Bence seksi olmak demek mutlaka çıplaklık veya dekolte giyim tercih etmekle doğrudan birbirine bağlanmamalıdır. Hiç dekolte giymeden ya da çıplaklığa yönelmeden de çok seksi olabilir insan.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bence seksi olmak demek mutlaka çıplaklık veya dekolte giyim tercih etmekle doğrudan birbirine bağlanmamalıdır. Hiç dekolte giymeden ya da çıplaklığa yönelmeden de çok seksi olabilir insan.
Seksi olmak, fiziksel cazibeye sahip olmak anlamına gelir. Ancak, seksi olmak sadece dış görünüşle ilgili değildir. Kendine güven, zeka, karizma ve içtenlik de seksi olmanın bir parçasıdır. Seksi olmak, kendini iyi hissetmek, başkalarını etkilemek ve dikkat çekmekle ilgili bir kavramdır. Özgüven, kendini ifade etme becerisi ve sağlıklı iletişim de seksi olmanın önemli unsurlarıdır.
÷Seksi olmak" kavramı genellikle kişinin fiziksel cazibesiyle ilişkilendirilse de, aslında daha derin bir anlam taşır. Seksi olmak, sadece dış görünüşle değil, aynı zamanda kişinin kendine güveni, karizması, tutumu ve davranışlarıyla da ilgilidir. Bu durum, kişinin kendini iyi hissetmesi, kendine bakım yapması, sağlıklı bir yaşam tarzı benimsemesi ve olumlu bir iletişim tarzına sahip olmasıyla bağlantılıdır.
Seksi olmak ayrıca kişinin kendini ifade etme ve başkalarıyla bağ kurma yeteneğiyle de ilişkilendirilir. İletişim becerileri, mizah anlayışı, empati ve anlayış gibi özellikler de seksi olmanın bir parçası olabilir. Bu, karşı tarafı etkileme ve ilişkilerde derin bağlar kurma kapasitesini artırabilir.
Ancak, seksi olmak her zaman pozitif bir kavram olarak algılanmaz. Toplumsal normlara, kültürel değerlere ve bireysel tercihlere bağlı olarak, seksi olmanın farklı anlamları ve değerlendirmeleri olabilir. Önemli olan, kişinin kendini rahat ve güvende hissettiği, başkalarına saygı duyduğu ve sağlıklı sınırlar içinde hareket ettiği bir denge bulmaktır.
Seksiliğin giyimden çok enerji ile ilgili olduğunu düşünüyorum. Bir akrep kadını olarak hayatımda genel olarak spor giyinen biriyim ve insanlar sadece bakışlarının bile yeterli olduğunu söylüyor çoğu zaman, oysa ki ben bir çaba gösteriyorum bile😅
Akrep dediğin zaman akan sular duruyor zaten. Bir akrep olarak çok iyi anlıyorum seni.
Konuşma tarzıyla, ses tonuyla mimikleriyle bile olabilir kıyafeti kapalı olsa bile etkiler. Dekolte her kadında çekici durmuyor zaten.. Zevkli olan adam anlar ne demek istediğimi..
Cevap
2Cevap
Venüs akrep olmaktır net, ne kadar toksik ve zehirli olsak da cazibemiz epeyce yüksek oluyor..
Oooooo kimleri görüyorum? Hoş geldiniz efendim.
Akrep olarak bu durumu iyi biliriz :)
Hoşbulduk
Seksi olmak dişiliğini işveli ve cilveli bir şekilde gerek davranış gerekse konuşma şekliyle sunabilmek demektir
bahsettiğiniz şey daha çok auranın tanımı.
@blackswan92_ ben üzüntüden ne yazdığımı biliyormuyum Allah aşkına 😂😂
neyin var , sorun nedir
@blackswan92_ işte onu söyleyemiyoruz maalesef 😂
bu kadar gizem yaratmak iyi değil gel vazgeç bu sevdadan konuşalım çözelim 😄
@blackswan92_ olmazzzzzz
Cilve ve vücut hatlarını belli eden kıyafetler giymek
Gören kişinin aklına direkt seksi getirmektir seksi olmak.
Duygu aktarımını doğru yapabilmek.
bunun görsel imaja katkısı çok sınırlı. bahsettiğin şey samimiyet dili ve sıcakkanlılık için değerlendirilebilir anca
@blackswan92_ bahsettiğim daha etkili emin ol diğerleri basit formaliteler
cezbedici görünmeyi ve etki altına almayı anlatmışsın daha çok ama olsun , sen de haklısın diyelim tamam :D
hareketlendiren demek
Aura.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?