Evet bende çok seviyorum. Özellikle
Oral seksi ben çok severim, karşındaki partnerim ağzıma oturup oral yatırırsa daha çok zevkli olur ben oral yapmayı ve her iki deliği saatlerce yalamayi çok severim en çok facesitting pozisyonunda severim. (Ağıza oturma pozisyonunda) cok harika bir şey benim için saatlerce hiç durmadan oral yapabilirim. O pozisyon da sulu sulu vajinanın içini dışını dudaklarını daracık deliğin etrafını kalçaların arasını saatlerce yalayabilirim. Dünyanın en muhteşem şeyidir oral yapmak. Çok leziz bir şey benim için.10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. her erkek sevmez. kadınlar yalanmayı sevdiği için bir çoğu yalan söylüyor. hatta bunu söyleyenlerin bir kısmı hayatında hiç gerçek a m görmemiş. sadece filmlerden gördükleri ile hevesleniyorlar
00 Yorumla
+1 yılYalama eyleminin kendisi değil, karşı tarafı zevk alırken girdiği şekiller ve duyulan inlemeler büyük ölçüde işin güzel tarafı.
10 YorumlaYalakalık yapmayı seviyorlar. Doğuştan yalakalar da denebilir
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYalamayı gerçekten seven var mi bilmiyorum ama yalatmak her iki taraf icin de cok güzel
548 Yorumla- +1 yıl
Keşke gizli olmasan
Cevap sahibi+1 yılNeden? ☺️
- +1 yıl
Sohbet ederdik
Cevap sahibi+1 yılSohbet edecek olan cok kişi vardır 👍🏻 ben eksik kalayım
- +1 yıl
Ya yaz lütfen 🙏🙏🙏🙏
Cevap sahibi+1 yılNe yazayım 😄
- +1 yıl
Özelden yaz aaaaa
- +1 yıl
Ha şöyle , normal bir yorum varmış
- +1 yıl
Ben g. t deliğini bile yalarım partnerim izin verse ya :)
Cevap sahibi+1 yılBiri yalasın yeter ki. Ben verirdim izin 😇
- +1 yıl
Gerçekten mi? Valla izin vermiş olsan ben yukardan başlayıp ayaklarına kdr yalardım ayakların da dahil. Ama g. t deliğini yalamayı çok isterdim gerçekten izin vermiş olsan zevkle yalardım:)
Cevap sahibi+1 yılGerçekten seviyor musun yaa. Şaşırıyorum ben. İgrenc gelmiyor mu? Ben saatlerce yalatmayi cok isterdim orasi ayri ama birinin bunu severek yaptigina inanamıyorum
- +1 yıl
Hımm
- +1 yıl
Takip etsene biraz konuşalım
- +1 yıl
Evet çoğu kişiye göre iğrenç ama ben gerçekten zevkle yalardım ya yeter ki karşımda ki kadın iğrenç demesin izin versin. Bende senin gibi izin verecek kadın bulamıyorum işte keşke öylesi denk gelse :) detaylı şekilde yalardım hatta
- +1 yıl
😂 abartmış bu arkadaş ama o şeftalinin ayrı bi tadı var yalattırıyor kendini
Cevap sahibi+1 yıl😅😅😅
Cevap sahibi+1 yılAfilli bey, fotonu değiştirmelisin. Kedinin ciğere baktığı gibi bakmışsın. Kimse yalatmaz sana !
- +1 yıl
Ya sen g. t deliğinden bahsetmedin bile ben kendim dedim farkındaysan benim çok istediğim seylerden birisi çünkü. Bu illa salça olacak ya kendisi yapmazsa başkası da yapmaz kafasında yalanla isim yok izin veren bi kadın olsa zevkle yalarim istediği her yeri
- +1 yıl
😂👍😂
- +1 yıl
He lan harbi o nasıl bakış öyle
- +1 yıl
Birinin demesiyle foto mu değiştirmem kendim beğenir koyarım milletin ağzıyla hareket etseydim ohooo.
- +1 yıl
Afili tamam sen yalamada ustasın , yeter şu arka deliği bırak artık
- +1 yıl
Aynen knka sende ön tarafi yalamada ustasın pro yalayıcı 😂
- +1 yıl
@AFiliYlnzlk he espiri yaptın demi , senin ml bynini skm
- +1 yıl
@AFiliYlnzlk başka laf bilseydin şaşardım , sen kız sçsa yere o sıçtğı bokuda yalarsın
- +1 yıl
Ya sktr git hadi mk salçası bi yorum yaptık hemen damladın. Sktr git şuna yalvar hadi sana yazsın diye belki yazar 😂😂
- +1 yıl
@AFiliYlnzlk ben senin gibi popo yalamıyorumki o senin işin , harbi lan senşn beynin daha fazla çalışmıyor mu, biraz zorla ıkın daha kaliteli saldırda az biraz keyfim kaçsın
- +1 yıl
Sana acıdım , acınacak haldesin
- +1 yıl
Ya sktr git hadi mk salçası bi yorum yaptım pişman oldum mk 10 tane yorum yaptın hemen bide araya girip cvp veriyo sokuk. Nerden yorum yaptım mk sktr git kadına yaz hadi mesaj atsın sana git boş yorumlarını ona yap belki yazar 😂 gece gece meşgul etme mk
- +1 yıl
Yalamaya gerçekten bayılırım
- +1 yıl
@AFiliYlnzlk 😂😂😂🤣🤣 vay vay, senin yüz ifadene bayıldım tam baktığın sıra yüzüne kızın osssurduğunu düşündümde gülmekten yerlerdeyim şimdi
- +1 yıl
Beyine bak mk gelişmemiş cahili seni, yaptığı yoruma baksana 10 yaş grubu beynine sahipsin yemin ederim. Hadi aga ya bi sktr git bana yazma. en son yapacağım şey bi kadının yorumun da erkekle tartışmak mk senin gibiler yüzünden bu kadınlar da kendini bişey sanıyo işte. Işine bak hadi
- +1 yıl
Hanımefendi bu bildirimlerden nasıl kurtuldunuz?
Cevap sahibi+1 yıl@lonewolf_3406 birbirlerine girmişler 😄 ben uyumuştum o saatte
- +1 yıl
Konuyu kendinle ilişkilendirip kendine pay çıkardın mı bari
- +1 yıl
Günaydın o zaman. Ben de kurtulamadım maalesef
- +1 yıl
evet o dilin darbelerı fenaaa
- +1 yıl
İşte hemen bi tarafı kalkan kadın daha ben bu yüzden diyorum hiç bi yorumun altında erkekle tartışmak istemem diye. Hemen kendine pay çıkaran bi kadin daha, hiç şaşmaz mk sanki onun için kavga ettik 😂
Cevap sahibi+1 yılYoksa şimdi de kanka mı oldunuz? 🤣 @AFiliYLnzlk @Anlarım3005
Kuş beyinliler sizi!!
Beyninizle o fasulyeniz yer değiştirmiş olmalı 😂
Nasıl da kuduruyorsunuz demi parmağımızda oynayınca🤣- +1 yıl
Knka olmak ne alaka at kafası? Olayı kendine bağlayan sensin sokuk, ben zaten yukarda ne yazmışım bak oku bi yorumun altında erkekle tartışmak en son isteyeceğim şey diye. Çünkü konuyu senin gibi kendine bağlayacak sarımsak beyinli kadın çıkacağını biliyorum ve dediğim de oldu. Bide tepki verince hemen knka mı oldunuz diyo ahaha tabi alışmışsın kadın yalakalarının seni pohpohlamasina, karşılıklı yorum yaptık hemen parmağında oynatmış oldun öyle mi mercimek beynini s.. tiğim seni 😂😂
Cevap sahibi+1 yılO yüzden hemen takip istekleri atıp gtümüzde dolanıyorsunuz degil mi? Sana bi sümük atsam koşar gelirsin. Gtümü yalamanın hayalini kurarken bkumu bile yemeye razıydın. boş ver git şimdi egonu yükselt, cok alçaldın. Parmağımda oynatmayı bırak, sçtığım bk bile yeter seni kaldırmaya!!! 👊🏻
- +1 yıl
Sana takip at mesaj ar diyen oldu mu mk palavracısı olmayan şeyi niye söylüyosun 😂 sen yorum yapmışsın bende kendi yorumumu yaptım karşımda ki kadın izin vermiş olsa yalarim dedim sende ben verirdim dedin eee? Mk kancığı sende demek ki önüne gelene g. tünü yakarmaya meraklısın böyle laf söyleyince kudurup yok g. tümü yalarsın anca muhabbetlerine giriyosun kodumun ezmesi seni 😂😂 ben sözümün arkasindayim zaten karşımda ki kadın izin verirse yalarım senin gibi dansöz değilim bi öyle bi böyle konuşmam yüzsüz 😂
- +1 yıl
Bide b. kumu bile yemeye razıydın diyo 😀
Cevap sahibi+1 yılSen o tipinle anca bk yalarsın ancak. Yallah 😂
- +1 yıl
Ya sktr git mk cahili seni. Gizli takılacak kdr özgüvensiz bi b. k gelmiş bana tipten bahsediyo kim bilir nasıl bi ucubesin ki gizli takılıyosun ahaha. burada çok gördüm senin gibi özgüveni olmayıp bi b. ka benzemeyip gizli takılan ve tipten bahseden 😂😂 senin gibi özgüvensizin lafı bana dokunur mu hiç bide b. kumu yemek istiyodun diyo 😂😂
Cevap sahibi+1 yılSen beni görsen gördüğün an boşalırsın
- +1 yıl
Tabi bu yorumu görmesem şaşırırdım zaten burada gizli takılanların hepsi aynı yorumu yapiyo. Çok güzelim o yüzden gizli takılıyorum herkes yazar yoksa 😂😂 nasıl olsa gizlisin at atabildiğin kdr 😀
+1 yılBizim için seviyor numarası yapıyorlar bence
12 Yorumla- +1 yıl
Konuşmak için mi konuşuyorsun
- +1 yıl
Bi kadını sevince öyle çok seviyosun ki, hani ter kokusu bile çekici gelir, böyle huzur bulursun yanında, hatta yanında sıçabildiğin insan evindir ya, sen de bi yandan dişini fırçalarsın. Hah o kadar sevdiğin birine oral seks yapmak ve bundan zevk aldığını izlemek gayef keyif verici.
Numara değil yani...
+1 yılYalamakta yapatmakta aşırı zevkli benim için oral seks o yüzden cinsel ilişkide vazgeçilmezim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılBilmiyorum ama çok hoşuma gidiyor sanırım partnerime zevk verdiğim için
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 357 cevap paylaştı. yok oyle bısey oral seks cektırmeyı sevıyorum
00 Yorumla
+1 yılNereyi? Göğüs yalamayı yoğurmayı severim a*m pek sevmem
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. çünki erkekler keçidir 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHem temiz bir vajinanın tadı güzel ve yalarken zevk veriyor, hemde sizin o sırada aldığınız zevki izlemek fena zevkli oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSen zevk alman için Yaladikca islaniyorsun zevk aliyorsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 516 cevap paylaştı. Kadının haz aldığını ve sesini tahrik edici bulduğu için 😉
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. tadı çok güzel ve bana zevk veriyor partnerimin zevk alması
00 Yorumla
+1 yılZevkli çünkü kadın için
11 Yorumla- +1 yıl
👍
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılgüzel yerleri yalanır
00 Yorumla
+1 yılo dilin sıcaklıgı cok hos
00 Yorumla
+1 yılben yalatmayı daha çok severim
00 Yorumla
+1 yılgüzelse kadın neden olmasın ki
00 Yorumla
+1 yılaslında partneri zevklendirmeyi seviyorum
00 Yorumla
+1 yılZevk vermeyi seviyoruz
00 Yorumla
+1 yılNeden sadece erkekler olduğunu düşünüyorsun?
00 Yorumla
+1 yılYok öyle bişey.. şehir efsanesi o
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü çok güzel bir şey
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılseviyorum diyorlar ama yapan hiç görmedim
35 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Burayhn sebep
- +1 yıl
Ben partnerim iizn verse g. t deliğini bile yalarim ya
+1 yılBen de çözemedim ama çok seviyorum
00 YorumlaKadını kıvama gedirmek icin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılYemek yerken kaşık çatal kullanmak gibi bir şey bu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMotoru ısıtmak gibi düşün
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYalamak değil ama sadece yalatmak da var
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen neden s... Seviyosan onlarda ayni nedenden
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 592 cevap paylaştı. Kadını daha çok baştan çıkarmak için
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Zevk bu. Yalamak hoş deģişik. bir duygu.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılarzuladıgım ve bana aıt olan kadın ıcın gecerlı
00 Yorumla
+1 yılneyi yalamayı
00 Yorumla
+1 yılNimet nimet yalamayalim da nabalim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 388 cevap paylaştı. Tek taraflı degil karşılıkli
00 YorumlaBen yalatmayı cok seviyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılYalatmak daha zevkli
00 Yorumla
+1 yılTatlı da ondan
00 Yorumla
+1 yılGüzel diye
00 YorumlaSen yalamaz mısın
00 Yorumla
+1 yılZevk meselesi
00 Yorumlatemiz olsun diye
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZevk verdiğini görmek zevk verir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılKim sevmiyor ki
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılZevkli 😋😋
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne