Açıkcası benim hiç ilgimi çekmiyor. Birini kırbaçlamak ya da kırbaç yemek 😅 Seks acıdan çok zevk almaktır. Tabi ki bu yine de zevk meselesi olduğu için saygı duyuyorum. Sizin var mı buna benzer hoşlandığınız bir şey?
Kelepçe, kırbaç gibi seks oyuncaklarından hoşlanır mısın?
Selam Kelepçe kırbaç böyle şeyler benim zaafım olan şeyler ip bağlamak için özellikle biliyorsun bağlamaya karşı değişik bir fantezim var. Hoşuma gidiyor bunlar oldukça baya hemde eğer ilerleyen yıllarda aktif bir cinsel hayatım olursa istediğin kişiyle kullanmak isterim tabii ki oda izin verirse ama onun izin vereceğini pek zannetmiyorum çünkü o böyle şeyleri pek sevmiyor olsun yinede ikna etmeye çalışırım.#perso
Haklısın ama gerçek aşkla beraber vibratör kullanmak yanında Ya da değişik fanaziler bağlanılarak Tiyatro oyunları canlandırmak gibi Aslında yatak odasında eğlence Karşılıklı aşkımız var diye sıkıcı olmak zorunda değiliz ki
Kırbaç olmayabilir ama kelepçe gayet güzel bir şey. Hakimiyeti almak ve vermek olayını tamamlayan en güzel oyuncaktır. En azından ipten iyidir. Onun dışında ben oyuncaktan daha çok kıyafet ve kurgudan hoşlanırım. Onlar daha zevkli ve sıradanlıktan çıkıyor. Sürekli monoton olan ilişkileri tekrar canlandırabilir ya da güzel olan ilişkileri daha da renklendirebilir.