Cinsel Yaşam Erkekler köle fantezisi için ne düşünüyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Erkekler efendi kadın köle erkek fantazisi için ne düşünüyorlar? Erkekler köle fantezisi için ne düşünüyor? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Efendi-köle ilişkisi bir cinsel fantezi değildir. Bu bir yaşam tarzıdır, kültürdür. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Bir ara yaşam tarzı olarak uygulamıştım Yorumla
gazipolis2346 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Ben kadının köle olacağı bir yatak ilişkisi hep istiyorum elbette ki evlenince 0 0 Yorumla
Secretzone Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Kabul eden kadın bulmak zor 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Maalesef bir ara üstü kapalı birine yapmıştım. Yorumla Secretzone +1 yıl Nasıl oldu Yorumla Soran +1 yıl Özelden yazdım size Yorumla
Gokhan_Akın Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl en sevdiğim fakat sitede buna uygun biri henüz denk gelmedi. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Gerçek hayatta yarım yamalak yapmıştı. Yorumla
fatihılgın Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Hakimiyet bende olmalı. 1 0 Yorumla
Mitroglu Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Denenmeli 1 0 Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. En sacma seyler 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Efendi-köle ilişkisi bir cinsel fantezi değildir. Bu bir yaşam tarzıdır, kültürdür.
Bir ara yaşam tarzı olarak uygulamıştım
Ben kadının köle olacağı bir yatak ilişkisi hep istiyorum elbette ki evlenince
Kabul eden kadın bulmak zor
Maalesef bir ara üstü kapalı birine yapmıştım.
Nasıl oldu
Özelden yazdım size
en sevdiğim fakat sitede buna uygun biri henüz denk gelmedi.
Gerçek hayatta yarım yamalak yapmıştı.
Hakimiyet bende olmalı.
Denenmeli
Köpeklik bu
En sacma seyler
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!