- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılYa bunun birçok nedeni var. Yani zevk almak için olabilir ya da ereksiyon olmak için olabilir. ya da kadınının onun önünde diz çöküp onun gözlerine bakarken ona oral yapması ve bundan hoslanmasi erkeğe şu mesajı veriyor. Sen benim erkeğimsin benimsin sana aşığım. Seni istiyorum. Senin zevk alman sana zevk yaşatmak beni mutlu ediyor. Sen zevk alırsan bende alıyorum demektir. Tam tersi erkekte kadına yaptığında sen benim kadınımsin benimsin seni istiyorum. Senin zevk alıp kendinden geçmen tatmin olman mutlu olman benim daha çok mutlu olmanı ve zevk almamı sağlar budur bunun anlamı.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılbi kere ablacım sadece ağzını (dudak, dil, diş, yanak iç çeperi, boğaz vs..) kullanarak bi erkeği boşaltman mümkün diil, önce bunu kafana sok: boşuna saatlerini harcama..
ellerini kullanman gerekiyor: hah, 31 çekeceksin yani.. "e o zaman adam neden bunu kendi kendine yapmıyor?" dediğini duyar gibiyim: ben de bilmiyorum: aslında biliyorum da, neysse,,
bi kere tiksinmemen gerekiyor: o senin sevgilin/partnerin/artık adına ne diyosan: ama tabii, bikaç gün duş almamışsa01 Yorumla
Soran+1 yılNeden el
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
+1 yılSelamm. Ben yapmayı cok severimm. Partnerimin bana yapmasi onun bileceği iş ancak ben kesinlikle oral yaparim. Oral yapmadan cinsellik olmaz bence. Sende bencil olma partnerin istiyorsa yap ama istemedigini belli edersen zevk almaz. Gozlerine bakarak zevk aldığıni gostererek yap. Sizin cinzel hayatınızi iyi yönde etkiler. Partnere ozen gösterin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılAmacin karsi tarafin mutlulugu icin ya da o rahatlasin diye ugrasta bulunan bir kole degilsin ki sen kendin icin yalamak istiyorsan yala istemiyorsan gozune hos gelmiyorsa cinsel anlamda tatmin etmiyorsa yapma yani
00 Yorumla
+1 yılSadece erkekler değil kadınlardan da seven var tıpkı sevmeyen erkekler olduğu gibi.
54 Yorumla- +1 yıl
Genelde tecrübelerini mi aktarıyorsun yoksa öğrendiklerini mi? :)
- +1 yıl
@Turkerceni2 tecrübelerimi.
- +1 yıl
bunları karşılıklı tartışabilmeyi isterim
- +1 yıl
@kamperastil akrep burcusun sanırım
- Cinsel Yaşam konusunda 312 cevap paylaştı.
+1 yılBende kadına oral seks yapmayı severim. Iyi yapılan bir oral seks sevişmeyi daha hazlı yapiyor. Bence bir kadının vajinası islanana kadar oral seks yapilir.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. yoo sevmeyebilirsin bunun bencillikle ne alakası var? erkekler daha çok yaptırmayı seviyor ama bu durum kadınlar içinde geçerli kadınlarda daha çok yaptırmayı seviyor :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkadının kıvranmasına sebep olmak harika bişey bence
02 Yorumla
Soran+1 yılSana yapılmasa darılır mısın
Cevap sahibi+1 yılyok darılmam. çok sevdiğim bişey ama kadın istemiyosa yapmasın
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. iyi bir oral seks insanı zewkten uçurur. oral sevmeyen gerçek tadına henüz bakmadığı içindir 😂😂
00 Yorumla
+1 yılSiz sevmiyormusunuz bizim sevdigimiz kadar sanki
00 Yorumla
+1 yılYapmayı severim, yapılmasını pek önemsemem
02 Yorumla
Soran+1 yılNedenini merak ediyorum
- +1 yıl
Haz meselesi bence
Gizli Üye(36-45)+1 yılben buralı seviyorum oralı değil ;)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılBen yapmaya bayılırım tadı kokusu beni mesteder
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı.
+1 yılben sevmiyorum şahsen.
00 Yorumla
+1 yılbende sevmem direk önden verene bayılırım
00 Yorumla
+1 yılsaçma
00 Yorumla
+1 yılBana oral yapmasan da sorun etmem
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyapmayı daha çok severim
08 Yorumla
Soran+1 yılİşte niye
Cevap sahibi+1 yılazdırmak güzel
Soran+1 yılSana yapılmasa ne hissedersin
Cevap sahibi+1 yılsorun etmem
Soran+1 yılAma ben kötü hissediyorum
Cevap sahibi+1 yılistemezsen yapmak zorunde değilsin
Soran+1 yılOnu kullanıyormuş gibi hissediyorum
Cevap sahibi+1 yılasla öyle düşünme dediğim gibi yapmayı daha çok sever bazıları mesela ben
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana oral yapilmasini seviyor musun
00 Yorumlaçünkü çok güzel
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiri var mı ki
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSana yapılanı
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam