oyuncak kullanımlarını severim, bence çiftler arasında da olmalı, yatak odası renklendirilmeli. ve bir kadına anal plug ben de çok yakıştırıyorum. takıp gezeceksin o şekilde, kadına olduğu kadar bunu bilen partnerine de haz verecektir buna eminim.
hmm ben erkek olarak pek seks oyuncağı kullanmıyorum ama baen partnerimle birlikte kullanıyoruz onu zormamak için iyi oluyor vibratör ama anal plug denenebilir
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Anal plug eşliğinde ilişkiye girmeyi merak ediyorum. Hiç anal ilişki yaşamadım zevk verir mi sizce?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Sevmiyorum
vibratör kullanıyorum inanılmaz keyifli hem seks sırasında hem de mastürbasyon yaparken
Hem penis hem vibratör sokuyor musun
@emre_0441 yapmazsam zevki tam alamazdım :)
Ne hatun be özele gelirmisin
oyuncak kullanımlarını severim, bence çiftler arasında da olmalı, yatak odası renklendirilmeli. ve bir kadına anal plug ben de çok yakıştırıyorum. takıp gezeceksin o şekilde, kadına olduğu kadar bunu bilen partnerine de haz verecektir buna eminim.
hmm ben erkek olarak pek seks oyuncağı kullanmıyorum ama baen partnerimle birlikte kullanıyoruz onu zormamak için iyi oluyor vibratör ama anal plug denenebilir
Anal plug eşliğinde ilişkiye girmeyi merak ediyorum. Hiç anal ilişki yaşamadım zevk verir mi sizce?
sevgilime aldım ama kullanamadı. nasıl alışabilir?
Evet harika oluyor anal plug ve straponum var
Seviyorum anal plug ve straponlar var bende bir kaç şey daha eklemeyi düşünüyorum
Saçmalık yaa erkek mi bulamıyorsunjz yazık valla
Hiç seks oyuncağı almadım kullanmadım bilmiyorum
Partnerimde anal plug severdi. Önden girerken arkadan plug ın yaptığı baskıyla daha çok zevk aldığını söylerdi.
plug ımıs titreşimli cihazımız penis halkamız var arada renk katıyoruz
Kadinlari seks oyuncağı gibi kullanıyorum bu sayılır mi😂😂
vibratör kullanıyorum
erkek ark mı yok yoksa fantezı mı
Bayılıyorum...
Anal plug, vibratör... :)
Bazen vibratörlü sekss
Kullanan partnerlerim var bence çok seksi
Sevmeyen yoktur sanırım
tercihin güzel yerinde .
iyiymis zorluk cekmezsin
canlı olsa ii olur napcan oyuncagı