğe riayet etmiyor ve doğal olarak herkes bir arayışın içerisinde maalesef
10 Yorumla
1 yılİletişim ve bilgi çağı ilerledikçe erkek olsun kadın olsun ihmal edildiğini ve neleri yaşamaktan mahrum olduğunu daha iyi görüyor. Sana katılıyorum
10 YorumlaMerak etme günümüzdeki kadınlarda erkeklerde tek eşli değil artık çok eşli isteyen istediği ile istediğini yapıyor
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılerkek kadın tesk eslı yapamaz bencede ıllakı degısık tat ararr
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Çevremde o kadar fazla ki. Ve bunların çoğu gayet mutaassıp tipler
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 516 cevap paylaştı. Eş değiştirme fantezisine yatkın birisin onu anladık
18 Yorumla
Soran1 yılEş degistirme fantezim hiç olmadi benim daha çok farklı erkek arayisim oldu. Aynı penis insan bikiyor.
Soran1 yıleşimin girdigi sekste tüm cinsel isteğimin biteceğini net biliyorum. Oyuzden imkansız. Ama grup yapmişlığim vardır başka kızlarla
Soran1 yılEvliyim tabiki 21 yıllık
Soran1 yıl40 yaşındayim siz hiç bilim makelesi okumadınız sanırri. Kadınlar en çok cinsel ilişkiyi farklılığı ve aldatmalari bu yaşlarda yapıyor çok küçük yaşta evlendik ne yapalım yani
Gizli Üye(25-29)1 yılSen evlilik kuramazsın tek eşli yapamazsın ben evliyim eşim e sadık biriyim oda öyle aynı şekilde karakter meselesi bu kişiden kişiye değişir
229 Yorumla
Soran1 yılEvet bende öyle söylüyorum. Ve arkamı döndüğümde başka erkek seviyorum devam et hemcinsim en sadık sensin . Ben evlilik kurdum şu an zaten 21 yıllık evliyim. Çünki evlilik kuramazsin diye bir kanun yok.
- 1 yıl
ama aklından gecıyordur
Cevap sahibi1 yılTek eşli yapamazsın işte herkes i sen gibi sanma bence
Soran1 yıl@anticooor07 aklından geçmek mi çoğu kadın zaten seks yaparken başka karakterleri düşünüyor duygusal olarak en baştan aldatiyoruz bunun bilimsel adı duygusal aldatma zaten
Cevap sahibi1 yılGeçmiyor eşim erken bosaldigi halde öyle birisi değilim hiç bir zamanda olmadım
Cevap sahibi1 yılHerkesi kendiniz gibi sanmayın arkadaşlar
Soran1 yılTek eşli değilim zaten arkadaş neden bahsediyorsun ben zaten bunu savunuyurm.
Soran1 yılEşin sana yamuk yapsin görürüm ben senin o sadakatini
Cevap sahibi1 yıl4 yıldır evliyiz tel şifresi herseyini bilirim neyini yamuk yapacak senin eş in sana yamuk yapıyor heralde
Cevap sahibi1 yılAbimle yengem 8 yılı geçti evliler ikiside sadık lar
Cevap sahibi1 yılSiz kendiniz gibi sanıyorsunuz milleti
Cevap sahibi1 yılDurum ondan ibaret sadece
- 1 yıl
İşte yorum
- 1 yıl
Karakter ile ne alakası var? Bayılıyorsumuz millete taş atmaya kınamaya... Senin gibi konuşup sonra olmadık adamlarla olup ağlayıp sızlayana çok tanık oldum ben. Büyük konuşma yaşadığın hayatla ilgilen
Cevap sahibi1 yılBen aldaticak olsam zaten boşarım kendi yorumunuzu kendinize saklayın zaten hamileyim daha fazla sinir sistemimi bozmayın
Cevap sahibi1 yılBen böyle birisi değilim o kadar siz oyleyseniz öylesiniz Ben öyle biri değilim deyince neden ısrarla öyle olursunuza getiriyorsunuz bu cekememezlik
Cevap sahibi1 yılDeğilim kardeşim aldaticak olsam boşarım bitti o kadar uzatmayın siz kendi hayatınız da tek eşli olamazsınız o benim sorunum değil benim sadık olmamda sizin sorununuz olmasin
Cevap sahibi1 yılBen din de imanlı biriyim doğru düzgün yolundayım hiç bir zamanda sasmadim
Cevap sahibi1 yılBöyle birsey yapicak durumda değilim aldaticak olsam boşarım zaten siz kendinize bakın ne bu dert oldum hepinize aldatıyorum diye ne zorunuza gidiyor sadigiz mutluyuz
Cevap sahibi1 yılSizeneeee
Cevap sahibi1 yılYeterin ya
Cevap sahibi1 yılAmma uzattınız
Cevap sahibi1 yılBiz böyleyiz size neee
Soran1 yılOl canım kimse sana bir şey demiyor
- 1 yıl
Abla sana yorum yaz diyen mi var kalkmışsın ahlak polisliği yapıyorsun? Git şişmiş ayaklarını kaldır dinlen sen
Soran1 yılDinli imanlı birisi ve burlardasin.
Cevap sahibi1 yılBurada aldatıyor muyuz konuşuyor muyuz hayır hamileyim ve sadece soruları cvplayprum sadece zaman kaybediyorum siz burada napiyorunuz bilmem
Cevap sahibi1 yılSizene yani sizi ne ilgiler
Cevap sahibi1 yılBizim sadık olmamız bakın işinize ya
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
1 yılYanlışı doğruyu güzeli çirkini bilebilmek için tecrübe edinip faki bulabilmek için faklı farklı tecrübeler edinmelii
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
1 yılBence her iki cins için uzun süreli ilişkiler olmamalı
07 Yorumla
Soran1 yılAynen katılıyorum. Ama anlaşmalar var ortada. Sizin karınız sizden sıkılırsa anlayış gosterirmiydiniz.
Soran1 yılYani cinsellik olarak sıkılmış insan olarak değil
- 1 yıl
Evet
- 1 yıl
Şöyle ifade edeyim. Hergün aynı yemeği yemek bıktırır değil mi
Soran1 yılYani
- 1 yıl
Bu durum kişilere göre değişir bence eşler birbirinin bilgisi dahilinde başkaları ile ilişkiye girebilmeli bu her iki taraf için de monotonluktan kurtulmak için gerekli
- 1 yıl
Söylediğim şeyler size tuhaf gelmiş olabilir ama bence normal bir şey
Gizli Üye(25-29)1 yılBiriyle bir ömür sadakat ve sevgi içinde yaşamak varlığına şükretmek bir olmak çok güzel bence kötümser bakma
18 Yorumla
Soran1 yılKotumser bakmıyorum zaten doğa ve kanun gereği böyleyiz. Sadece Zaman ve fırsat gerekiyir insanın kendisini görmesi için
- 1 yıl
bence ınsan tek eslı değil
Soran1 yıl@anticooor07 evt değil. peki karınızı yakalarsaniz tek eşli deyiliz zaten diyebilir misiniz.
- 1 yıl
cogu koca affedıyor artık yakalasa bıle
Soran1 yıl@anticooor07 evet benimksi affetti zaten
- 1 yıl
affeder ztn erkekler de yumusadı bazı olaylarda
Cevap sahibi1 yıl@anticooor07 Allah hidayet versin bize
- 1 yıl
amın
1 yılArada uyum varsa her şey varsa olur tabikide neden olmasın
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 673 cevap paylaştı. Evli ijen boyle sacmaliklar yapan sonunda pisman olur
Farkli arayisin varsa git bosan arkadas01 Yorumla
Soran1 yılSorun şu ki. Farklı adam olsa ondanda sikilacagiz yani insan olarak sikilmiyorsak bile cinselliğin den sikiliyoruz. .
- Cinsel Yaşam konusunda 11b cevap paylaştı.
1 yılIstek bitmez ancak sadakat geregi yapmiyoruz
010 Yorumla
Soran1 yılEvt ama sadakat saygı bittiğinde biten bir şey ve evliliklerde saygı belli bir yere kadar
- 1 yıl
Zaten o zaman evlilik bitiyor
Evliykende cinsellik istegin oluyor baskalarina ancak bu eyleme gececek birsey gibi degilde hayal dunyasinda kalan bisey gibi daha cok begeni duzeyinde - 1 yıl
Farkli partnerler farkli ten her zaman heyecan verir ancak sadakat daha farkli bir anlam iceriyor
Soran1 yılTamam işte zaten başkasını arzuluyor begeniyorsan eşine saygın kalmıyor. Ben şahsen öyle oldum.
- 1 yıl
Terapiye gittiniz mi hic peki? Psikologum da ondan soruyorum yanlis anlamayin
Soran1 yılGittim evet. Zaten ne olduysa eşim beni aldattiktan sonra oldu. Ondan önce tek eşlilik zirvaligina nanıyordum. Sonra başka sevgi başka asklarla tanıştım. Fakat hiç bir zamn eşime sadakat gosteremedim arzulayamadim.
- 1 yıl
Musaitseniz yazar misiniz
Soran1 yılSonra çok pişman oldum evliyim diye bir insana güvendigim için.
Soran1 yılHani daha once başkalarıyla bu zevki heyecanları yasamadigim için pişman oldum
- 1 yıl
Anladim siz bana dm atar misinz ya da takip
Kadınlarda farklı partner istiyor mu yani
00 Yorumla
1 yılÇok sıkıcı doğaya hakaret
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılTek eşlilik güzel arada insan farklılık istiyor sen arada o farklılığı yaşıyor musun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ben polemiğe girmem basar geçerim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılBenim ona farkli cozumlerim var
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBöyle kadınlar varmış cidden
04 Yorumla
Cevap sahibi1 yılHep böyle bir kadınla ilişki isterdim ama benim karşıma çıkmıyor çıksa cok iyi olurdu hiçbir şeyim eksik değil
Soran1 yılBen zaten Türkiye'de değilim almanyadayim ve İspanyol erkeğini yer oh ediyorum. Türk erkeklerinin maalesef penis boyları kısa ve genel anlamda eşimde türk olduğu için psikolojik olarak zevk almiyorum
Cevap sahibi1 yılBenim kısa değil maalesef hatta olgun hiçbir kadın bakmıyo içimdekini görmediği için
Cevap sahibi1 yılHiç tecrübe yok ama kalın büyük
- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
1 yılçokça:)
00 Yorumla
1 yılDüşündürücü
00 Yorumla
1 yılsıkıcı ve farklılık ıster beden
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri