Yorumları okurken düşünmeden edemedim argo ile müstehçen birbirine mi karıştırılıyor sanki? Argo, küfür hakaret aşağılama. Müstehçen, doğrudan cinsel içerik konuşması. Romantik, övgü, iltifat vb. Ben mi yanılıyorum yoksa argo diyen kızlar gerçekten kendilerine sövülmesinden mi hoşlanıyor?
Ön sevişme sırasında önce romantik sözlerle güzel bi atmosfer oluşturmalı. Sonrasında hard seks yaparken bazı argo kelimeler kullanılabilir fazla aşırıya ve abartıya kaçmadan. her şey bitip iki tarafta sakinleşince yine romantik sözler söylenmeli.
Romantik sözlerle başlarım ve argo sözlerle devam ederim sonra devamında ratlı tatlı belki küfür ve belki de terbiyesizce şeyler söylerim. Bu partnerimle benim aramızda çok özeldir. Ayıp değildir bu ve ben böyle şeyleri sevişmenin o sıcak heyecanlı arzulu hassas ortamında çok severim.
Romantik başlar, argo devam eder ve sert biter. ♥️
Argo sözler özel ortamlarda sevişirken ayrı güzeldir. Heyecan verir. Çok özeldir… Romantik sözler ise her ortamda seçilirken söylenebilir. Daha sonra karşılıklı tercihle Hard sert sözler dokunuşlar eylemler çok da güzel yakışıyor volkansak patlamaları teşvik ediyor. Mutlu geceler…
Argo yu abartmamak lazım. Ufak tefek argo kullanılır ama bence romantik sözler daha iyi. Güzel bir tebessüm Güzel bir iltifat Kadını daha çok mutlu eder.
Şunu Söyleyim Cinsellik de Erkeğin kıza Argo kullanmasi şerefsizler ga,*vat lik Neymiş Azgınlıktsn diyormuş sizin bi ak gorursunuz bahaneye bak Kör şeytan öyle erkekleri hastenelik et gebert diyor Kadınlar küfürü hakareti asla haketmez
Sözler değil zevk veren Bence yapılan lardır ama kadınların böyle Arzuları olabiliyor küfür isteyenler olabiliyor Şahsen ben kendime edilmesini istemem