Yengeç burcu erkeğinin fantazileri nasildir? Cinsel hayatlarinda nasildirlar?
Detayli anlatin lutfen :)
Detayli anlatin lutfen :)
Yengec burcuyum sadece kendi adima konusabilirim burclara inanmam ama bir yengec erkegi olarak seks olayini basindan sonuna kadar cok onemserim oldu bittiden hic hoslanmam ornegin sirf on sevismeyi cok uzun surdururum tecrubelerdendir sanirim kadin bedenini iyi tanirim partnerimi ciddi anlamda etkilerim yatakta ve onemli noktalardan biride tabulari yikmak emin ol
Ben ikizler burcuyum. Su an yengec erkeginden hoşlanıyorum. Hayalperest olduğunu söyledi. Bende hayalciyim. Acayip fantazi kurarim. Sanki hayal ettigim erkek bana dokunmuş gibi hayal eder ve islanirim. Ustelik kendime dokunmama gerek yok. Ama oyun oynayarak sevismek isterdim fantazilerle yani. Sadece aramizda 5 yas var buyuk benden. Sabreder mi evlenene kdr. Evlenmeden once bisi olsun istemiyorum cunku. Hersey evlenince rahatca ozgurce sinirsizca olsun
Ve fantazilerimi ona anlatirsam beni yargilar diye cok korkuyorum
Bilmiyorum daha o kadar konuşmadık
ben yengecim mesela iliskiye baya onem veririm 14 temmuz benimkisi ilk basta utanirim ama karsimdaki biraz istekli hale getirsin gerisi bendedir ucar gider zevkten kisacasi basta kivama getirilmek istenir gerisini halleder utangaclik cok fazla vardir.
Ben ikizler burcuyum sevgilim yengeç yatakta bencil değildir beni tatmin eder her zaman ama başlarda biraz çekingen olabiliyo senin istediğini belli edip bikaç hamle yapman lazım ondan sonra patlıyo gidiyo :)
Biz daha sevgili bile degiliz onunla konuşmayı okdr istiyorum ki
Evet ya ben de çok merak ediyorum. çok duygusal oluyorlar. fantazilerini merak etmek için haklı sebeplerimiz var :)
Ben ikizler burcuyum harika fantazilerim var
Ben de koçum (sex temsili zaten ) sen düşün 😊
yengeçlerin sekste hiç duygusallığa yer yok
@Daredevil39 nasi yani sevgisizmi sehvetleri
@Daredevil39 hadi ya gerçekten mi
sevgili olur tabi şehvetleri ama sekste burç pek ifade etmiyor en azından benim yengeç burcuyum bide :)
evet sekste aşk mı düşünecem :)
@Daredevil39 vay iyimiş
farklı burçlarda farklı mı bu durumlar?
@Daredevil39 bazıları daha istekli bazıları daha uysal oluyor.
anladım ben uysal olmayan taraftayım :)
Cevap
7Cevap
fantazılere acıktır ama çekinir azcık bir işik verirseniz patlar gider
Nasil bir isik mesela. Sesin diline ne kadae yakisiyo diye ic gecirerek soylesem hoşuna gider mi
gider tabıkı. isteklerini bir şekilde belli etmelisiniz ama söylemeden söylersen aklına farklı şeyler gelir kuskucudur cunku
Oha ne var bunda
bunun için söylemedim genel olarak soyledim
yengecin kadını
akrebin erkeği
bu kadar diyorum
mesaj bölümüne gelirsen bir yengeç erkekği olarak anlatırım detaylı olarak
Olmaz burada gizli anlat
malesef soru kapanır sonra
Fazla detay veremem kusura bakma
Zina haram olduğu için yapmayanları mevcuttur
Ben yengecim ve memnun olmayan yok
Yay var onu anlatsam olmaz mi?:)