Erkeği Oral ile boşaltan kadının; ağzından çıkmadan ağzina boşalmak bunu erkek neden yapar? Sebebi nedir bunun kadını küçük ve basit görmek ile alakası var mıdır? Ona fikrini sormadan ellerini sımsıkı tutup o şekilde boşalmak misal?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 767 cevap paylaştı. Bu iş sadece cinsel güçlülüğün tatmini değil, bazen psikokojik olarak da güçlülüğün tatmini halini alabilir.
Bu tür hareketlerin hazzı cinselden çok psikolojik güçlü hissetmenin hazzı sanırım.
Bundan haz alan kadınlar da mevcut.
Ama erkeğin bunu yapmadan önce en azından bu tür şeylere yaklaşımını anlayacak kadar tanımaya çalışmalıdır partnerini.
Bunu kafasına göre yapıyorsa ve zor kullanarak yapıyorsa birde, bunun zorbalıktan, tacizden hatta tecavüzden pek farkı yok gibi...10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılSigmund Freud'un meşhur bir lafı vardır bu konu ile alakalı.
''Bazı kimseler sevdikleri zaman arzulamazlar, arzuladıklarını sevmezler. Sevdikleri nesnelerle ilişkilerinde şehveti uzaklaştırmak için sevmek ihtiyacında olmadıkları nesneleri ararlar. Erkeklerin bu şikâyete karşı kullandıkları başlıca korunma yolu, cinsel nesnenin değerini, kendi gözlerinde alçaltmalarıdır. Ahlak bakımından düşük bir kadında güzellik aramayacak, iyi yetiştirilmiş karısıyla yapamadıklarını yaşayabilecektir."10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÇok severim bunu yapsa baştacı olur
10 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 509 cevap paylaştı. Hükmetme arzusu
15 Yorumla
Soran+1 yılKadın bu durumda kendini değersiz hissetmeli mi, yoksa alakası yok mudur
Soran+1 yılHarika bir anlatim harika bir betimleyiş 👏👏 ya ben tiksinmem yuttugmda oldu ama çok geldignde yutamayip tukurdugumde oldu 🙈 umarım bu hareketimi yanlış anlamamıştır
Soran+1 yılTeşekkür ederim enn aciklayici görüş
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
22Cevap
Erkekler zevkin doeuguna ciktiginda ne zaman cikarsyim simdi mi acaba diye dusunmek istemez. Zamani geldiginde bosalmak ister. Partnerin agzina geldigi gibi sonuna kadar bosalmak cok zevk verir. Elini tutmasida senin kendini cekmeni engellemel icindir. Bu seni asagilamaz tabi ki. O da sana oral yaparken sende direkt bosalabilirdin. Bunlar normal.
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🙏
+1 yılegosunu tatmin ediyordur. ben yaklaştığımda haber veririm. parnerim isterse devam eder ağzına boşalırım. istemez ise son an elle devam eder ağıza boşalmam.
cinsellikte zorbalık bencillik olmaz.20 Yorumla
+1 yılOkadar niye yuz veriyosunuz ki bu osuruklu erkeklere ne yani agzima sic dercesine bütün dizginleri kaptirmayin yahu ben degil agzina bosalmak agzina vermiyorum bile o istedigi halde ama ben onunkini yaliyorum
Çünkü penis denilen a... mun seysi ne kadar temiz gözüksede agza alinmaz gecin o isleri skrim öyle skisi bokunu cikarmayin00 Yorumlaküçük görmek değil de ona sahip olmak hissi uyandırıyo bana daha çok
13 Yorumla
Soran+1 yılÜstünlük mü?
- Cinsel Yaşam konusunda 791 cevap paylaştı.
+1 yılBir tecavüz şeklidir ve zor kullanıp basskı altına almaktır. Cezası da var. Bak cok severim de diyeceklerdir
11 Yorumla- +1 yıl
Gördün dimi rezilliği.)
+1 yılUlan bende mide spazmı var diş fırçalayınca bile midem ağzıma geliyor yemin ederim suratına kusarım onun🤣🤣🤣
412 Yorumla- +1 yıl
Peki önüne boşalsa ona nasıl tepki vercen
- +1 yıl
Lan boşalamaz ki diş fırçasıyla dişimi fırçalarken bile midem bulanıyor diyom
- +1 yıl
tamam işte vaginanın içine boşalsa napcan
- +1 yıl
Onu beyimle ben bilirim sen ne bilcen
- +1 yıl
@HANIMEFENDI Evlendiğinde işin zor senin😂😂
- +1 yıl
Hahahagaga işine gelirse valla 🤣🤣
- +1 yıl
@HANİMEFENDI Sende onun ağzına kusar boşalırcasına fitleşirsini😂😂
- +1 yıl
He kusmuk fantezisi
- +1 yıl
İstenmeyen kadın türüsün 👎
- +1 yıl
Blah blah blah🖕
- +1 yıl
Hahahshahahsh🤣🤣🤣
- +1 yıl
@HANIMEFENDI ama merak etme çözümsüz bir şey değil video izle veya evde salata falan varsa alıştırmalar yap yoksa evliliğinde kıyamet senaryoları seni bekliyor olur😂😂😂
kadın yalatınca erkeğin ağzına gelmiyor mu? başka yere mi gidiyor?
13 Yorumla
Soran+1 yılKadının boşalması öyle ağzı dolduracak kadar olmuyor
Soran+1 yılElbette
Cinsel Yaşam konusunda 659 cevap paylaştı. Bence de saçma partnerim isterse yapsın istemezse yapmaz
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılBence içine boşalamayınca vajinaya en çok benzeyen organ olan ağza boşalmak iyi hissettiriyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZorla yapıyorsa vardır tabi ki köle hizmetçi gibi ya da aşağılama gibi görüyordur sende böyle biriyle bişeyler yapıyorsan yapma bence eşya mısın sen bende sevgilime yaptım ama sordum boşalayım mı diye oda boşal dedi sonradan da kendi istedi yani
10 Yorumla
+1 yılKadınına hakim olduğunu bana ait olduğunu hissettiğim an bir de acayip zevk veriyor çaresizce nefessiz ve gözünden yaş getirerek gırtlağına kadar girmek
10 YorumlaO bi çeşit güç ve hakimiyet göstergesi.. bende seviyorum kesinlikle kadını küçük düşürme vs alakası yok.. girtkaga kadar sokup nefessiz bırakıp boğazına direkt
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBosalirken hala yalaniyor olmak en büyük zevktir...
10 Yorumlaalakasi yok basitlikle ama zevkten yapiyodur bunu bazilari da vajina icine boslmayi seviyo
10 YorumlaBunu kadınlara sor kadınlar seviyor ve istiyor bunu :D
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Tek sebep aşırı p*rno film izleyip uygulamak
10 Yorumla
+1 yılHayır ya ne alaka sadece zevk.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 549 cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü onu yapmak çok zevkli erkek için
10 Yorumla Çünkü kendimi güçlü hissediyorum
00 Yorumla
+1 yılOlsada yapsak ohhh yesin yutsun
10 Yorumla
+1 yılBenim zevkim o o yüzden yapıyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılseni erkek yalayarak boşaltsın istemezmisin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHic yapmadım desem
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında