+1 yılSelam
Bu sitede çok okudum bunu yani normalde aslında sadece cinselliğe dayalı bir ilişki yaşıyorken sadece cinsel bir arkadaşlık varken belli bir süre sonra zaten işin içine her ne kadar istemese bile duygusallık karışıyor yani ister istemez olan bir şey eğer oluşmasını istiyorsan o duygusallığın sadece cinsel olarak kaybetmemen yeterli.
#perso00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılZor ya. Aşk olunca seksin büyüsü kaçacakmış gibi geliyor bana. Bir de aşırı mantığı katıyorum işin içine. Sekstr zaten uyum var, aşkta olursa sonu evliliğe gider filan. Haliyle işin içine aile filan da girer. Bir kere başıma geldi. Ailesi düzgün olsaydı aşk boyutuna geçerdim. Tam aradığım kadındı çünkü.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılBunun mümkün olması için her şeyi bel altına indirgemeden daha yukarıya kalbe bir dokunuş gerekiyor. Ayrıca akla da hitap etme konusunda başarılı bir sonuç ortaya çıkarsa neden aşkboddy olmasın? Kesinlikle olur. Hem daha sıcakkanlı ve sevimli bir seks de yaşanmış olur.
00 Yorumla
+1 yıldönüşebilir seks insanları yakınlaştırır ki hayatında ön özel anlarını onunla yaşıyorsun bu yüzden hoşlanabilirsin bu normal , ama bunun karşılıklı dengede olması önemli , bir taraf aşık olursa ve diğeri body de kalırsa bu sefer sorun olur aşık olan acı çeker
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
85Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 16,4b cevap paylaştı.
+1 yılDönüşmesi olasılığı kadın için de, erkek için de her zaman vardır ama dönüşmemesi gerekir. Unutmayın ki fuckbuddy kişisiyle sadece seks yapılır. Geceyi beraber geçirdikten sonra Pazar sabahı serpme kahvaltıya gidilmez. Aşka dönüşürse fuckbuddynizin gece evine kaçta döndüğü veya başkalarıyla yatıp yatmadığı sizi ilgilendirmeye başlar. Sizin, kendisi dışındaki hayatınız da onu ilgilendirmeye başlar, işler karışır.
10 Yorumla
+1 yılSadece cinsellik için yaşanan bir ilişkinin aşka dönüşmesi aslında oldukça zor olur
fakat küçük farklılıklar da olabilir durumun değiştiği karışık ya ama dediğim gibi bence aşka dönüşmesi zor ama imkansızda değildir.10 Yorumla
+1 yılO kadar yakınlaştıktan sonra bir müddet sonra dönüşebilir bence.
Benim hiç fuckboddy im olmadı olursa nasıl olur bilemiyorum. İnsan dönüşmesini ister mi istemez mi yaşayınca anlar ancak. Ama dönüşme ihtimali her zaman vardır10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sanmam. Bu tür birlikteliklerde biri love a düşerse, diğer taraf kaçar.
Sorunsuz, sorumluluk almadan takılan adam neden aşk olaylarina girsin ki?
Sen aşık olduysan da belli etme derim10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 358 cevap paylaştı.
+1 yılİsin icine ask girince ki buna engle olunamaz kiskanclik naz yapma sahiplenme duygusu felan falen girer
10 Yorumla
+1 yılDönüşmeye başladığı oldu ama karşı tarafın duygusal olarak bişeyler hissettiğini anladığım an ben kaçar
00 Yorumla
+1 yılBaştan lekelenmişsiniz canım benim manevi olarak sebi kafasında lekelemiştir..çoook düşük ihtimal aşkbody olayınız
00 Yorumla
+1 yılFuckbodylik yapmadım hiç o yüzden bir şey diyemeyeceğim.
10 YorumlaOlmaz bu unut onu sadece haz için olan bişeye dönüşürsün onun gözünde
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılO inlliskinin mekemeligi iyi anlaşıp birbirine değer verip varlığına bağlanmakta zamanla olur
00 Yorumla Hayirr dönüşmez sadece arz taleptir bu konu en güzeli de aslında herkes ozgur
00 Yorumla
+1 yılİsra suresi 32. ayet zinaya yaklaşmayın o hayasızlık ve çok kötü bir yoldur
00 Yorumla
+1 yılCuddlebuddy olarak başlayıp lovebuddy ye geçmek gibi daha doğal bir patika izlenebilir belki.
00 Yorumla
+1 yılDönüşmez. Zaten o ilişkinin amacı duygu beslememektir.
00 Yorumla
+1 yılten uyuşması yoksa, herkes sadece amacına ulaştıktan sonra kalkıp gidiyorsa dönüşmez
00 Yorumla
+1 yılBenim fuckbady ile ilişkim efendi köle ilişkisidir. Aşk ilişkisi asla olamaz.
00 YorumlaDoşebilir ben birini faksam yani belki zamanla aşık olabilirim
00 Yorumla
+1 yılKarşılıklı isteğe bağlıdır duygular varsa karşılıklı olabilir.
00 YorumlaDönüşür de iğrençlikte sınır tanımıyorsunuz artık be kardeşim.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 440 cevap paylaştı. çok rastlanılan bir durum ama sağlıklı bir ilişki olarak devam edebilmesi çok düşük ihtimal
00 YorumlaSorma oluyor bazen. Ben yaşadıklarımda olmadım şimdilik
00 YorumlaAteşle oynayan ya elini yakar, ya evini yavrum..
02 Yorumla- +1 yıl
Elimi tercih ediyorum
+1 yılOluyor diyen duymuştum.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi dönüşüyor genellikle
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Evet isteğe bağlı
10 YorumlaDönüşür tabi yav dönüşen vardır illa ki
10 Yorumla
+1 yılDönebilir ama ben istemezdim gerek yok.
00 YorumlaEvet dönüşebilir kişiye bağlı
00 Yorumla
+1 yılÇokça dönüştüğüne şahit oldum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 672 cevap paylaştı. Aşkbuddy nedir ya yeni yeni icatlar
00 Yorumla
+1 yılFuckbudy ne ki ilişkisi olsun
00 Yorumla
+1 yılBence bu hayatta her şey mümkün.
00 Yorumla
+1 yılİki taraf isterse belki.
00 YorumlaKızlarda malesef öyle oluyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. yok sadece yaylanabilirsin ancak kucagında
00 Yorumlabi fuckbudymiz olmadı ben
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılseks daha güzel bence
00 Yorumla dönüşmemeli bence, bütün sihir bozulur yoksa.
00 Yorumla
+1 yılİhtimal var olabilir.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Çok düşük bi ihtimal ama olabilir yani
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. çoğu zaman dönüşüyor hayvan değiliz sonuçta
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılFuckbuddy olup sonra sevgili olan çok kişi gördüm.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. sen hala ondan olmadın mı :D
00 Yorumlaevet seve seve degılse zıke zıke
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu ara herkes fuckbody soruyo yeni trend mi bu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 739 cevap paylaştı. Fuckbody daha mantıklı..
Boşver aşkbody :)00 Yorumlaolabilir, ikisi yakından ilgili zaten.
00 Yorumla
+1 yılKeşke olsa bir fuckbuddymiz 😍
Olmuyor böyle00 Yorumla
+1 yılNeden olmasın
23 Yorumla- +1 yıl
Seni arıyordum
- +1 yıl
Sen kimsin
- +1 yıl
Eren ben doktor olan
+1 yılBenle olursa dönüşmez basar geçerim
00 Yorumla
+1 yılAşk diye bir sey yok. Yalan dolan hepsi.
10 Yorumla
+1 yılNe gerek var
10 Yorumla
+1 yılBulunca dönüştürürüm
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 892 cevap paylaştı.
+1 yılSanmam
10 Yorumla Genelde zor dönüşür.
10 Yorumla
+1 yıldönmezse anlamı yok
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBi f*ck buddy bulalım sonra bakarız
00 Yorumla
+1 yılDönüşür
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Dönüşür
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılDönmez
00 Yorumla - Devamını Gör (29)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar