Cinsel Yaşam Eşinize bahsetmeye çekindiğiniz fantezileriniz var mı? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Eşinize söylemeye çekindiğiniz fantezileriniz var mı? Güncellemeler+1 yıl GÜncellendi Eşinize bahsetmeye çekindiğiniz fantezileriniz var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
AleynaDerenoğlu Takip Et Master Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Yatakta utanmamak gerek, rahatça her şeyi söylemek gerek. 7 2 Yorumla Soran +1 yıl Söyleyebiliyormusun herşeyi? Yorumla kira_black +1 yıl Mesela cock trampling yaparmısin? Yorumla
Mançolojist Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Ya Allah aşkına adam benim kocam olmuşsa benim ona söylemekten utanacağım ne olabilir? Nikahlı kocam ya hani? 5 5 Yorumla Soran +1 yıl Öyle deme neler var neler Mançolojist +1 yıl Ben anlamam aynı evin içinde sır olmaz Soran +1 yıl Evlimisiniz peki? Her fantezinizi söylediniz mi şimdiye dek? Mançolojist +1 yıl Evli değiliz sizi ilgilendirmez 😇 Soran +1 yıl Kızacak birsey söylemedim ki. Özür dilerim
Freyja__ Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Evli değilim ama partnerime içimden geçen her fanteziyi söylüyorum. 6 4 Yorumla Soran +1 yıl En uç, en aykırı ne dediniz? Yorumla Freyja__ +1 yıl Buraya yazmak istemiyorum Yorumla bunemakk +1 yıl Sen söylüyorsun ama o yapıyor mu 🙂 Yorumla Soran +1 yıl özleden yazarmısın? Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bir defa heycan için söyledim, ilk tartışmamızda beni ahlaksız şerefsiz yaptı. 2 8 Yorumla Serkan3207 +1 yıl Olmayacak bir şey dedin sanırım Yorumla Soran +1 yıl Ne söylemiştiniz? Grup falan sanırım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet bir erkeği şey yapmak Yorumla Soran +1 yıl pasif erkek mi alalım dedin? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla Serkan3207 +1 yıl Çok ucukmus sizinki de Yorumla Serkan3207 +1 yıl Kadın desen daha iyiymiş bunu kabul etmesi zor :) Yorumla Soran +1 yıl ilginçmiş kadın değilde pasif erkek. İzlesin mi istiyorsun eşin Yorumla
hulkunpantolonu Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Esim yok zaten öyle ucuk fantezilerimde yok düz benimki 1 0 Yorumla
SadrazamPower Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Her erkeğin vardır. 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Sizinki nedir? Yorumla SadrazamPower +1 yıl Ulu orta yerde yazılır mı hocam böyle şeyler Yorumla Soran +1 yıl çok mu özel? Dm den yazayım o zaman Yorumla
kira_black Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 416 cevap paylaştı. Cock trampling yapmak 1 2 Yorumla kira_black +1 yıl Videolarda izledim hem aci hem zevkli oluyor Muş bir keresinde denedik ama korktu 5 sn bastı bıraktı yapmam dediama ben istiyorum Yorumla Soran +1 yıl yani abartmazsa yapabilir aslında Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Cuck*ol var ama ona söyleyemem 1 20 Yorumla Soran +1 yıl baya yaygın o sanırım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Kabul edende çok onu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben söyleyemem Yorumla Soran +1 yıl Kaç yıllık evlisiniz peki? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 2 senedir sevgiliyiz Yorumla Soran +1 yıl Ufaktan konuya girerek ikna edebilirsin belki Yorumla Soran +1 yıl Evli olsan daha zor ama sevgililikte belki daha kolay olabilir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benden ayrılmasından korkuyorum Yorumla Soran +1 yıl Sanmam açıkçası Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niye ki Yorumla Soran +1 yıl Özelden yazayım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl burada misin açayım görünürlüğü yaz Yorumla Soran +1 yıl aç Yorumla Soran +1 yıl ? Yorumla Soran +1 yıl bekliyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl orada mısın Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Açtım Yorumla Soran +1 yıl Kapat Yorumla
barmen_chıld Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl evlıler bekarlardan daha fena fantezıde hepsının degısık fantezılerı var 1 0 Yorumla
Pillibeebeek Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Bence çekinilmesi saçma 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Herşeyi, her fanteziyi söyleyebilirmisin? Yorumla Pillibeebeek +1 yıl Eşin sonuçta Yorumla Soran +1 yıl Mesala grup fantezin var nasıl söyleyeceksin Yorumla Pillibeebeek +1 yıl Öyle bir fantezim olmadığı için onu olanlar düşünsün Yorumla Soran +1 yıl Soruyu genel manada sordum zaten. Yorumla Pillibeebeek +1 yıl Ben de olan düşüsün dedim işte Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Var evet 2 11 Yorumla Soran +1 yıl Nedir peki? Yorumla Serkan3207 +1 yıl Merak ettim ben de Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yanımıza bir erkek daha istemek Yorumla Serkan3207 +1 yıl Sorunu beğendim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Serkan3207 olabilir. Yorumla Serkan3207 +1 yıl Diğer tarafa gelsen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Serkan3207 diğer taraf? Yorumla Serkan3207 +1 yıl Özel mesaj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Serkan3207 hadi işine bak. Yorumla Serkan3207 +1 yıl İşime bakıyorum zaten Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Serkan3207 belli oluyor. Yorumla
Serkan3207 Takip Et Guru Yaş: 42 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sizin var sanırım 0 0 Yorumla
DeadMansBody Takip Et Xper 7 Yaş: 103 , eic 96% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 477 cevap paylaştı. Evet var 0 0 Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Eşim yok 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Coook 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Neler? Yorumla mdrx592 +1 yıl İzleyici Yorumla Soran +1 yıl Neden çekiniyorsunuz? Yorumla mdrx592 +1 yıl Riski cok Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Yatakta utanmamak gerek, rahatça her şeyi söylemek gerek.
Söyleyebiliyormusun herşeyi?
Mesela cock trampling yaparmısin?
Ya Allah aşkına adam benim kocam olmuşsa benim ona söylemekten utanacağım ne olabilir? Nikahlı kocam ya hani?
Öyle deme neler var neler
Ben anlamam aynı evin içinde sır olmaz
Evlimisiniz peki? Her fantezinizi söylediniz mi şimdiye dek?
Evli değiliz sizi ilgilendirmez 😇
Kızacak birsey söylemedim ki. Özür dilerim
Evli değilim ama partnerime içimden geçen her fanteziyi söylüyorum.
En uç, en aykırı ne dediniz?
Buraya yazmak istemiyorum
Sen söylüyorsun ama o yapıyor mu 🙂
özleden yazarmısın?
Bir defa heycan için söyledim, ilk tartışmamızda beni ahlaksız şerefsiz yaptı.
Olmayacak bir şey dedin sanırım
Ne söylemiştiniz? Grup falan sanırım
Evet bir erkeği şey yapmak
pasif erkek mi alalım dedin?
Evet
Çok ucukmus sizinki de
Kadın desen daha iyiymiş bunu kabul etmesi zor :)
ilginçmiş kadın değilde pasif erkek. İzlesin mi istiyorsun eşin
Esim yok zaten öyle ucuk fantezilerimde yok düz benimki
Her erkeğin vardır.
Sizinki nedir?
Ulu orta yerde yazılır mı hocam böyle şeyler
çok mu özel? Dm den yazayım o zaman
Cock trampling yapmak
Videolarda izledim hem aci hem zevkli oluyor Muş bir keresinde denedik ama korktu 5 sn bastı bıraktı yapmam dediama ben istiyorum
yani abartmazsa yapabilir aslında
Cuck*ol var ama ona söyleyemem
baya yaygın o sanırım
Evet
Kabul edende çok onu
Ben söyleyemem
Kaç yıllık evlisiniz peki?
2 senedir sevgiliyiz
Ufaktan konuya girerek ikna edebilirsin belki
Evli olsan daha zor ama sevgililikte belki daha kolay olabilir
Benden ayrılmasından korkuyorum
Sanmam açıkçası
Niye ki
Özelden yazayım
burada misin açayım görünürlüğü yaz
aç
?
bekliyorum
orada mısın
Evet
Açtım
Kapat
evlıler bekarlardan daha fena fantezıde hepsının degısık fantezılerı var
Bence çekinilmesi saçma
Herşeyi, her fanteziyi söyleyebilirmisin?
Eşin sonuçta
Mesala grup fantezin var nasıl söyleyeceksin
Öyle bir fantezim olmadığı için onu olanlar düşünsün
Soruyu genel manada sordum zaten.
Ben de olan düşüsün dedim işte
Var evet
Nedir peki?
Merak ettim ben de
Yanımıza bir erkek daha istemek
Sorunu beğendim
@Serkan3207 olabilir.
Diğer tarafa gelsen