Benim kocada tık yok, bıktım. Erkenden boşalıyor ve sevişmeyi bilmiyor, ne yapacağım?

Ya ben sert tem hoşlanıyorum beni emecek öpecek ben onu ayaktan başlayıp her yerini emip öpüp yalıyorum o ise anca sok çıkar onu da güzel yapamiyor sert yap diyince tutamıyorum kendimi diyor hemen boşalıyor ben yarım kalyiorum inanır mısınız 2 dk anca gel git bitti prezvatif aldırdım tırtıklı gec bosalsin diye yine erken bosalyior yüzüne söyleyince bana kızıyor nabim dayanamıyorum çok sıcak diyor niye sıcak ki içi ben aşırı seksi yim yatakta çıldırtıyorum bu sefer yapma bosalcam diyor ön sevisme uzun olunca girmeyle boşalıyor bizde ön sevişmeyi bıraktık elimle kendimi bosaltiyorum adam parmak bile atmıyor bana ya sizce nabim nasıl bir şey alayım duvara tirmancam nerdeyse azgunliktan yolda geçene vercem adamların şeyine bakiyorum artıkın dikkatimi çekiyor nabim ney alayım da beni doyasıya yapsın adam ben her gün istiyorum birde gece daha çok seviyorum bu öğlen yapıyor akşam 9 da uyur bende TLF da takılırım
Benim kocada tık yok, bıktım. Erkenden boşalıyor ve sevişmeyi bilmiyor, ne yapacağım?