Tbmlr sayfasinda gördüm ve cok begendim. Ben katiliyorum acikcasi. Sizin görüşünüzü Merak ettim. Anal vajinal olmasa da iliskide bence Ara sira da olsa oral sart. Siz ne düsünüyorsunuz
Anal veya vajinal seks yapılmıyorsa en azından karşılıklı oral seks olmalı. Bir ilişkide cinsellik mutlaka olmalı, bunun, erkeklerin seksten başka şey düşünmemeleriyle ilgisi yok. Birisiyle sevgiliyken ona cinsel arzu duymamak normal değildir, kadın/erkek farketmez. 18 yaşında da normal değildir, 35 yaşında da normal değildir. İçinde cinsel istek uyandırmayan biriyle niye sevgili olunur ki? O zaman arkadaşlık olur, sevgililik olmaz.
Bazı insanlar yapamayabilir, özellikle bayanlar. Yapmayan erkeğin ise hangi kafada olduğunu bilmek çok güç. Ben oral tutkunu biri olarak bölgeyi adeta uyuşturuncaya kadar devam ederim. Bana yapılması ise tarifsiz bir zevk
Abartılı değil ama bundan iğrenen ya da iğrenç bulanlar mevcut, ha birde soymadan sevin belki vitamini kabuğundadır diyenler var. İki günden fazla kalamayan yalama olmasında, sonra erkeklerin bazıları istemeyebilir :))
Bende burada her seferinde söylüyorum bakımlı ve tertemiz bir kadına oral yapmadan hemde doyurucu oral yapmadan seks olmaz.. kadın yapılan oral ile hem zevki tatmalı hem gurur duymalı dişiliği ile..