Bugün ilk defa anal yaptım çok azını içime alabildim ve kan geldi haala da canım yanıyor sizce önden mi daha çok acıyor arkadan mı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSelam
Acıtmaz diyemeyeceğim mutlaka acıtıyor ama kanaması biraz fazla olmuş artık kendini böyle nasıl bir sıkıştırdıysan kaslarını nasıl bir kastıysan O kadar kendini kapatmış ki kanama olmuş yani bu kadar kasmaya gerek yok ister anal olsun ister Vajinal ilk ilişkiler her zaman acır ama acıyı az hissetmek ya da çok hissetmek tamamen sana kalmış bir şey.
#perso01 Yorumla
Soran+1 yılÇok dar emin ol kendimi kasmadım
En İyi Cevaplar
+1 yılAşkım yumuşacık mükemmel zevkli soktukça genişleyen bi vajinan varken neden daracık delikten s. ktiriyosun kendimi yazık sana da sende zevk alamazsın ki
04 Yorumla
Soran+1 yılPrezervatif yoktu mecbur
- +1 yıl
Senin gibi kız bulamadım ya prezervatif yoksa önden girseymiş içine içine boşalmayıp ağzına ya da yüzüne boşalırdı kolayı var
Soran+1 yılDaha önce başımıza dert aldığımız için yapmadık o bana her türlü zevk verdiği için bende mecbur kaldım onun da mutlu olması için
- +1 yıl
Erkeğinin mutluluğunu düşünen bir kadın öpüyorum seni en tatlı yerinden
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
19Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ne kadar doğru yaparsan yap analda ilk girişte acı hissedersin. Ama vajinal sekste kendini ıslatabildiği ve yapısal olarak kadının cinsel organı olduğu için anala göre acısızdır.
10 Yorumla
+1 yılDoğru bir şekilde yapıldığı sürece acı hissiyatı azalır veya hiç acımaz.
32 Yorumla
Soran+1 yılAcıdı be
- +1 yıl
Benimde dmdmdkfm
nymphmaniac fılmınde kız 15 yasında bır motorcuya gıdıp kızlıgımı boz dıyor o onu duzgun zıkıcek sanarken kızı 3 kere pussyde 5 kere ass den vuruyor ve gonderıyor 5 saatlık fılm ama cok manası derındı
02 Yorumla
Soran+1 yılNapim
+1 yılDesteklemediğim bir şey anal, ve acıması gayet normal hem çok dar olması hem vajina gibi sulanmaması hem de ilk olması ile acı kaçınılmaz bir son.
00 Yorumla
+1 yılaslına arkadanda acıtmazdıda yöntem yanlış olmuştur
01 Yorumla
Soran+1 yılValla hem kaygan hem doğru pozisyondu ama haala canım yanıyor kanama da oldu
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen analda o kadar zorlanmadım vajinal iliskide daha çok zorlandım canım acıdı ama anal iliskiyi önermem vajinal iliski daha zevkli
11 Yorumla
Soran+1 yılBen anal hiç yapamadım çok zor geldi
+1 yılAnal acıtır tabi. Vajina daha kaygan ve seks için ideal
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılanalizasyon bi nevi kanalizasyon işidir, ağır kokar ve sağlıksızdır. ha bu duruma gelince, kayganlaştırma alıştırma vs evrelerini atlamış demek ki tokmakçı kardaş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltecrübeli birisi analda asla acı vermez hatta vajinadada acıyı zevke dönüştürebilir ama illa birisini seçmek gerekirse ilk sekste vajina daha çok acı olur. (istisnai durumlar dışında)
00 Yorumlaİşi bilmediği belli partnerinin anal öyle hart diye olmaz. Aşamaları var alıştırmaları var. Ya bağsur ya da makat çatlağı olur bu şekil yaparsa
03 Yorumla
Soran+1 yılNapması lazım
- +1 yıl
Ön sevişme uzun olmalı sonra sana oral yaparken arkayı da yaşamalı sonra parmakla oynamalı devamlı sokmadan ilk kaslar gebşemeye başlar Sonra parmağı içeri yavaş ça sokup bekleyecek ama en önemli senin istekli olman kendini kasmaman sonra güzel bi kayganlaştırıcı lazım sana oral yaparken arkayı yağ sürüp parmakla uyarmalı sen zevkten gevşersin zaten sonra çok yavaş girmeli içine asla acele etmemeli.
Gizli Üye(18-24)+1 yılkandırılmışsın işte. Yazık. tabi ki analda çok acır. o acımaz diyen erkeklere sokacaksın önce
11 Yorumla
Soran+1 yılKandırılmadım
- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yıle deneyimlemişsin işte bize mi soruyorsun bir de :)
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 961 cevap paylaştı. Onden varken niye arka yahu
04 Yorumla
Soran+1 yılPrezervatif yoktu mecbur kaldık
Soran+1 yılZevki başka türlü de alıyorum ben karşı taraf bana zevk veriyorsa bende ona veririm
+1 yılArkadan daha acıyor diyorlar
04 Yorumla
Soran+1 yılDayanılmaz Bi acı
- +1 yıl
Önden daha zevkli ve daha acısız bence
Soran+1 yılDenemedim henüz
- +1 yıl
Benle deneyebilirsin😊
+1 yılAh be gulum senin gibi sevgilim olmadı ona yanarim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 818 cevap paylaştı. Bakire dwilsen anal yapmaaaa
06 Yorumla
Soran+1 yılPrezervatif olsa önden yapıcaktım ama riske atamadım
Soran+1 yılHayır etmiyor
Soran+1 yılBüyük kalındı ve benimki de dar
+1 yılazcık parmakla genışletseydı
04 Yorumla
Soran+1 yılYaptı
- +1 yıl
senın popo sıkı ve dar o zaman
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
bir kaç defa daha yersen alışırısn ama