Cinsel Yaşam Eşiyle fantezi olsun diye başkalarını konuşan var mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 o iş esnasında yatakta Eşiyle fantezi olsun diye başkalarını konuşan var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
hhangoverr Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Buna fantezi mi diyorsunuz siz ga*atlar Çok kötüsün birde bundan zevk alıyorsunuz siz ne biçim insanlarsınız ya hayvanlar bile eşini paylaşamıyor kıskanıyor 0 0 Yorumla
snnbeslq Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. evet 6 yıllık evliyim eşimle bunu sık sık yaparız ama tabiki sadece yatakta 1 1 Yorumla timeless01 1 ay Nasıl yapıyorsunuz, neler diyorsunuz mesela merak ettim epey Yorumla
captansparow22 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl evet beni aramıştı bir kadın eşiyle ilişkiye girerekn çok keyifliydi 0 0 Yorumla
SHEKAU Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Ona fantezi değil, güzel kardeşim diyoruz ne zaman fantezi oldu bu 0 0 Yorumla
kurpagiribanzarşi Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Olur yani eğlencesine, o da isterse tabi. Yoksa eşim varken bana ne başkasından. :D 0 0 Yorumla
Bigkokmanback Takip Et Xper 6 Yaş: 34 +1 yıl Bodymi becerirken sevgilimle konuşmuşluğum olmuştu 😅😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Eşim seks esnasında kendiyle ilgili konuşmamı istemezki başkasıyla alakalı olsun 🙂 0 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Varsa ben onların midesini... 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Var biz 5 23 Yorumla -Life-is-G- +1 yıl Ne konusuyonuz Yorumla Soran +1 yıl Hımm gelsene tatlım🙂 Yorumla chocolate2121 +1 yıl Nasıl oluyor anlatmak ister misin dinleyelim seni merak ettim nasıl oluyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nereye Yorumla Soran +1 yıl Bana🙂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden kadın taklidi yapıyosun diye mi Yorumla chocolate2121 +1 yıl Seni dinliyorum anlat Yorumla -Life-is-G- +1 yıl Soruyu anlamış olduk 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @chocolate2121 annen anlatsın Yorumla chocolate2121 +1 yıl Yavrum sen anlat ben büyüdüm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @chocolate2121 anlatsam mı ki Yorumla -Life-is-G- +1 yıl Anlatma Yorumla chocolate2121 +1 yıl Biz dedigine göre anlatt utanıyorsan özele gel ordan anlat Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @chocolate2121 hımm özele geleyim dimi nası gelcem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @chocolate2121 life abi anlatma dedi iyi geceler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @chocolate2121 nası atcam Yorumla chocolate2121 +1 yıl Gelirsin Yorumla -Life-is-G- +1 yıl Götum götüm gel işte duvara ver kendini 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @chocolate2121 gelemiyorum Yorumla chocolate2121 +1 yıl Neden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @chocolate2121 istekleyemedim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @-Life-is-G- aaa duvara ver mi yaramaz şey seni 😀 Yorumla -Life-is-G- +1 yıl Kız sende iyi kekliyon adamı 😂 Yorumla
Jöh06 Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evli değilim ama olmuştu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evet bunu yaptık neden sordun 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Merak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya biz komşulardan birini konuşmuştuk kadındı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Detay istiyor musun Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben yanlış anladım soruyu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Biz eşimle blind id uygulaması üzerinden bir kadinla konustuk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İşte gençti ilk benimle konuştu sonra eşimle konuştu işte sonra seks yaparken bizi dinledi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl orada mısın Yorumla
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı. Nasil okuyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Buna fantezi mi diyorsunuz siz ga*atlar Çok kötüsün birde bundan zevk alıyorsunuz siz ne biçim insanlarsınız ya hayvanlar bile eşini paylaşamıyor kıskanıyor
evet 6 yıllık evliyim eşimle bunu sık sık yaparız ama tabiki sadece yatakta
Nasıl yapıyorsunuz, neler diyorsunuz mesela merak ettim epey
evet beni aramıştı bir kadın eşiyle ilişkiye girerekn çok keyifliydi
Ona fantezi değil, güzel kardeşim diyoruz ne zaman fantezi oldu bu
Olur yani eğlencesine, o da isterse tabi. Yoksa eşim varken bana ne başkasından. :D
Bodymi becerirken sevgilimle konuşmuşluğum olmuştu 😅😂
Eşim seks esnasında kendiyle ilgili konuşmamı istemezki başkasıyla alakalı olsun 🙂
Var hemen hemen her ilişkide
Sorunu anlamadım bile
Yok o kadar genişlemedik
Nasıl yani başkasıyla yapıyormuş gibi mi düşünüyorsunuz
Varsa ben onların midesini...
Var biz
Ne konusuyonuz
Hımm gelsene tatlım🙂
Nasıl oluyor anlatmak ister misin dinleyelim seni merak ettim nasıl oluyor
Nereye
Bana🙂
Neden kadın taklidi yapıyosun diye mi
Seni dinliyorum anlat
Soruyu anlamış olduk 😂
@chocolate2121 annen anlatsın
Yavrum sen anlat ben büyüdüm
@chocolate2121 anlatsam mı ki
Anlatma
Biz dedigine göre anlatt utanıyorsan özele gel ordan anlat
@chocolate2121 hımm özele geleyim dimi nası gelcem
@chocolate2121 life abi anlatma dedi iyi geceler
@chocolate2121 nası atcam
Gelirsin
Götum götüm gel işte duvara ver kendini 😂
@chocolate2121 gelemiyorum
Neden
@chocolate2121 istekleyemedim
@-Life-is-G- aaa duvara ver mi yaramaz şey seni 😀
Kız sende iyi kekliyon adamı 😂
Kadinin güzel kardeşim varmış jsjsj
Evli değilim ama olmuştu
oooo çok ilginç denenebilir
Evet bunu yaptık neden sordun
Merak
Ya biz komşulardan birini konuşmuştuk kadındı
Detay istiyor musun
Evet
Ben yanlış anladım soruyu
Biz eşimle blind id uygulaması üzerinden bir kadinla konustuk
İşte gençti ilk benimle konuştu sonra eşimle konuştu işte sonra seks yaparken bizi dinledi
orada mısın
Seni düşünüyorum ben konuşmak değil de 😅
Nasil okuyor
😊😊😊
Eşimle değil sevgili le denedik
Yok daha neler