beni küfürlü cümleler etmez. 2 secenek sunuyorsun. sevgi sözcüklerini seciyorum bu durumda. 3. secenek olarak motive cümleleri (harikasın, çok iyisin aşkım gibi) inlemeler kasılmalar. acı çığlıklar. ve küfür derken dirty talk dediğimiz ağzı bozuk kızı oynamasını severim partnerimin. hiç bir zaman bir kızın ağzından duyamayacagım seyleri duymayı severim. misal b... beni aşkım, s.. beni, a... koy demesi kastımdı. her bir noktayı bir harf olarak koydum boşlukları doldurmak basit olsa gerek :) enişteye selamlarımı söyle bu arada. şanslı adam
Bir gün İsmail ile Zeynep sevişiyorlar. İsmail diyor ki, "o***spu" Zeynep aldırış etmiyor, sevişirken böyle sözcükler normal. İsmail diyor ki "k**pe seni." Zeynep birşey demiyor, böyle böyle devam ediyor, İsmail, Zeynepe 40+ üzeri sözler diyor. En sonunda İsmail "an****nı..." diye saydırınca. Zeynep kalkıp gidiyor.
Küfürden hoşlanmam.. Sevgi sözcüklerini de öncesinde veya sonrasında kullansın.. Dilini başka yerlerde kullanısın.. Konuşma yeri degil o an.. O an duymak istedigim tek şey aldıgı zevkin hırıltılarıdır.. Bu azdırıcı olur. 😉
kesinlikle katlyorum sert ve küfürlü sözlere bayılırım
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hangi ruh halim olursa olsun hep beni sevgi ile taşıyan karşılayan kazanacaktır. Küfür barbarlık mod düşer her alanda. Zevk sevgi ile alınır yaşatılır. 🙄
4
2 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Cinsellik soruna verdim cevabı ama ben genel konuştum. 🙄
Sevişirken suskun olmayı tercih ediyorum. Sadece onunla konuşuyorum. Şu şekilde hayatım lütfen dogyy pozisyonu alırmısın bebeğim. Yalamak istiyorum. Gibi
Adam birazdan kol kadar malzemeyi içine sokmak üzere ona sevgi sözcüğü söylenir mi lan :) Amanda hani mişmiş ne güzel şeymiş o ha ha ha güldürme lan beni :)
“Sık sık sık” 💣💫💥. Sert ve doğalım... o an aklımdan ne geçiyorsa. Tabi kadında söylediğin kelimeyi tam olarak yaşamalı... Erkek dominant ve güçlü. kadın aktif, yönetilmeyi sevmeli..
Ben ana avrat küfrediyom yaa.. seniii ırzını 2tmn namıssızı diom ve bu performansımı 4 katına çıkarioo 4 çeker jeep le yokuş yukarı tırmanıyorum sanki bide bidee uçaktan paraşütsüz atlamak gibi heyecanlandırıyor beni 😅
Kizların yorumlarına baktım da Hayat ne kadar ucuz Ayıp be
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Hiç kaba olamam. Aklına başka bişey gelmesin ama o anda bile çok sakin konuşabilirim :) Birinin saçlarını keserken sevişmem var hayalimde. Bir gün umuyorum
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Tabiki de aşk dolu cümleler beni tahrik etmez sadece daha çok hoşuma gider. Onun beni sevdiğini kurduğu cümleler ile duymak çok mutlu eder beni ve daha güzel olur en mutlu anımız
En İyi Cevaplar