Cinsel Yaşam Doğuştan seksi olmak diye bir şey var mı? lightsminery Takip Et Xper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Doğuştan seksi olmak diye bir şey var mı? Doğuştan seksi olmak diye bir şey var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
cesaretyadadogruluk Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Merhaba, doğuştan seksi olmak diye bir kavram yoktur bana göre,, insanın giydikleri, yedikleri, yaşadıkları vs etkiler seksi olmasını 0 0 Yorumla
Caki3535 Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 472 cevap paylaştı. Saçma bence.. İnsan kendine bakarsa rahatlık la Seksi olabilir.. güzel olmayıp ama Seksi hareketler sergileyen çok bayan gördüm😉 0 0 Yorumla
_snow_ Takip Et Master Yaş: 43 , eic 73% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. bazısının maşallahı var :D sonradan öğrenildiğini sanmam şeytan tüyü diyorlar 0 0 Yorumla
snnbeslq Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Evet bazı insanların vucut hatları doğuştan çok iyi 0 0 Yorumla
SKaragöz Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Hatta dogarkende poposuna atılan saplaktan da ahhh diye ses çıkarıyorlarmış oyle insanlar 0 0 Yorumla
Blackeagle26 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 +1 yıl Sanmıyorum. Fazlası ile evrim geçirenleri görüyoruz 😅 0 0 Yorumla
xunixx Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı. Öyle bir şey yok ya yuh 0 0 Yorumla
ofyeterbebegim Takip Et Xper 7 Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Var tabi etrafta bir sürü görüyorusss 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Yok öyle bişi bence 0 0 Yorumla
gkhofficial Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 71% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. var kesınlıkle 0 0 Yorumla
romantikseraeri Takip Et Master Yaş: 44 , eic 35% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
YatakOdasıEğitmeni Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Var oldugunu profıl resmıne bakınca anladım 😋 0 0 Yorumla
Freddieisbck Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 861 cevap paylaştı. Yok. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Merhaba, doğuştan seksi olmak diye bir kavram yoktur bana göre,, insanın giydikleri, yedikleri, yaşadıkları vs etkiler seksi olmasını
Saçma bence.. İnsan kendine bakarsa rahatlık la Seksi olabilir.. güzel olmayıp ama Seksi hareketler sergileyen çok bayan gördüm😉
bazısının maşallahı var :D sonradan öğrenildiğini sanmam şeytan tüyü diyorlar
Evet bazı insanların vucut hatları doğuştan çok iyi
Hatta dogarkende poposuna atılan saplaktan da ahhh diye ses çıkarıyorlarmış oyle insanlar
Sanmıyorum. Fazlası ile evrim geçirenleri görüyoruz 😅
Öyle bir şey yok ya yuh
Var, küçük yaşta spor da önemli.
Var tabi etrafta bir sürü görüyorusss
Var tabi
Var ben mesela
Yok öyle bişi bence
var kesınlıkle
Evet
bence sen öylesin ;)
Var oldugunu profıl resmıne bakınca anladım 😋
Yoktur bence