yani ne tür
en uç fantezin hangisi
veya sınırların genel olarak nedir
en çok ne çıldırtır
en uç fantezin hangisi
veya sınırların genel olarak nedir
en çok ne çıldırtır
fantezilerime asla 3. kişileri sokmam ne bir başka bir kadın ne bir başka erkek
onun haricin de sabah akşam istekli bir erkeğim karımı 7 24 boş bırakmam ve sert seks seven birisiyim daha nolsun durmadan yılışırım işte :D
heh benimki ayni sen gibi bende
evlenince sıkılırmı ne yapar bilmiyorum evleneceğim kadın ama düzenli cinsel hayatım var genede doymuyorum ya duşa falan giriyorum peş peşe 4 kez mastürbasyon yapıyorum uyuyorum gece aniden bi uyanıyorum direkt isteklilik tavan :D naapcam bilmiyorum bende kljslkslk
doğrudur mutlu olmanı dilerim. ya ben mesela 3 5 laç posta atarsam atayım 20 dakıka sonra tekrar azgınlaşıyorum. evleneceğim kadın umarım sılmaz
sıkılmaz*
benimkide öyle ben 20 o 28 yasinda deli gibi yapiyorz cok memnunum yaş farki varda insallah böyle azgn kalir ya
Kalır kalır kendine dikkat ederse kalır. Ben 18'imden beri böyleyim açık konuşmak gerekirse. Spor yapıyorum, düzenli uyku, düzenli beslenme, vitamin ve mineral takviyeleri falan derken depo ister istemez doluyor :D
evet ama otuzuna az kaldi yaklaşık üç aydir evliyiz ve böyle deli gibi istekli olmasini istiyorum ondan yasca gencim onun olgunlgu ve bencil olmamasi beni ona bagladi on sene daha böyle kalir mi sence ben otuzuma gelene kadar
bir erkek 60 yaşına kadar libidosunu koruyabilir
bende olgun kadınlarla yapmayı seviyorum ya :D aşırı milf sevgim var öyle böyle değil sksksks
o benim deneyimsiz bakire ve masum olusumu sevmis bide azginligimi bende doymuyorum
o cok tecrubeli biriydi bencil değildi yani hep onceligi bendim halen de öyle şükür
ben bir kızla tanıştım 1 hafta sevgili kaldık sonra ayrıldık sebebi benim istekli olmammış düşünebiliyor musun jksjsjsjsj isteksiz olursun doyuramıyor derler istekli olursun çekilmiyor derler. Ya bu kadınlar var ya asdsajkdsak
ahahh ama şey sevgililikte degilde oyle gözü korkar ciddi sekilde tanışır adini koyarsin bisi yasarsin evlenirsin oyls istekli severler diged türlü olmaz
sapik abaza sanar
Ya şekerim zaten kendisi bakire değildi e bende bakir değilim. Aynı evde kalıyorduk yemek yapıyordu falan mutfakta sırnaşıyorum ya bir dur durmadan vıck vıck olur mu o ne öyle falan diyodu. :D :D
hak etmiş o zaman o abla😂😂
Şimdi milf sevgili buldum kendime memnunum hahasdhsah
milf dedigin kaç yaş ki
ben 28 o 38
oha ya😂 biraz fazla değil mi
milf orta yaşta ki olgun kadınlara deniyor böyle 30 ve 40 arası 40'dan sonrası mature :D
daha köle ruhlu oldugu icin mi peki tecrubeli diye mi
yok beyaa çok bakımlı ben zaten tanışınca 38 olduğuna şaşırdım. Bizimkisi açıkcası hem cinsellik hem menfaat ilişkisi o bana veriyor ben onu doyuruyorum üstüne üstün zengin de istediğimi de alıyor hadhsahas sugar momy hesabı jadjsajsda
vaay tiktoktaki gibi mi ulan turnayi gozunden vurmussun sen hee
galiba kjskdskslk
Cevap
6Cevap
Ortamda başka bir erkek, aşırı iğrenç maddeler ve ölüme yakın deneyimler dışında hepsini denemek isterim 😈
oyuncak kullanmayı severim. Teşhiri severim. Örneğin anonim sohbet uygulamasından birini bulup kız ya da erkek farketmez kamera açarak izletmek ya da dinletmek hosuna gider.
Sevgilimle grup deniyiruz
çok kötüsün
Niye ki
evlilik dedim sevgililik degil
sizinki sapkinlik sapiklik yazık
Niye ne fark eder eşim olucak kiz
sevgilim demişsin arsiz en azindan nişanlı ol bari nişanlı olup yapmakta haram da
yazik kiz bari basit sen basit olma iki dakikalik zevk icin ya
4 yıllık sevgilim ve ailesi bikiyo okul bitse alicaz
grup ne o zaman be abim ya bari yapicaksaniz ikiniz yapin hem gunaha giriyorsunuz hem midesiz lik bu
Niye midesizlik olsun ikimizin ortalama kararı. Ve ayrıca sevgilim de istedi onu
tamam ikinizinde midesiz hayatinda basarilar onun hayatindaki tek erkek degilsindir bence istedigine göre alçaklık bu
Ooooooooo delirt
Ne isrerse
Siwinger
o ne
Öğlen
derken öğlen vakti mi
Ogren yani
sen söyle işte alla alla artistlik yapmakla olmuyor burasi bi fikir sitesi bulunma o zamab
Sana soracak değilim
hadi yallah o zaman ayrıca siwinger diye yazilmaz Swinger diye yazilir cahiiiill
bildigim halde sordum bunu senin gibi dengesizler cok burada takmiyorum
Kafam iyi hoş gör
icmisisn belli normal bi kafa değil
İçmedim hep bogleyim
Issız adam nasıl içsin agizma alkol sürmedim
konuşalım bisi sorucam sana sorum var
Konuş sor ne soracaktin
Ne yapayım
Soruyu beğenirim sadece
bulamam öyle ama
Bulursun ya
hadi ama ya😔